Arkadaslar s2000 almak uzereyim arac cok temiz maziside temiz sayilir zarar edermiyiz piyasasi hizlimi yarin oburgun satsak al satci degilim binicem ama cekincelerim var fikir ve yorumlara ihtiyacim var
Arkadaslar s2000 almak uzereyim arac cok temiz maziside temiz sayilir zarar edermiyiz piyasasi hizlimi yarin oburgun satsak al satci degilim binicem ama cekincelerim var fikir ve yorumlara ihtiyacim var
Ride Or Die
Aracta hasar kaydi var fakat fiyatlar yazmiyor park hali falan sikinti olurmu
Ride Or Die
kaçmaaaaz alınır![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
yakıtıda cok az bence al kesin
Kaydı filan bilmemde leş bi araç çıkarsa eger, zarar ettirir
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
sonuna kadar katiliyorum bu yorumuna abi. Cok enteresan fiyatlari var gercekten. Tamam ozel araba guzel araba hatta gecenlerde ilk defa kullanma firsati buldum cok guzel arac ama 100bin edecek bi ozelligi yok bencede.. Mal kotulemek amacli bi yorum degil benimkisi mal sahibi isterse 200ede satabilir kimsenin kazandigi parada gozumde yok Allaha sukur fakat dusuncelerim bu yonde.
Yahu birader ben ne yazmısım sen ne demıssın. Kullanmadım cunki o arabayı alabılecek kadar param olmadı. sırf s2000 i var belki bi kere kullanırım arabasını dıye kımseye yalakalıkta yapmadım. Forumda arasan hakkında en kötü 250 konu bulunulabılecek bı araban için piyasası nasıldır gibisinden konu acılmasını garipsediğimden öyle yazdım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)