User Tag List

Sayfa 1/16 12311 ... SonSon
291 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Sulhi Serindere Sti Macerası.

Arkadaşlar bu konuyu magduriyetimden açıyorum. Bir çoğunuz ne alakası var, konu kirliliği diyebilir ancak alışverişimi site üzerinden tanınmış adamdan yaptığımdan buradan paylaşmak istedim. Aynı hataya aramızdan bu işi seven gönülden bağlı olan kişilerin yapmaması ağzı yanmaması için.

(24.11.2013) 3 ay önce sulhii nickli sulhi serindere adlı zattan 98 model subaru gc8 aracıma komple yürüyen için anlaştık. Gc8 i s2000 im çıkana kadar binip stres atma mantığı ile aldım hem binerim hemde keyif alırım fikrindeydim.

Sulhi bey ile 9000 tl + benim oem sanzuman + yürüyenimi vererek komple subaru sti yürüyen için anlaştım ve parayı havale olarak kendisine taktim ettim.
    bu arada sanzuman gidip aliniyor dendi aradan (19.12.2013) 25 gun sonra sanzuman alındıgı söylendi.
    (30.12.2013) 1 bucuk ay arabam orda yattı anlasmamız 1 haftaydı dert etmedim sora.

Şanzuman geldiği söylendi aracımı fedo garage fedai ustanın oraya göndermem. söylendi. Aracımı gönderdim ve 150 tl torna 150 tl yaglar.800 tl iscilik odeyip. komple sti yürüyen takılı dendiği vaziyette teslim aldım. Kulaktan dolma bilgi sahibi olduğumdan ve inanıp güvendiğimden bakma veya işi bilenle gitmeye gereksinim duymadım.

2 gün sonra yağ bakımına gittim maslak sanayiye. Araç liftteyken erdem abiyle hoş beş muhabbet ederken konusunu ben açtım abi sti yürüyen taktım arabama diye. Oda bana nasıl yürüyen aks ların defransiyelin oem gc8 dedi beynimden vurulmuşa döndüm. Sulhi beye inanmıştım inanmak istemedim erdem abiye. Oda bana deposunda duran bozuk sti aks ını getirdi cidden arasında gözle görülür derecede fark vardı.

Sulhi beyi iyi niyetimle aradım abi bana komple sti yürüyeni dedin sadece şanzuman sti gerisi değil dedim. kaldıki ogün erdem abi oraya gelmese taaki ben bugüne kadar bu şekilde binicektim aracıma. ve o gün serüvenimiz başladı.

Sulhi bey bana o aracın o şekilde olacağını Gazlıyabilicegimi. Söyledi Bende tekrar bilenlere sordum güldüler alay ettiler. En son kendiside kabul etti ve adamdan aldığını adam ona o para karşılığında onu verdiğini söyledi. Bende haklı olarak konuştuğumuz ve haklı olarak istediğim sti yürüyenimi istediğimi yada aracımın eski şanzumanını takıp bana para iadesinde bulunmasını talep ettim.

Aldığım cevap iade durumunun söz konusu olmadığı eksik parçalarımı tamamlıyacağını söyledi. Tabiki bu arada kendisininde kazıklandığı ona adamın o şekilde verdiğini söyledi bende işi bilmediğim halde sti yürüyeni nedemek bildiğimi kendi bildiğim kadarı ile neler yürüyen kelimesi içerisinde olduğunu anlattım. aradım haber beklediğini bekliyeceğimi söyledi. Tabiki bu arada ben aracıma binemiyorum sabit vaziyette yatıyo. Nedeni bilenlerin sti şanzumanı ile gc8 şanzuman oranlarının birbirini tutmadığı defransiyel yada viskos dağıtıcağımın söylenmesiydi. Sulhi bey bu şekilde kullanabilceğimi zaten söyledi hatta olayın içine inmesek ve görmesek ben sti yürüyeni var zannedip kullanıcaktım aracımı bugüne kadar.

Geçen hafta cuma günü canıma tak ettiğini bu işi bir şekilde çözmesi, çözümleyemezse aracımı eski haline yani şanzumanımı takıp paramı iade etmesini söyledim.

Bana öyle bi İmkanı olmadıgını.bekliyceğimi hala haber beklediğini isterse ettiği kazancı tarafıma iade ediceğini söyledi. masraflarıyla 500 tl 600 tl kazancı olduğunu söyledi güldüm geçtim tabiki. 8500 tl ye sadece sti şanzumanı almış olacak ve oem şanzumanımda elimde olmayacaktı.

