Merhabalar Leon cupra aracıma lastik alacağım 225/40/18 lastik alacağım sizce pilot sport 3 düşünüyorum ama semi slickler varmış nasıldır cupraya takılırmı fikirlerinizi yazarsanız sevinirim saygılar.
Merhabalar Leon cupra aracıma lastik alacağım 225/40/18 lastik alacağım sizce pilot sport 3 düşünüyorum ama semi slickler varmış nasıldır cupraya takılırmı fikirlerinizi yazarsanız sevinirim saygılar.
DR.ECU
Oto Metin Garage
Ben yaklaşık 10 gün önce petlas pt741 volex sport aldım yol tutuşu şaşırtacak derece güzel.ama ***** 16 Jant ve 55 yanaktan 225.40.18 e Geçtiğim İçin mucurlu asvaltta kafa beyin koymuyor![]()
artık corc-i zamanıcdti
Ne lastikler var, ulkeye girmiyor. Sacma sapan isler...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Continental,Pzero pilot sport 3 ve semi slickler var bunlar nasıldır ? Kafamdan geçenler suan bunlardan biri.
DR.ECU
Oto Metin Garage
Ben michelin pilot excalto ve pirelli pzero nero kullandim
Michelin surekli tutunma sagliyordu yumusak cok begendigim bir lastikti
Pzero anca isininca tutunuyordu biraz daha sert yapidaydi
Haliyle daha gec bittiginden omru uzun oluyordu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
semi slick alırsan ıslak zeminde sorun yaşarsın
kumho vardı yanalda falan çok kötüydü 18 / 35 / 255
continental sportcontact5 aldım çok memnun 18 / 35 / 255 ıslak zeminde performanstan taviz vermiyor.
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Denk gelmişken soriyimpotenza kullanıodum çok memnundum ama çok sertti pzero nerodanda memnundum potenza kadar olmasada ama oda yumuşaktı sessizdi.
Nokian aldım üretim tarihi 1612 gelince iade ettim netten almıştım.
Şimdide continental premium contact5 düşünüyorum fakat daha önce hiç kullanmadım.Yol tutuşu elbette iyidirde birazda konforlu ve sessiz olması önemli bu yöndeki deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz.
Ozan, PC5 i bilmem de SC5 i E36 M3 te kullanıyoruz, Michelinlerden bi tık sert, evden caddeye çıkana kadar kıvama gelir tutunma konusunda, takribi 5dk da kendine geliyor yaniIslak - kuruda ben çok beğendim tutuşunu..
Potenza S001 kullanıyorum memnunum
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Falken Ziex 914 Ecorun
Megane RS'te Michelin de kullandım, Bridgestone Potenza da. Daha iyi gibi desem başım ağrımaz.. O derece.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)