User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Clio Rsi alınır mı?

lowfamilia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile Clio Rsi alınır mı?

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim forumda yeniyim.

10000 Tl'ye kadar bütçem var ama genede 8000-9000 tl civarı clio rsi düşünüyorum. Yavaş yavaş neler yapılabilir araç zevkli hale gelebilecek araç mı. Buraya üye olmadan önce bir kaç forumda okumuştum eksoz, filtre, chip ile canlanıyormuş. Birde bir kaç forumda duydum laguna 2.0 8v eksantiki uyuyormuş ve dereceli eksantrik kadar olmasada belli bir güç artışı yakalanıyormuş bu doğrumu bilen arkadaş varsa. Birde turbo maliyeti ne kadarı bulur, zevkli olur mu, veya diğer altarnatifler varmı. diceksiniz ki maliyetli olur swap yap değişik birşeyler olsun gibisinden amacım kısa vadede tatmin edici uzun vadede güçlü bir araç yaratmak. belki bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama benimde tecrübem olsun istiyorsum bu konularda yüksek paralar ayıramasamda belli bir bütçe ile yapmak istiyorum.
    Derseniz ki 9000-10000 civarı daha zevkli canlı araç önerebileceğiniz araçlar varmı.tüm önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum. bazıları dicek ki 13-15 tl ver 106 gti falan al diye belki 9000 tlyi bile ilk başlangıçta zor bulma ihtimalim var.şimdiden tüm forumdaki arkadaşlara teşekkürler.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.5 ne arkadaş benim aspiratör okadar üflüyo ya sc yerine onu verirdim üfletirdin motora serdar
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malı arapfaikten alıyoruz mersine kadar göki kullanıyo

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum o paralara eco motor bi corsa gsi bak bence daha sorunsuz daha kolay verin alabileceğin bir seçim olur
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanAkdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum o paralara eco motor bi corsa gsi bak bence daha sorunsuz daha kolay verin alabileceğin bir seçim olur
    onlarada baktım ama şekil olarak biraz daha kötü. ama mesela ne kadar harcanıp ne kadar güçler alınabilir o araçtan.
    0.5 ne arkadaş benim aspiratör okadar üflüyo ya sc yerine onu verirdim üfletirdin motora serdar

BEEPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kardesim ilanda olmayan tam istedigin gibi cicek bir rsi var elimde..
    Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beepower daki clio rsi gerçekten güzel. bence konusun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BEEPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kardesim ilanda olmayan tam istedigin gibi cicek bir rsi var elimde..
    dediğim gibi benim aradığım fiyat 9000-9500 tlye kadar. senin araç çiçek gibi dediğine göre temizlerinin fiyatı 11000 civarı oda bana gelmez gibi

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9.000 le 9.500 tl'ye alınacak RSİ hadi daha fazla masraf çıkartırsa napacaksın dostum. bence kendini biraz sıkıştır ama düzgün arabayı al ki başın ağrımasın.Her iki tarafıda tanımıyorum ne seni ne de araç sahibini ama tavsiye edilen BEEPower nickli abimizin araçla arayı bulursanız düşünmeden al sıkıntısız bin dışardan alacağın arabanın ne olduğu bilinmez. bu benim fikrim tabi yanlış anlama
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkez söyler parası az olsn toplarım sonra para bulunca deme kardeşim, ararken bile temizlere bak imkan yetmiyosada bence alma keyiften çok zulüm olur sonra.
    kolay gelsin

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    zazy yazmış gerekeni en net şekilde,

ha illa araç ihtiyacım var gündelik binebileceğim diyorsan tipo, uno falan bak hem kolay satarsın hem masraf çıkarsa bile uygun bütçe ile çözüme ulaşırsın derim ki italyanlar keyiflidir

clio rsi ile en çok uğraşan kişi bugüne kadar mancolog nickli doğukan manço'dur sanırım TR de.
    bir de minikler aynısının 2.0 hacimli olan laguna ile uğraşmışlardı güçlendirme olarak..

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9000-9500 olan rsi pek temız olucagını sanmıyorum sorun elbette cıkartıcaktır.

corsa gsı bakmanı öneririm hem guvenlıklı bende daha az sorunsuz ama o fıyatlarada bulman zor olur temız corsa gsı 10.500-11 gıbı temız rsı alabilirsin daha mantıklı olabilir
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ucuz diye sıkıntılı olanı alırsın. biyer patlar araçtan soğursun. kardeşm 1 fazla ver temz al
    SWAT

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temizini yakalarsan çok zevkle kullanırsın. Parça ucuz ve kolay bulunuyor. Rsi'a özgü parçaları pahalı. Yağ saaati veya kapı gibi parçalar.

