350z ise neden,
e46 m3 (manuel) ise neden?
goruslerinizi merak ediyorum, tesekkurler.
350z ise neden,
e46 m3 (manuel) ise neden?
goruslerinizi merak ediyorum, tesekkurler.
e46 m3 degil çünkü artık temizi yok denecek kadar az, olanlarda fiyatlar belli ve eski model.
350 z genellikle temiz araçlar piyasada fiyat konusu normalin biraz üstü gidiyor.
Doktor değiliz ama hastamız çok ! ROZ* RUC* ROM*
350 z tercih ederim.Renk konusunda ise Kırmızı,mavi ve turuncu.
Doktor değiliz ama hastamız çok ! ROZ* RUC* ROM*
manuel 18" jantlı M3
Bence 46 m3..
arkadaşın dediği gibi mıncıklanmamış e46 m3 sayısı çok az. onların da fiyatları yüksek. gerçi 350z de çok ucuz bir araç değil. ancak gayet konforlu. illaki ikisinden biri olacaksa ben 350z derdim
350z banada daha sicak geliyor , hem piyasada az olmasi hemde daha temiz olmalari cazip ... Sadece fiyatlari biraz bence degerine gore yuksek
350z geçen seneler 45 50 e satılırken şuan 100 bin lerden bahsediliyor
bu paralara zaten güzel m3 ler var
şu piyasada 350z hiçte mantıklı değil bana göre
Onuda geçtim ben iki araç arasında kalsam kesinlikle m3 alırdım bana daha keyifli, eğlenceli ve konforlu geliyor
Livestrong
her iki aracı da kullanmadım ama naciza fikrim, farklı olması (sokakta daha az görünmesi), arabalardan anlamayanlar için e46 M3 ile e46 318ci ve 320ci arasında fark olmadığı kanısı, daha yeni olduğunu düşündüğümden ötürü, parça fiyatları vs. daha yüksek olsa da 350Z bana daha tercih edilesi geliyor ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
fiyatı insan gibi olsa (1 sene evvelki fiyatlar) 350Z tercihimdir...
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
İkisini de kullandım. 2 kişilik olması sorun olmayacaksa 350z derim motor şanzıman diff kaya gibi. Benimkinde logolar sokuktu yolda soranlara bugatti diyordum inanıyorlardı
![]()
Galiba amerikada kullanacaksınız aracı. Benim tercihim e46 m3 olurdu cok daha ustun oldugunu düşünüyorum
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
sesi yeter son sıralı 6 atmo //M
https://www.youtube.com/watch?v=x8g1-p2CV7E
00:25'deki gibi bi ses olsun yeter![]()
Japon vs Alman Kapışması her 2 araçta kendi Sınıfların da çok çok iyi ama ben Japon derim![]()
kişisel tercvihimdir her ne kadar bmw sevmesemde m3 severim![]()
m3 derim türkiye piyasasında kurcalanmış bile olsa fiyatı daha uygun ve uğraşılabilir
350z ler inanılmaz pahalandı ama bütçem uygunsa yine 350z seçmez infiniti g35 bakardım
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)