Bugün artık aracımın sebepsiz yatmasından ve diğer aracımında tamirde olmasından dolayı aracıma bindim ve maslağa dr.ecu özgün abiye ayar erdem abiyede 2 saat ve methanol kit bağlatmak üzere yola çıktım.

80 90 km/h gibi bir hızla giderken aracım birden kilitleyip dönmeye başladı ve hiçbir şekilde aracıma hükmedemedim . Kazasız bir şekilde dönerek durdum ancak elim ayağım boşaldı. Çekiciyle maslağa götürdüm ve sonuç dişli oranlarının tutmamasıydı. Aracım sökülmedi sulhi beyi bekliyorum hala. Konuyu olanları söyledim hala haber beklediğini söyledi bende bugün artık yeter dedim.

Şimdi sizlere sorarım
    Aracım komple sti yürüyenli diye bana verildi. Hepimiz zaman zaman roll pist ve caddede gazlayan insanlarız. Eğerki bana sölenmeseydi fark edilmeseydi sölendiği gibi sti şanzumanı sanıp 170 180 km gibi bir hızla bugün yaşanan yaşasaydı ne olucaktı. Vebali günahı kimin olucaktı.

Ben aracımı 3 aydır sadece anlaştığım ve sonunda güvenip para verdiğim malzemeden dolayı kullanamıyorum bu sizlerce nasıl bir durum

Sürekli bi sonraki tarihleri beklemekten sıkıldım. Sadece fikirlerinizi soruyorum benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlersiniz.

Banka dekontum ve sulhi bey ile yazışmalarım mevcut. Ancak bu forumda yıllardır var olan geçimini parça satarak ve araç hazırlayarak kazanan birisi böle bişeyi bana yapıyosa hepimize yapar.

Şuan çok zor durumdayım.

Lütfen fikir paylaşın arkadaşlar. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    [LIST]

Euro Charged E55 AMG 500WHP

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karşı tarafta açıklama yapsın tabi de bir parçayı taktım diyip takmamak hiç yakışmamış. üstelik dediğiniz gibi kaza yapsanız bunun sorumlusu kim olacaktı

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza yaptın diye duymuştum bende mert, demek olay bundanmış. Geçmiş olsun bu arada umarım çözülür problemin
    .

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce ticaret yapıp ticaret ahlakından emin olmadığınız insanlarla büyük alışverişler yaparken tam teslim aldıktan sonra para yatırmak gerekiyor. Kendi şahsıma birine verdiğim sözü tutamam ya da parası/hakkı bana geçer diye ödüm koparken kimi insanlar bu konuda çok rahat ve genişler. Geçmiş olsun.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin arka diff 4.40 sanirim , sti larin **** 3.90 cikar diye hatirliyorum. Cok emin degilim, Khan gorunce duzeltir.

Ben sirf uysun diye r180 arka diff aradim zar zor buldum.

Sadece su yorumda bulunacagim, sti yuruyen demek sanzuman , arka diff , on fren tasiyicilari ve akslar + brembo frenlerden olusur.

Senin anlastigin fiyat sadece sanzuman fiyati. Normalde gunumuz dolar kuru ile en az 15000 lirays gelir bu set. Cogu kisi sti yuruyen diyince sadece sanzumani algilar, fiyat da o seviyede olunca bana oyle geldi.

Sulhi asla yari yolda birakmaz , yillardir tanirim ve cok ticaretim oldu, beni hic yuzustu birakmadi. Bence senin konuna da mantikli bir aciklamasi mutlaka olacaktir.

Ben konuya duz mantik subaru sahibi ve sti yuruyeni olan biri olarak yorum yaptim, yanlis anlasilmasin...

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umarım şu saatten sonra olaylar düzene girer

ve minumum zararla atlatırsınız bu işi

geçmiş olsun üstad

resatgurcuoglu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşey İyi Güzelde Hadi Diyelimki Şanzıman Fiyatıda O Hadi Bu Adam Subarucu Değilmi Sadece Onu Değişerek Olmayacağını Bilmiyomu Bile Bile İnsanı Ateşe Atmak Değilmi Bu Adam Bu Şanzımanı Belliki Gazlamak İçin Yapmış Bariz Allah Korusun Yüksek Hızda Olsaydı Bu Eğer Allah Korumuş Seni Geçmiş Olsun... Bu Arada Forumda Küfür Etmek Serbest Sanırım Ben Yazsam Kesin Üyeliğimi İptal Ederlerdi...
    Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sulhi ye ulasmaya calisiyorum
    bir magduriyet varsa duzeltecektir bence de

keske biraz daha erken saatte acsaydiniz konuyu
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz imzamızı asfalta atarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin arka diff 4.40 sanirim , sti larin **** 3.90 cikar diye hatirliyorum. Cok emin degilim, Khan gorunce duzeltir.

