User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sağlık Sorunum hakkında...

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackGetz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lustral işini görür
    dr sormuştum, lustral olmaz demişti
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı BlackGetz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lustral işini görür
    Doktor kontrolünde almakta fayda var aslında.Belki başka bir ilaç önerebilir.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

ersandeniz
    Misafir
    sosyal fobiye benzettim, askerde bir arkadaşım vardı, kalabalık karşısına çıktığında istifra ediyordu

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bende ilk o hastalıktan şüphelendim.Psikiyatriye gittiğimde 650 soruluk bir test yaptılar sonucunda ilaç verip yolladılar.O ilacın yan etkiside zaten mahvetti idrar yapamama sıkıntısı oldu.

Belirtiler panik atağı işaret ediyor o yüzden demiştim. Sadece ilaç verip gönderdiyse eğer farklı bir hekime başvurun. Sakinleştirici psikiyatrik ilaçlar destekleyici olarak verilmesi gerekir diye biliyorum. Asıl durum kişinin alışkanlıkları üzerinden yön vermek gerekir. Terapiler de iyi gelebilir belki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de psikolojik,anlamsız zamanlarda olsa fiziki bir durum olabilir fakat oda yok psikolojik kesinlikle.

Üstüne gitmelisin ve kendini motive ederek üstüne gidersen çözebilirsin. İlk zamanlarda ufak ufak yol katedeceksin ama alıştıktan sonra çorap söküğü gibi gelecek. Yakın çevren biliyordur zaten bu durumu onlarında yardımını almalısın. Kolaylıklar dilerim.

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş ne biçim garip garip hastalıklar türedi yau.. yemin ediyorum neden öleceğimiz belli olmayacak yakında..

kardeşim sana çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ama bu psikolojik deyip adının konamama durumunu hiç anlamıyorum..

Faraway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Psikolojik olsa da sıkıntılı bir durum.
    Çok geçmiş olsun güzel kardeşim , Allah şifa versin inşallah.

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi spor yapmaya ne dersin bence senin sorunun sanki hayatının tek düze olması gibi .

Yatıyorsun kalkıyorsun vücüd hep 2-3 bin devirde.

Ama arada lazım olunca 5-6-7 cevirince vücüt saçmalıyor olabilir mi?

Seni yoracak, efor sarfettirecek bişeyler yap.

saçma ama dans filanda olabilir kalbin yüksek ritime alışmalı.

Motorsiklet de olabilir mesela yada boks , uzakdoğu sporları gibi senin dinginliğe değil aksiyona ihtiyacın var (kiloyla bir ilgisi yok)

Yeni bir şeyler lazım sana bunun adı ne bilmiyorum ama bu dünyada sürekli kafeslerin içine gire gire (araba,ev iş yerlerimiz)

sokaklar,gerçek hayat nedir unuttuk

Uzun bir aradan sonra bazı şeyleri görünce-yaşayınca bünyede şok etkisi yaratıyor vücüt saçmalıyor . Çünkü o artık her gün aynı seviyede olmaya alışmış onun kuralını bozmak gerek.

