User Tag List

Sayfa 2/16 İlkİlk 123412 ... SonSon
291 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Tanımıyorum ama Sulhi beyin adına hoş yorumlar duymak olayın pozitif yönde gelişebileceği manasında.Umarım kısa sürede mağduriyetinizden kurtulursunuz iyi geceler.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

jb1919 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, tanımadığınız kişilerle alış veriş yaparken, paranın tamamamını iş bittikten sonra ödemeniz daha iyi olur.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun belki büyük kaza da olabilirdi ucuz atlatmışınız. Umarım karşı tarafta dinlenmeden ortamı gerecek yorumlar yapılmaz ve tatlıya bağlanır.

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sulhi abiyle ufak bi ticaretimiz oldu bence bole bisey yapmaz.
    Sizede kazadan dolayi gecmis olsun.
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karşı tarafta açıklama yapsın tabi de bir parçayı taktım diyip takmamak hiç yakışmamış. üstelik dediğiniz gibi kaza yapsanız bunun sorumlusu kim olacaktı
    Karşı taraf bir şeyler satmış alanın ne aldığından haberi yok. Bu kadar kolay para harcayan biri bence az bile harcamış. Araba anladığım kadarı ile başka yerlerede götürülmüş ve kontrol edilmiş. Gittiği yerlerde bozulmadığı ne *****. Satanı dinlemek sadece alıcının ne kadar ilgisiz olduğunu gösterir.

Alıntı jb1919 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun, tanımadığınız kişilerle alış veriş yaparken, paranın tamamamını iş bittikten sonra ödemeniz daha iyi olur.
    Burada satan değil alan suçlu. Bu kadar para vereceksin madem git başında bekle iş bitince parayı ver. Eğer satan iş bitiminde para almaya yanaşmıyorsa ondan alma.
    Kolay kazanılan paralar kolayca harcanıyor.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar gunaydin..
    Dun biraZ yogun yorucu bi gündü erken yattim.
    Cagrilar vardi watsap vs baktim baya dolmuş. .
    Burda mertin dediği gibi evet o rakkamlara komple sti yürüyene anlastik o mersinli adamın lafina..mertle para konusunda anlastik bana parayi ve arabayi yolladi..bende o araada o mersinli adamla geleceğim günü ve sti yuruyen icin komple ne var ne yok söktüm. Atladim arabaya ankaraya gittim..hani adam da bu paralara var dio sali günü oraya gittim gece 12 ye kadar bekledim geldi.o saate kadar sanayide takildik.gelip barajını acti sadece kuru bi sanzuman ben oraya ne var ne yok sökup gittim.. adam sadece kuru bi sanzumala geldi bana.adamla bi ton kavga ettim.nese sabah oldu mert te bana abi yilbasina kadar arabaya.biniyim deyince ön aks aparatlariyla beraber Dccd li bi sanzuman aldim geldim.
    Arabanın üstüne taktim yaglamalari yaptim saft vs takip merte verdim..
    Mertte bi kac gün sora abi arka frenleri deismemissin dedi.bemde o arada bu olayi anlattim.oda tamam abi bosver gibisinden bisey soledi..ve aradan yaklasik bir ay geçti.
    Bende buarada italya Bulgaristan ce ingiltereden hurda getiren bi kanalim var onla görüşüp dier parcalari istedim bulamadi..
    En son da kibrisda Altuntaş otomotiv var en az 5 kere aradim mail atti çözüm yapamadılar..isin gercegi dier parçaları bulamadim..konuda buralara geldi. .bu isin böyle olmasinin.sebebi o mersinli adamin lafina kalip mahcup duruma düştüm. Ve duyuyorum ki ben gibi.ankara ve cogu kisi bu mağduriyete uğramış. .yoksa ben 9 liralik malzemede gidip
    5 liraya sanzumani al 4 lirayı indir oh oyle bisey yapmadım taa ankaralara gittim gecenin bi korü geri geldim 700 800 tl gibi para kazandim basima gelene bak
    Boyle bi konu icinde kimse yanlis.anlamasin böyle bi durum yaşatmak istemezdim.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşı taraf bir şeyler satmış alanın ne aldığından haberi yok. Bu kadar kolay para harcayan biri bence az bile harcamış. Araba anladığım kadarı ile başka yerlerede götürülmüş ve kontrol edilmiş. Gittiği yerlerde bozulmadığı ne *****. Satanı dinlemek sadece alıcının ne kadar ilgisiz olduğunu gösterir.

Burada satan değil alan suçlu. Bu kadar para vereceksin madem git başında bekle iş bitince parayı ver. Eğer satan iş bitiminde para almaya yanaşmıyorsa ondan alma.
    sizinde araştırmadan yazdığınız ortada, merte yazana kadar keşke sizde araştırıp yazsaydınız bu tarz swap olaylarında hangi durumda bu arızanın ortaya çıktığını.

ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek dimi pardon...

yarı yaşınızdaki üyeye laf çarpacağınıza keşke şöyle yapsaydın diyerek yön göstermiş olsaydınız daha hoş olurdu.
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malzeme almak için mersinde hakanın yanında olduğumuz zamanlar birçok kez sulhi abinin aradığına canlı şahit olduk, hakan kimi zaman telefonu açtı kimi zaman açmadı. gördüğümüz o şekildeydi ama olayın iç yüzünün bu olduğunu bilmiyorduk

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ticarette güvenilmeyecek birisi daha çıktı. Bir kişinin aklı neyse zikri oldur. Adam piyasa adamı yıllarca bu şekilde ticaret yapmış. Siz hayatınızda söze karşılık hiç ticaret yapmadınızmı?

Yorumunuz yanlış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizinde araştırmadan yazdığınız ortada, merte yazana kadar keşke sizde araştırıp yazsaydınız bu tarz swap olaylarında hangi durumda bu arızanın ortaya çıktığını.

ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek dimi pardon...

yarı yaşınızdaki üyeye laf çarpacağınıza keşke şöyle yapsaydın diyerek yön göstermiş olsaydınız daha hoş olurdu.
    Hata 1 : kullanılmış mal almak
    Hata 2 : Parasını ödeyip sonra işin yapılmasını beklemek. (doğrusu dürüst adam işi bu, fakat geçerli yol değil)
    Hata 3 : Madem millete soracaktın. O zaman sorup yaptırsaydın. Yada fikir verenlere yap o zaman deseydin. Ahkam kesenlerde bu işi yapabilirdi demekki.
    Hata 4 : Burada (forumdan bahsediyorum ) bu işi bilen ve uygulayan bir çok adam var. Bari buradan birine sorsaydın.
    Hata 5 : Para adamın nasıl kazandığından sana ne nasıl harcayacağını da kendi bilir. (bu da benim hatam) Ama bu tür paralar harcanmasa çark nasıl dönecek.
    Hata 6 : madem biliyordun neden söylemedin. (bu sizin hatanız)
    Hata 7 : Banamı sordu ki sonra bana dert yanıyor. (sizin olayı yanlış yorumladığınızı düşünerek söyledim)

Bu tür işler öğrenilirken ne yazıkki tecrübeler bazı maddi kayıpları yaşayarak kazanılıyor.

Satan kişi anladığım kadarı ile parça ile ilgili bir şey söylememiş. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte durumu yaşanmış galiba.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ticarette güvenilmeyecek birisi daha çıktı. Bir kişinin aklı neyse zikri oldur. Adam piyasa adamı yıllarca bu şekilde ticaret yapmış. Siz hayatınızda söze karşılık hiç ticaret yapmadınızmı?

Yorumunuz yanlış.
    Bakın adamı tanımam. Ne alanı ne satanı. Piyasa üç kağıtçı dolu o da kabul. Bana Günde en az iki yatırımcı olduğunu söyleyen adam gelir. Alıp karşımıza dinleriz. Alayı sahtekar çıkar. Bunların ciddi olanı yılda bir kişidir. Yani piyasayı tanırım. Fakat kimse kimseye zorla bir şey satmamış. Acaba siz ne aldığınıza bakmazmısınız. Hemde 9000 tl verdiğiniz bir şeye. Burada benim takıldığım nokta 9000 tl cik vereceksin ve ne aldığını kontrol etmeyeceksin. Kolay para olunca harcaması da kolay oluyor.
    Söz uçar yazı kalır demişler. Bizde hep buna göre alışveriş yaptık.
    Eskişehirde Köydeş diye bir turbocu var. Biz bu adamdan alışveriş yapmak için kalktık gittik. Bir sürü turboyu aldık. iş Para ödeme safhasına gelince miktar yüklü olduğu için bir çek verdim. Adam çeki yüzüme fırlattı bu ne diye. Para dedim. git tahsil et günlük çek. Hatta tahsil edene kadar bekleriz dedim. Adam ben anlamam para içeri mal dışarı diyerek bize bankanın yerini tarif etti. Sene 1984 . O zamandan beri onlarda var bizde varız.

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malzeme almak için mersinde hakanın yanında olduğumuz zamanlar birçok kez sulhi abinin aradığına canlı şahit olduk, hakan kimi zaman telefonu açtı kimi zaman açmadı. gördüğümüz o şekildeydi ama olayın iç yüzünün bu olduğunu bilmiyorduk
    Dostum o zamanlar bana yürüyene 14 15 bin tl paralar cekiyodu.soradan 8 9 binlere düştü. . Ama adam has yalanci dolandirici benide mahcup etti. .birak onu maslakdan bi adam 7500 tl para yollamis..aradan aylar geciyo foresterla ilgili hala ne gelen var ne giden..bu adam ayni zamanda öğretmen yüksek mevkilere milli egitim bakanligina giden bile var..

