merhaba arkadaşlar uzun yıllardır takip ettiğim TÜRKİYEDE modifiye konusunda hit ve
seviyeli olan forum sahibinden gibi işlemeye başlamış yada ben mi yanlış algılıyorum.
otomobiller kısmında gördüğüm araba yarın satılıklar bölümünde![]()
merhaba arkadaşlar uzun yıllardır takip ettiğim TÜRKİYEDE modifiye konusunda hit ve
seviyeli olan forum sahibinden gibi işlemeye başlamış yada ben mi yanlış algılıyorum.
otomobiller kısmında gördüğüm araba yarın satılıklar bölümünde![]()
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
İnsanların arabalarına emek harcadıktan sonra satması kadar normal bişey yok.
Siz sadece satılık kısmına takılmışınız. Diğer konulara da göz atarsanız nasıl cevherler olduğunu görürsünüz![]()
siz keyfinize bakın bi aracın satılıp satılmaması sizi bu kadar germemeli bence![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
sen ne içiyorsun hacı abi??
araç sahibi ister satar ister saklar buna nasıl karışabilirsin..
No Comment!
Daha iyi ya en azından alıcaksan arabanın inciğini cinciğini goruyosun , alırken sahıbınden dekı gıbı soru ısaretlerı olmuyo, bıde bu acıdan bak
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Sahinden mi?![]()
konuyu açan vatandaş bu sitede ne bilgi paylaşımı yapmış yada bu siteye bişeyler katmışta sitenın satılıklar bölümüne dil uzatıyor anlayamadım , üyenın kayıt tarihi 2014 , haa eski bir adam olur bu sitenın arşivinde bilgi paylaşımı vardır da o zaman der ki artık bu site sahibindene dönmüş eskisi gibi bilgi paylaşımı yok onu anlarım ama daha 2014 de üye olmuş bırının bu tarzda konu açması abesle iştigal olmuş vesselam
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
arkadaşın takıldığı olay şu olabilir, bir araç alınıyor toplanıyor ediliyor, kankalar maşallah çekiyor, allı pullu fotolar 1 hafta sonra hop satılık, bazen bende takılıyorum bu kadar uğraş et haftasına araba sat bana ilginç geliyor, isteyen istediğini yapar sonuçta, kalp kırmadan insanlara yüklenmeden yazışmalar yapılsa daha iyi olur.
o değil kendinin 4 konusu var biri bu biri yeni üye olma-tanışma şeysi diğer 2si ni de birşey satmak için açmış![]()
![]()
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)