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmkanın varmıdır bılmıyorum ama unıversıtede ıken rezıl bır ıngılızcem olmasına ragmen work and trawel ıle amerıkaya gıttım, ve benı ınanılmaz gelıstırdı arka arkaya 2 sene daha gıttım sonra cok sukur atlattım ama yınede ordakı ozguven burda yok , cunku ılk farkedıcegın sey sen kımsen senı o sekılde kabul eden bır toplum war , burda sureklı stress sureklı dıkkat ve sureklı bır baskı .... yani yurt dışına gıtmek felan farkedebılır , sonra arkadaslar belırtmıs spor vesaıre ,,
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de benzer durum vardı bir cok konuda asırı heyecanlanırdım üniversitede dönemsonu sunumu yapmam gerekiyordu heyecandan sacma sapan bir sunum yapmıstım kalabalık ve ilk kez gidiceğim ortamları sevmezdim yeni birisiyle tanışmaya pek sıcak bakmazdım cekingen davranırdım genellikle
    sonra hayat zorunlu olarak tedaviye mi başladı ne olduysa kuyumcuda calısmaya basladım 3 sene calıstım cadde de ve avm de sürekli müşterilerle iç içe ola ola bu durumu biraz asmaya basladım.
    ilk baslarda sunum bile yapamazdım müşteri karsısında sıkılırdım da magaza bos oldukca hep paslardım diğer arkadaslara sonra böyle olmaz dedim ve yavas yavas kendimi zorlayarak bunu astım.
    2. adıma gelince yani kalabalık karsısında kasıma durumu oda aynı sekilde kendimi zorlayarak
    üniversitede motor bölümü okudugumdan dolayı öğretmenlik yapabiliyorum meb de kaydım var.
    tanıdgım bir sürücü kursu motor ve arac mekaniği dersi için öğretmen arıyordu dedim ben yaparım hem extra kazanc hemde kendimi geliştirmek için fırsat olarak düşümdüm
    basladım ama ilk dersleri ne siz sorun ne ben anlatıyım bildiğim basit seyleri unturuyom terliyorum kızarıyorum kitaptan okuyorum kendimden utanmıstım ama 2 hafta sonra onuda astım 1 seneyi geçti hala eğitim veriyorum ve derslerim çok zevkli geçiyor eger sınıfı öğrencileri seversem extra ders bile yapıyoruz
    ama hala gazlarken bacaklarım titrer ona çözüm bulamadım rolling geceleri arabaya bindiğimde bir kaç dua okur ve nefes kontrolu ile heyecanımı yenmeye çalısırım

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle beynine kqzinmis psikolojik bir durum gerçekten yaninda mutlu olabilecegin arkadasin / sevgilin / deger verdigin ve deger gordugun insanlarla asabilirsin tek yolu bu

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de kusma değilde heyecanlandığım anlarda veya biriyle ilk kez konuşacakken gözlerim yanıyor sonra doluyor filan kötü durum bir kızla konuşurken özellikle veya saçmalamalar kekelemeler biraz sosyalleşmek lazım ama o da sıkıntılı
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigara kullanıyormusun ? Genelde öğürmeye sebep olan odur.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilac tedavisi bence son secenek olmali. Eger bikac firlama arkadasiniz varsa onlarla vakit gecirin biraz arsiz olmaya calisin BIRAZ ama. Benim arkadasimda bu sekilde utangac sikilgandi en basitinden araba bulusmalarina falan gitmeye basladik simdi daha sosyal cesitli kluplere falan uye olun cevrenize yeni insanlar katin. Ve en zorlandiginiz cesaret edemediginiz seylerin ustune gidin nacizane fikrim bunlar

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefonda dedıgım gıbı fızyolojık degıl,psıkolojık hersey.
    Senın gıbı aklı normal ustu calısan bır adama yakısmaz boyle basıt problemler.
    En ıyı yaptıgın ıslere konsatre ol,sevdıklerınle ve deger verdıklerınle zaman gecır.
    Vucudunda stres yapan herseyden uzak dur. Mesela ava cık,pıstte gazla yada en ıyı bıldıgın zevk aldıgın seylerı yap,aklına ne gelıyorsa ıste
    Istersen pıst gunlerı gel,lımıtsız eglenelım yada ava gotureyım senı,daga tasa ıstedıgın sılahla ates et.
    Aklına getırme bu sorunu,tabı bıcak degıl bu o an gecsın ama zamanla gram gram azalıcak ve bır bakmıssın kurtulmussun.
    Hatta bu konuyuda kaldır,okudukca aklına gelıcek,turlu turlu farklı fıkırler gelıcek,corba olucak kafan...
    Opuyorum gozlerınden,sen yeterkı ne ıstedıgını soyle,ımkanım varsa hemen yaparız kardesım...

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtemelen kendine güven sorunu yaşıyosun dile getirmek zordur anlattıklarından bu çıkarımı yaptım

en başta kendinde eksik gördüğün fiziki yada donanımsal şeyleri tamamla tamamlamaya çalışma tamamla

psikolojik destek al işini iyi bilen bi doktordan

ayrıca evet sert spor biraz olsun rahatlatabilir seni çekingen bi yapın varsa aikido deneyebilirsin ama wing chun yapmanı öneririm yanlız kaldığın zaman daha rahat çalışırsın kafanda kurmanı engeller

lustral xanax vs doktor kontrolü olmadan kullanma daha büyük sorunlara yol açabilirler

en büyük ilacın kişisel telkin ve kendine güvenmen
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigara kullanıyormusun ? Genelde öğürmeye sebep olan odur.
    Evet kullanıyorum,oda yapıyor malesef.

