Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim forumda yeniyim.
10000 Tl'ye kadar bütçem var ama genede 8000-9000 tl civarı clio rsi düşünüyorum. Yavaş yavaş neler yapılabilir araç zevkli hale gelebilecek araç mı. Buraya üye olmadan önce bir kaç forumda okumuştum eksoz, filtre, chip ile canlanıyormuş. Birde bir kaç forumda duydum laguna 2.0 8v eksantiki uyuyormuş ve dereceli eksantrik kadar olmasada belli bir güç artışı yakalanıyormuş bu doğrumu bilen arkadaş varsa. Birde turbo maliyeti ne kadarı bulur, zevkli olur mu, veya diğer altarnatifler varmı. diceksiniz ki maliyetli olur swap yap değişik birşeyler olsun gibisinden amacım kısa vadede tatmin edici uzun vadede güçlü bir araç yaratmak. belki bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama benimde tecrübem olsun istiyorsum bu konularda yüksek paralar ayıramasamda belli bir bütçe ile yapmak istiyorum.
Derseniz ki 9000-10000 civarı daha zevkli canlı araç önerebileceğiniz araçlar varmı.tüm önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum. bazıları dicek ki 13-15 tl ver 106 gti falan al diye belki 9000 tlyi bile ilk başlangıçta zor bulma ihtimalim var.şimdiden tüm forumdaki arkadaşlara teşekkürler.![]()
![]()