Laguna egzantrik meselesi doğru. Chip filtre egzoz ile iyice eğlenceli hale gelebilir ama 8V motorun nefesi kısa oluyor malesef. Belirli bir hızdan sonra 16V arabalar yanından geçip gidebilir (gti, vts gibi arabalar)

Corsa gsi'ada bindim, clio rsi'ada. Kullanım hissiyatı ve zevki konusunda rsi daha iyi.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    205gti al o fiyata çok temiz bulunur gibi
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkez söyler parası az olsn toplarım sonra para bulunca deme kardeşim, ararken bile temizlere bak imkan yetmiyosada bence alma keyiften çok zulüm olur sonra.
    kolay gelsin
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zazy yazmış gerekeni en net şekilde,

ha illa araç ihtiyacım var gündelik binebileceğim diyorsan tipo, uno falan bak hem kolay satarsın hem masraf çıkarsa bile uygun bütçe ile çözüme ulaşırsın derim ki italyanlar keyiflidir

clio rsi ile en çok uğraşan kişi bugüne kadar mancolog nickli doğukan manço'dur sanırım TR de.
    bir de minikler aynısının 2.0 hacimli olan laguna ile uğraşmışlardı güçlendirme olarak..
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ucuz diye sıkıntılı olanı alırsın. biyer patlar araçtan soğursun. kardeşm 1 fazla ver temz al
    haklısınız ucuz olması kötü olabilir ama işte bütçem yok siz dediğiniz gibi 1-2 fazla ver derseniz benim araç alma işim haziran temmuza sarkabilir.

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    205gti al o fiyata çok temiz bulunur gibi
    görüntü olarak hoşuma pek gitmedi. rsi gene bi görüntü olarak doyurucu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temizini yakalarsan çok zevkle kullanırsın. Parça ucuz ve kolay bulunuyor. Rsi'a özgü parçaları pahalı. Yağ saaati veya kapı gibi parçalar.

Laguna egzantrik meselesi doğru. Chip filtre egzoz ile iyice eğlenceli hale gelebilir ama 8V motorun nefesi kısa oluyor malesef. Belirli bir hızdan sonra 16V arabalar yanından geçip gidebilir (gti, vts gibi arabalar)

Corsa gsi'ada bindim, clio rsi'ada. Kullanım hissiyatı ve zevki konusunda rsi daha iyi.
    8v konusunda haklısın ama laguna egzantrik, chip, egsoz, filtre, port polish düşünüyordum öncelikli olarak. youtube'da rastladım turbo uygulanan rsi'da var çok turbo düşünmüştüm belki uzun vade de.

Ama çoğu kişide gsi al diyo. bi markanın emme manifoltu, dereceli, chip, eksoz ile ciddi güçler alınıp sağlam yürüyen bi araç çıkıyormuş ortaya. genede aklımda clio rsi var.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 9 bine temiz ,hızlı kaçan bi arabamı zor gibi,,bunun konusu baya tartışılmıştı,,hatta konuyu açan arkadaş 12 13 binlerden bahsediyodu,inşallah temiz sorunsuz bi araba bulursun,,,

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lowfamilia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısınız ucuz olması kötü olabilir ama işte bütçem yok siz dediğiniz gibi 1-2 fazla ver derseniz benim araç alma işim haziran temmuza sarkabilir.

görüntü olarak hoşuma pek gitmedi. rsi gene bi görüntü olarak doyurucu.

ben ettim sen etme kardeşim imkanın warsa bekleyince bütçen artçaksa bence bekle. Temizi bulmadan alma zulüm olur

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lowfamilia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8v konusunda haklısın ama laguna egzantrik, chip, egsoz, filtre, port polish düşünüyordum öncelikli olarak. youtube'da rastladım turbo uygulanan rsi'da var çok turbo düşünmüştüm belki uzun vade de.

Ama çoğu kişide gsi al diyo. bi markanın emme manifoltu, dereceli, chip, eksoz ile ciddi güçler alınıp sağlam yürüyen bi araç çıkıyormuş ortaya. genede aklımda clio rsi var.
    Gsi dan daha fazla güç alırsın rsi'a göre. daha verimli bir motor. Tercih meselesi. Ben Fransız arabalarını daha çok seviyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 9 bine temiz ,hızlı kaçan bi arabamı zor gibi,,bunun konusu baya tartışılmıştı,,hatta konuyu açan arkadaş 12 13 binlerden bahsediyodu,inşallah temiz sorunsuz bi araba bulursun,,,
    inşallah bekliyorum araştırıyorum.

Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ettim sen etme kardeşim imkanın warsa bekleyince bütçen artçaksa bence bekle. Temizi bulmadan alma zulüm olur
    benim şuan tek istediğim komple kendi paramla almak istiyorum arabamı. babamdan maddi destek istemediğimden 9000 tlye araba alıcam. o yüzden yoksa şuan babamdan istesem üstünü 207 rc alırdım zaten. dediğiniz gibi bekliyip üstüne 2-3 bin tl koyup temmuz civarını beklicem artık. tahmini 12-13 tlye magane 2.0 f7r motorlu alabilir miyim?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)