Alıntı Burhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilac tedavisi bence son secenek olmali. Eger bikac firlama arkadasiniz varsa onlarla vakit gecirin biraz arsiz olmaya calisin BIRAZ ama. Benim arkadasimda bu sekilde utangac sikilgandi en basitinden araba bulusmalarina falan gitmeye basladik simdi daha sosyal cesitli kluplere falan uye olun cevrenize yeni insanlar katin. Ve en zorlandiginiz cesaret edemediginiz seylerin ustune gidin nacizane fikrim bunlar
    İşte gidemiyorum ben buluşmalara vs. ama üstesinden gelicem bunca yıl çektim artık yeter...

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefonda dedıgım gıbı fızyolojık degıl,psıkolojık hersey.
    Senın gıbı aklı normal ustu calısan bır adama yakısmaz boyle basıt problemler.
    En ıyı yaptıgın ıslere konsatre ol,sevdıklerınle ve deger verdıklerınle zaman gecır.
    Vucudunda stres yapan herseyden uzak dur. Mesela ava cık,pıstte gazla yada en ıyı bıldıgın zevk aldıgın seylerı yap,aklına ne gelıyorsa ıste
    Istersen pıst gunlerı gel,lımıtsız eglenelım yada ava gotureyım senı,daga tasa ıstedıgın sılahla ates et.
    Aklına getırme bu sorunu,tabı bıcak degıl bu o an gecsın ama zamanla gram gram azalıcak ve bır bakmıssın kurtulmussun.
    Hatta bu konuyuda kaldır,okudukca aklına gelıcek,turlu turlu farklı fıkırler gelıcek,corba olucak kafan...
    Opuyorum gozlerınden,sen yeterkı ne ıstedıgını soyle,ımkanım varsa hemen yaparız kardesım...
    Abi çok teşekkürler konuşma iyi geldi gerçekten.Söylediklerini aynen uygulayacağım yada uygulayalım.Düşüncelerin mutlu etti beni aradığın için çok teşekkürler.

Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhtemelen kendine güven sorunu yaşıyosun dile getirmek zordur anlattıklarından bu çıkarımı yaptım

en başta kendinde eksik gördüğün fiziki yada donanımsal şeyleri tamamla tamamlamaya çalışma tamamla

psikolojik destek al işini iyi bilen bi doktordan

ayrıca evet sert spor biraz olsun rahatlatabilir seni çekingen bi yapın varsa aikido deneyebilirsin ama wing chun yapmanı öneririm yanlız kaldığın zaman daha rahat çalışırsın kafanda kurmanı engeller

lustral xanax vs doktor kontrolü olmadan kullanma daha büyük sorunlara yol açabilirler

en büyük ilacın kişisel telkin ve kendine güvenmen
    Haklısın kendimize güvenmek önemli...Ama ben güvenmiyorum burunda kemik eğriliği var.Utanıyorum korkuyorum.Ameliyat olmam gerekiyor.

Ben bile kendi kendime şunu söylüyorum.Ben bu ameliyatı olursam bu sorundan kesin kurtulucam...Yıllardır olmam gerekiyor sağlığım için.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak herkese söylüyorum herhangibir ciddi rahatsızlık yaşadığınızda en az üç doktora gidiniz doğru sonucu ulaşırsınız..

Bana doktorlar Kansersin dediğinde tabi ruhsal olarakta etkilenmiştim psikolojim bozulmuştu bana verilen ilaç Cipralex bana çok iyi gelmişti.. Aslında ilaç ismi vermem yanlış fakat örnek olsun diye anlatıyorum..
    Bildiğim kadarı ile insan psikolojisi bozulduğunda vücudu bazı maddeleri üretemiyor dışarıdan takviye alması gerekiyor..

Tekrar söylüyorum en az üç doktora git hepsinin dediğinide yapma geniş araştır ..

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hergününü son günün gibi yaşa bende işe yaradı
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)