User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
48 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yavru ve yetişkin 7 kedi / Sahiplendirme.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yavru ve yetişkin 7 kedi / Sahiplendirme.

Selamlar yine ben

kayınvalidemin sokakta kedi beslediği 2 kedi doğum yaptı. Toplam 5 yavru kedi dünyaya geldi. Doğum sırasında ve sonrasındada hayatını kaybeden yavrularda oldu ama şuan doğduğundan beri anne sütü içmiş toraman olmuş 5 yavru kedimiz var. Normalde aparmanın bahçesinde yuva vardı fakan apartmana mantolama çalışması yapılıyor mecburen anneleri ve yavruları eve aldılar. Kayınvalidemin evindede 7 kedisi var. Anne kediler koruma güdüsünden dolayı diğer kedilere agresif davranıyor. Huzursuzluk var anlayacağınız. Yavrular henüz anne sütü ile besleniyorlar. Kuru mamaya geçmediler. Kum terbiyeleri yok. Zaten hemen sahiplenmek zor. 15-20 gün sonra annesizliğe adapte olabilirler ancak. Bu süre zarfındada almak isteyenlere kedileri gösterebilirim. Ve bu süredede temel mama ve kum eğitimini evde öğrenirler.

5 Yavru kedi bunlar (3 dişi, 2 Erkek) Hiç sabit durmadıkları için fotolar kötü

Gelelim smokin pisiye. 2.5 aylık. Erkek, Kuru mama ve kum terbiyesi var. Bu kedi annemin evinde. Kardeşim bi inşaat şantiyesinde denk gelmiş ve bulmuş. Hastaydı, sıkıntıları vardı ancak şimdi iyileşti. Annemin evinde de 6 kedisi var. Aslında bakamaz değil ama sahiplendirmek istiyor. Çünkü başka hasta yada kötü durumda bir kedi bulsam alamayacağım alsamda iyi ilgilenemeyeceğim diyor. Bu nedenle bu yavru iyileşmişken sahiplendirmek en mantıklısı.

Evlat bu;

Evet son kedi, Daha öncede forumda yuva aramıştım benim evimdeki osman oğlan 1.5 yaşında. Erkek. Geçtiğimiz sene arkadaşım arabayla çarpmıştı bu kediye epey badireler atlattı, operasyonlar ilaçlar vs. Bir süre yürüyemedi arka bacaklarını sürüdü iyi bir tedavi sonucu iyileşti. Biraz aksama var ama belkide biz bildiğimiz için durumunu bizim dikkatimizi çekiyor. Atlama zıplamasın da sorun yok. Kaza ile alakalı değil ama ben bulduğumda sol gözü görme engelliydi. Şimdiye kadar yuva aradım bulamadım. Hanımla birlikte hep gitgel yaşadık sahiplendirme konusudna. Sokağa da bırakamadım, Diğer kedilerden eksik, sokakta yaşaması çok zor. Evimdeki bi kedim de gebe kalınca Osmana yol göründü. Şuan bu kediyle beraber 7 kedim var gebe kedimde doğurunca çarşı pazar karışacak. Telekom lojmanında oturuyorum evim hem küçük hem bahçesi yok. Biraz sıkıntılardayım. Bu kedininde yuva bulması şart.
    Mama yemesi içmesi sorunu yok, kum terbiyesi var, sevgi delisi bi oğlan. Uslu ve sessiz bir kedidir. Adapte olmasında sorun olmaz eve gelen misafirlerime falanda gelip kendini sevdiren bi kedidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzelt butonu çıkmadığı için tekrar mesaj yazmak zorunda kaldım.
    Kediler İstanbulda,
    Acıbadem, Üsküdar ve Çekmeköy de ayrı ayrı yerlerdeler. Duruma göre anadolu yakasında uygun noktalarda buluşmaya çalışırım.

Red10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozelden numara atarmisin
    Ride Or Die

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbulda surekli ve duzenli bir yasamim olsa sari&turuncu kedilerden birisini sahiplenmek cok isterdim, ismini leblebi koyacaktim
    "Korkmadık, savaştık"

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçüklüğümden beri kedileri çok severim. Annem de bunu bilir, ama evin temizliği konusunda çok titiz olduğundan izin vermiyor. Kendi evime çıktığımda yükünü azaltacağım abi.
    Instagram: mutusgarage

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim şantiyedede 2 kedi doğurmuş 9-10 civarı yavru var bi abimiz ilgilenıyor fakat sonları sokak olacak muhtemelen :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yetişkin olan kediyi alan kişiye, kum kabı, kum küreği ve hatta hatrı sayılır bi miktar mama vericem. Yeterki iyi bir yuvası olsun. İyi bakılsın.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavrular çok tatlı maşallah , umarım bakabilecek , ilgilenebilecek birine gider.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakabilsem alırımda evde kmse yok tek basına canı sıkılır ama çok tatlılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Red10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozelden numara atarmisin
    Pm yolladım.

Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Istanbulda surekli ve duzenli bir yasamim olsa sari&turuncu kedilerden birisini sahiplenmek cok isterdim, ismini leblebi koyacaktim
    İyi fikirmiş

Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçüklüğümden beri kedileri çok severim. Annem de bunu bilir, ama evin temizliği konusunda çok titiz olduğundan izin vermiyor. Kendi evime çıktığımda yükünü azaltacağım abi.
    İnşallah senin iyi bir kedisever olduğunu biliyorum zaten forumdan

Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim şantiyedede 2 kedi doğurmuş 9-10 civarı yavru var bi abimiz ilgilenıyor fakat sonları sokak olacak muhtemelen :/
    İmkanın varsa 1.5-2 aylık olana kadar koruyarak bak ve ilgilen, sonrasındada Göztepe özgürlük parkına anne ve yavruları güzelce toparla ve oraya bırak. Kediler için güzel bir yaşam alanı, şantiyede göz göre göre ölmelerindense yaşam şanslarını orada denesinler.

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavrular çok tatlı maşallah , umarım bakabilecek , ilgilenebilecek birine gider.
    Teşekkürler.

Alıntı sirhot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakabilsem alırımda evde kmse yok tek basına canı sıkılır ama çok tatlılar...
    Yaşam standartını bilmiyorum yani eve gidiş geliş saatlerini ama minimum 4-5 ay ilgi alaka bekler, sonrasında misal mesai saatleri kadar evde yanlız kalırlarsa sorun olmaz hatta sabahtan akşama kadar oynar uyur keyif yapar. Misal 7 kedim evde şuan yanlızlar sabay 7.30 dan akşam 19 a kadar yanlarında kimse olmayacak Sorun olmaz. Yeterki eve döndüğünde ona ilgi ve alaka göster.

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayat hayvanlar ile daha guzel... boyle yardima muhtac hayvanalar ile ilgilenen insanlari cani gonulden tebrik ediyorum....
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alerjinin gözü kör olsun, kedi deli gibi severim ama gözler şişip hapşirik başladıgı anda nefesim kesiliyo. En büyük acısı
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alerjinin gözü kör olsun, kedi deli gibi severim ama gözler şişip hapşirik başladıgı anda nefesim kesiliyo. En büyük acısı
    arkadaşım kronik astım, benim evime girdiğinde 10-15 dk ya kalmaz komaya girer hapşırır gözü akar öksürür, bi ilacı var doktorunun tavsiye ettiği şimdi geliyor saatlerce oturuyor hiç birşey olmuyor. Alerji ile ilgili doktoruna başvurursan bir sonuca ulaşabileceğini sanıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Hacettepe üniversitesinde 4 sene tedavi oldum. O ilaçlar genellikle uyku yapıyo, vücudun tepkisini azaltmak için duyu organlarını etkiledigini düşünüyorum. Yorgunluk yapıyo. Polenlerin çok arttıgı zaman bende kullanıyorum ama sabah uyanmak çok zor oluyo o dönemde.

İlaçın ismini sorarsanız bende doktoruma danışıyım.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlaçları salbutol ve talotren'miş.
    Tabiki doktor tevsiyesi ile kullandığı ilaçlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kediler için yuva aramaya devam

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakabilsem ikinci fotodaki şaşı şapşalı isterdim ama kendi bulduklarıma bile bakamadım , sene içinde 6 tane yavru geldi gitti.sokaktan kurtarıp sağlığı yerine gelir gelmez sahiplendirildiler melih sağolsun.Ondan dolayı benim için en iyisi yolda anasız babasız bulursam sürekli biyer bulunana kadar kısa süreli misafirlik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakabilsem ikinci fotodaki şaşı şapşalı isterdim ama kendi bulduklarıma bile bakamadım , sene içinde 6 tane yavru geldi gitti.sokaktan kurtarıp sağlığı yerine gelir gelmez sahiplendirildiler melih sağolsun.Ondan dolayı benim için en iyisi yolda anasız babasız bulursam sürekli biyer bulunana kadar kısa süreli misafirlik
    Melih benim kedilerede bi el atsa süper olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kedilerimize yuva arıyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)