Ben sirf uysun diye r180 arka diff aradim zar zor buldum.

Sadece su yorumda bulunacagim, sti yuruyen demek sanzuman , arka diff , on fren tasiyicilari ve akslar + brembo frenlerden olusur.

Senin anlastigin fiyat sadece sanzuman fiyati. Normalde gunumuz dolar kuru ile en az 15000 lirays gelir bu set. Cogu kisi sti yuruyen diyince sadece sanzumani algilar, fiyat da o seviyede olunca bana oyle geldi.

Sulhi asla yari yolda birakmaz , yillardir tanirim ve cok ticaretim oldu, beni hic yuzustu birakmadi. Bence senin konuna da mantikli bir aciklamasi mutlaka olacaktir.

Ben konuya duz mantik subaru sahibi ve sti yuruyeni olan biri olarak yorum yaptim, yanlis anlasilmasin...
    Gürsel abi

Bir bilgi eklemek istiyorum Dedigin gibi sti yürüyeninden benimde anladıgım senin kadar anlamasamda aracın komple yürüyen aksamının sti a cevrilmesi diff aks tasıyıcı fren.vs

sülhi bey ile zaten biz bunu konustuk ve yürüyenden sizin ve benim anladıgım sekilde anlastık sadece sanzuman olarak deyil sizin ve benim anladıgım gibi.
    [LIST]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen oyle diyorsan ve istedigin gibi olmadiysa haklisin. Bu konuda Sulhi'den bir aciklama bekleyelim, bakalim ne diyecek?

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tarafta dinlensin sonuca varılsn bnce sülhi başkanında eklemek istedigi şeyler olucaktır yanlıslık varsa ortada gerekeni yapıcagına inanıyorum.

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süloyu tanırım yıllardır. Mağduriyeti gidericeğinden eminim. Ben yazmıycaktım adım geçti adamın ekmeğine taş koymamak için yazdım. Konuşup uzlaşırlar anlaşırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar tesekkur edeırm yorumlar ıcın sagolun allah korudu sulhi abinin yazmasını. bekliyorum cok cevap vermicem onun icin kusura bakmayın biz whatssuptan telefondan cok konustuk tahatütlerini burdan dile getirmesini rica ediyorum.
    [LIST]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süloyu tanırım yıllardır. Mağduriyeti gidericeğinden eminim. Ben yazmıycaktım adım geçti adamın ekmeğine taş koymamak için yazdım. Konuşup uzlaşırlar anlaşırlar
    +1

Sulhiye ulasmak icin baktim. Mesaj da attim ama whatsapp da mesaj gitmedi, online degil , tek tik geldi whatapp mesajda.

Sulhi gorunce yazar ve magduriyetini giderir.

Ben en az 2-3 kere yuksek meblagli sanzuman aldim Sulhi'den , bir problem cikmadi...

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sulhi gorunce yazar , belli ki Sulhinin mali aldigi adamdan yana da bir sikintisi olmus . heralde yine bir Hakan vakasi .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana da donmedi
    caldirdim telini de
    konu daha erken saatte acilsa cok iyi olurdu

ben malzeme icin ugrastigini biliyorum
    ama eksik oldugundan haberi oldugunu dusunmuyorum oyle bir konu hic gecmedi

hayirlisi olsun insallah bir sekilde halledilir sorun varsa

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sakhee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana da donmedi
    caldirdim telini de
    konu daha erken saatte acilsa cok iyi olurdu

ben malzeme icin ugrastigini biliyorum
    ama eksik oldugundan haberi oldugunu dusunmuyorum oyle bir konu hic gecmedi

hayirlisi olsun insallah bir sekilde halledilir sorun varsa
    Abi sen de ben de biliyoruz adamları falan filan da ben o şekilde kullanılabilir denmesini yadırgadım ki arkadaşta büyük badire atlatmış çok geçmiş olsun.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakandan bende mal aldım. Kaça alınıp ne yapıldığı belli. Sulhi çözecektir sıkıntıyı. Hakanla alışverişi olup sorun yaşamayan bir ben varım sanırım. O da adam kendi getirdi malzemeyi ondan sanırım
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sulhi gelse cevap verir illaki ilker
    ulasamiyorum suan
    sabah ilk isim arayacagim tekrar

hayati tehlike olacak bir duruma musade etmez sulhi
    arkadas onemli bir badire atlatmis Allah korusun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)