User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: bertone turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bertone turbo

Connecting site...

S.a. Arkadaşlar. Linkteki aracı almayı planlıyorum. Sahibiyle konuştum boya yok motor sağlam diyor. Sadece sol çamurlukta lokal boya mevcut dedi. sürtme resminide gönderdi. Sorun edilecek bir şey değil. Ancak fiyatı 25 den 22 ye düştü düğün yapacağım diyerek??? Biraz tedirgin oldum o yüzden. Bu aracı daha önceden bilen tanıyan var mı ? Hasar sorulamasında km ve hasar bilgisi doğru olarak gelmekte. hasar yok km 140 bin 2012 muayenede.

Yorumlarınızı bekliyorum. Aracı gaziantepte gösterebileceğim tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alırsın 10 bınde araya sıkısır gelır sana 32 33 lere bu aracdan ıstıyorsan Connecting site...
    alman gereken tek arac budur dıgerlerı osuruktan teyyare selam soyle o yare hesabı bana gore tabı para senın emek sen harcıyacaksın
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatı çok iyi yapman gereken hataydan bir tanıdık bulup baktırmak ezbere ne dense boş grekli sorgulamaları yapmışsınız ters bir durum yok zaten hayırlı olur inşAllah

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bahadirhan2023 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

S.a. Arkadaşlar. Linkteki aracı almayı planlıyorum. Sahibiyle konuştum boya yok motor sağlam diyor. Sadece sol çamurlukta lokal boya mevcut dedi. sürtme resminide gönderdi. Sorun edilecek bir şey değil. Ancak fiyatı 25 den 22 ye düştü düğün yapacağım diyerek??? Biraz tedirgin oldum o yüzden. Bu aracı daha önceden bilen tanıyan var mı ? Hasar sorulamasında km ve hasar bilgisi doğru olarak gelmekte. hasar yok km 140 bin 2012 muayenede.

Yorumlarınızı bekliyorum. Aracı gaziantepte gösterebileceğim tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

o direksiyon nedir öyle

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o direksiyon nedir öyle
    abı lux otokar diraksiyonu
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar makaranıza hayranım ama yorum yaparsanız memnun olurum

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LPG her zaman bu tarz arabalarda hep dezavantajdır.
    Bu araç mütemadiyen ilanlara düşüyor senede 1 kere benim takip ettiğim dönemlerde de gaziantepten ilanı vardı. Araba istanbul plaka ama hiç istanbuldan ilanını görmedim bu arabanın.

LPG yi dert etmem diyorsanız kasa sağlam ise 22.000TL güzel fiyat.

he dezavantajları da yok değil,
    jantlar orjinal değil büyük eksi, farlar orjinal değil, panjur ve direksiyon evlere şenlik...
    o km de turbonun problemsiz olması imkansız zaten.
    elini ayağını toparlıyım bineyim derseniz en az 3000-4000tl harcatır...

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su dıreksıyona mınubuscu gıbı desn yapıyorlarya araba sıfır bıle olsa soguyorum yaa
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her araç için kısmen geçerlidir bu ama piyasanın en ucuzunu asla almam. Yani 10 lira harcayıp diğerlerinden iyi yapıcam diye uğraşmak yerine iyisini almak lazım. Her zaman piyasasında ortalarda yada daha üst rakamda araçlara bakma taraftarıyım..
    -Fırat

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf o direksiyon yüzünden almazdım ben yani eğer o direksiyonu yaptıran adamın arabaya nasıl baktığını tahmin etmek çok zor değil. Ve Antepte hiç görmedim bu arabayı ben.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alırsın 10 bınde araya sıkısır gelır sana 32 33 lere bu aracdan ıstıyorsan Connecting site...
    alman gereken tek arac budur dıgerlerı osuruktan teyyare selam soyle o yare hesabı bana gore tabı para senın emek sen harcıyacaksın
    Kesinlikle doğru tavsiye..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç şuan hatayda görünüyor, 1 2 aydır bertone ilanlarını takip ediyorum birkaç hafta önce de mardinden askeri personelden satılıktı araba Hepte asker mübarek

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farlar orj. değil onu bi söyliyim. kafadan kaza olma ihtimalini aklınızda bulundurun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben begendim..direksiyondaki sokulur,jantlar iyi,yeyip de güzel..bu fiyata iyi hocam..pazarlıkta varmış..daha ne..bedava vercek hali yok..git incele..söylediklerinin aksi çıkarsa masrafını alırım senden de..kabul ederse git ne düşünüyorsun..
    AFR si fakir e ceken adam.....

tolga_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kacak mazot ve benzin kullanildigindan o taraflarin arabalarina bakarken 2-3kere düşünüyorum
    Alıntı .*$#_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enteresan, ha gayret vtı acıcak arayı derken adam araya tır soktu
    (Corsa C 1.7 dti hız sabitleyici ve Follow me home .)

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araba bı petrol ıstasyonu sahıbındeydı.. taa sımdıkı sahıbıne satılmadan ( 2 sene önceydı sanırım ) ben konusmustum . hatta oncekı bertoneme turbo jantları ıcın kapora vermsıtım jantlar sonra ne oldu bılmıyorum ( benımde aracım satılmıstı zaten kaporada yandı gıttı ). bır bertone turbo sahıbı olarak su tavsıyede bulunabılırım . zaten engın abı cogunu söylemıs . km dezavantaj kı bu km lerde ( bu zamana kadar arabayla nasıl ılgılendıklerı dıreksıyonundan bellı ) sıkıntısız olması lpg de ımkansız gıbı bırsey, helekı jantlar ! su guzelım turbo jantının yerıne hangı jant koyulabılır kı ? en buyuk eksıgı bence !! . tabıkı bakmadan yorum yapmamak lazım araca ama senın ne ıstedıgın önemlı . alıp bu setupda bınerım dıyorsan fıyat ıyı . ancak yazılım vs yaparım dıyorsan buyuk ıhtımal turbo un'unu elemıs elegını asmıs olacaktır... ben +12 000 tl para harcadım , bu ısın sonu yok herkes tarafından bılınıyor. pıyasada da canı yanmamıs bulmak ımkansız denecek kadar zor. benım aracımda ılanda ancak bugun yarın kaldıracagım kısacası ne ıstedıgın nasıl kullanacagın ve butce bu konuda cok onemlı . bertone turbo cok keyıflıdır hem gorunusu hem gıdıısıyle ancak heraractan bıraz daha fazla ılgıye ıhtıyacı var . helekı gecmısten yorgunsa daha da fazla canın yanması içten bile değil kardesım iyi ölç tart bu arada bertone zaten cok bılınen ve pıyasası olan bı araba degıl.. ılanda cok kalmıs yada fıyatı bırden dustu bısey vardır dıye dusunmek yersiz bence. zaten alım satımı yavas ınsanların ıhtıyacı oldugunda mecbur fıyatı dusuruyorlar . o yuzden dıger araclar ıle pıyasasını bır tutmamak lazım . fıyatı bırden dustu uzun zamandır ılanda vs dusunceler bu araclar ıcın gecerlı degıldır ...

benım aracımın bır fotografını koyayım fıkır olsun

not: 2.posttakı gri turboyuda opel garaj hakan abıler yaptı benım aracımı oldugu gıbı , eger grıyı dusunursen onunla ılgılı hakan abıden detaylarını alabılırsın ...elınden geldıgınce yardımcı olucaktır .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)