Selamlar yine ben
kayınvalidemin sokakta kedi beslediği 2 kedi doğum yaptı. Toplam 5 yavru kedi dünyaya geldi. Doğum sırasında ve sonrasındada hayatını kaybeden yavrularda oldu ama şuan doğduğundan beri anne sütü içmiş toraman olmuş 5 yavru kedimiz var. Normalde aparmanın bahçesinde yuva vardı fakan apartmana mantolama çalışması yapılıyor mecburen anneleri ve yavruları eve aldılar. Kayınvalidemin evindede 7 kedisi var. Anne kediler koruma güdüsünden dolayı diğer kedilere agresif davranıyor. Huzursuzluk var anlayacağınız. Yavrular henüz anne sütü ile besleniyorlar. Kuru mamaya geçmediler. Kum terbiyeleri yok. Zaten hemen sahiplenmek zor. 15-20 gün sonra annesizliğe adapte olabilirler ancak. Bu süre zarfındada almak isteyenlere kedileri gösterebilirim. Ve bu süredede temel mama ve kum eğitimini evde öğrenirler.
5 Yavru kedi bunlar (3 dişi, 2 Erkek) Hiç sabit durmadıkları için fotolar kötü
Gelelim smokin pisiye. 2.5 aylık. Erkek, Kuru mama ve kum terbiyesi var. Bu kedi annemin evinde. Kardeşim bi inşaat şantiyesinde denk gelmiş ve bulmuş. Hastaydı, sıkıntıları vardı ancak şimdi iyileşti. Annemin evinde de 6 kedisi var. Aslında bakamaz değil ama sahiplendirmek istiyor. Çünkü başka hasta yada kötü durumda bir kedi bulsam alamayacağım alsamda iyi ilgilenemeyeceğim diyor. Bu nedenle bu yavru iyileşmişken sahiplendirmek en mantıklısı.
Evlat bu;
Evet son kedi, Daha öncede forumda yuva aramıştım benim evimdeki osman oğlan 1.5 yaşında. Erkek. Geçtiğimiz sene arkadaşım arabayla çarpmıştı bu kediye epey badireler atlattı, operasyonlar ilaçlar vs. Bir süre yürüyemedi arka bacaklarını sürüdü iyi bir tedavi sonucu iyileşti. Biraz aksama var ama belkide biz bildiğimiz için durumunu bizim dikkatimizi çekiyor. Atlama zıplamasın da sorun yok. Kaza ile alakalı değil ama ben bulduğumda sol gözü görme engelliydi. Şimdiye kadar yuva aradım bulamadım. Hanımla birlikte hep gitgel yaşadık sahiplendirme konusudna. Sokağa da bırakamadım, Diğer kedilerden eksik, sokakta yaşaması çok zor. Evimdeki bi kedim de gebe kalınca Osmana yol göründü. Şuan bu kediyle beraber 7 kedim var gebe kedimde doğurunca çarşı pazar karışacak. Telekom lojmanında oturuyorum evim hem küçük hem bahçesi yok. Biraz sıkıntılardayım. Bu kedininde yuva bulması şart.
Mama yemesi içmesi sorunu yok, kum terbiyesi var, sevgi delisi bi oğlan. Uslu ve sessiz bir kedidir. Adapte olmasında sorun olmaz eve gelen misafirlerime falanda gelip kendini sevdiren bi kedidir.
![]()