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hata 1 : kullanılmış mal almak
    Hata 2 : Parasını ödeyip sonra işin yapılmasını beklemek. (doğrusu dürüst adam işi bu, fakat geçerli yol değil)
    Hata 3 : Madem millete soracaktın. O zaman sorup yaptırsaydın. Yada fikir verenlere yap o zaman deseydin. Ahkam kesenlerde bu işi yapabilirdi demekki.
    Hata 4 : Burada (forumdan bahsediyorum ) bu işi bilen ve uygulayan bir çok adam var. Bari buradan birine sorsaydın.
    Hata 5 : Para adamın nasıl kazandığından sana ne nasıl harcayacağını da kendi bilir. (bu da benim hatam) Ama bu tür paralar harcanmasa çark nasıl dönecek.
    Hata 6 : madem biliyordun neden söylemedin. (bu sizin hatanız)
    Hata 7 : Banamı sordu ki sonra bana dert yanıyor. (sizin olayı yanlış yorumladığınızı düşünerek söyledim)

Bu tür işler öğrenilirken ne yazıkki tecrübeler bazı maddi kayıpları yaşayarak kazanılıyor.

Satan kişi anladığım kadarı ile parça ile ilgili bir şey söylememiş. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte durumu yaşanmış galiba.
    satan kişi dediğiniz sulhi bu forumda, bu çevrede olanların tanıdığı biri, yani x bir insan değil. yani mert sanayide bir dükkan seçti, kapıdan içeri girdi, al sana 9000 bana bunları getir dememiş. o yüzden güvenerek para vermesinde sıkıntı görmemiş, Erdeminde dediği gibi yıllardır bu iş bu şekilde dönmüş. para verirsin parça sonra gelir. şu anda yurt dışından parça getirirken bile böyle, önce parayı verirsin, parçan 15 gün sonra gelir. ha ben böyle yapmam önce parça sonra para derseniz, size kolay gelsin. (bahsettiğim dükkanlarda bulunabilir ve 50-100dolarlık parçalar değildir)

kullanılmış mal almak hata size göre demekki, sizin çok paranız varsa herşeyin sıfırını alın tabiki ama çok kolay para harcıyor dediğiniz arkadaş ekonomik olmak adına bu camia içindeki çoğu insan gibi oem yürüyen parçaların ikinci elini almış.

mert bizlere söylemeden bu parçaları direk kendisi almak istemiş, kendi seçimidir, bundan sonra danışacağını düşünüyorum.

bu forum sadece sizden oluşmuyor, yardımı dokunabilecek insalara ulaşabileceğini düşünerek bu konuyu açıyor mert...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaru parça denince akla gelen 2-3 isimden biri Sulhidir. Durumu düzelteceğine eminim ama böyle kullan bişey olmaz demesini ve parçaları taktıktan sonra eksik taktık dememesini anlayamadım. Mağduriyeti düzeltir heralde.
    IN BOOST WE TRUST

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersin'deki yer Sahibinden.com da olan olan subaru parcalari satan yer midir? Bilelim dikkatli olalim...
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah allah gaziantepden bir arkadaş aracıyla o mersindeki suriyeliye gitti sorunsuzca yaptırdı geldi. Bizde soranlara gidin diyorduk adamın şu yaptığı terbiyesizliğe bak bizleride mahçup edecek. Gaziantep yakın olduğu için burdan birçok kişiye adamın referansını iyi olarak verdik demekki 2 kere düşünmek gerekiyormuş. Sulhi beyinde açıklamaları doğrultusunda iş mersindeki adamın hatası yada cinliği gibi göründü banada. İki tarafada geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersinden bizde ürün aldık sti yürüyen bugun geliyor kargoyla anlastıgımızın üzerine biraz değişikler oldu kargo için ben karsılıcam dedi alıcı öder göndermiş sordum biz tas mı yiyelim olede bedavaya geliyo cok uygun verdim rakamı flan dedi inşallah sanzıman sorunsuz çıkar montajdan sonra basımız agrımadan kullanabiliriz aracı.
    Tugral ve antepteki gc8 in memnuniyeti sayesinde güvenerek alısveriş yaptık bakalım hayırlısı

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hakanla ticaret yapacak olanlar telefonda konuşurken ses kaydı yapsın kesinlikle, adam çok kolay inkar edebiliyor. elinde malzeme sıkıntısı yok ama devamlı bir sorun çıkıyor.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haaa mevzu mersindeki çıkmacı olunca iş anlaşıldı.Birsürü arkadşımız gitti adamlardn motor vs aldı aldıkları motorların içleri su dolu akvaryum gibi olmuş anası ağlamış motorlar çıktı birton tantana yaşadılar.Başka parça vs alacak olanlardan da birçok kişi bu sıkıntıyı yaşadı.Hatta adamların yanına lübnan dan mı gelen bi TUNER var.Burda 2 tane wrx kırmış ayar yaparken.Sulhi abiden yana ticarette sıkıntı çıkmaz.yıllardır alışverişimiz olmuştur sağolsun hiç üzmemiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)