Yeni Fotoğraflar..
![]()
Tekir olan yavruyu sahiplendirdik, sarı kardeşler ve beyazlı kardeşler şuan yuva arıyor. haydi arkadaşlar yuva bulalım.
yeni yavru kedide buldum onada yuva arıyorum, ilandaki yavrulardandan tekir olan hariç diğerlerine yuva arıyoruz
Parka bırakılmadan önceki son günceller arkadaşlar bunlardan ayrı 3 yavru kedi daha var lütfen isteyenler haber versin.
Çok özür dileyerek soruyorum yanlışım varsa bağışlayın
Neden beslediğiniz hayvanları kısırlaştırmıyorsunuz.
Böylece sahiplendirme ile bu kadar uğraşmassınız ya da parka kedi bırakmassınız.
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Hem konu guncel kalsin hem birkac soru sorayim dedim.. Bizde ailecek.kedi severiz gercekten..onceki evimiz bahceli oldugu icin 4 kedi yetistirmistik eve sokmadan, su an apartmanda oturyoruz ve annem icin tek sikinti tuylerinin dokulmesi,
Bi arkadasim hep mamayla beslersen tuylerinin dokulmeyecegini asiri dokulmeyegni soyledi ne derece dogru
Elleme Sekelesin...
Bu kedilerden ayrı sahiplendiğim ve evimde beslediğim 7 kedim var hepsi kısırlaştırılmıştır. Bu gördüğünüz canların hepsi sokakta müşkül durumda bulunan yardıma ihtiyacı olan kediler, bu yavruların anneleri sokak kedisi zaten ilk açıklamada da 5 yavru için kayınvalidemin sokakta beslediği kedi, siyah beyaz yavrunun inşaat şantiyesinde yanlızken bulunduğunu ve en alttaki yetişkin kedinin ise araç çarpması sonucu yaralı olarak alındığını yazmıştım.
Şimdi sokakta besleme yaptığım ve yaptığımız tüm hayvanları kısırlaştırmaya maddi imkanlarım el vermiyor, ne devlet ne belediyede bu konuda destek olmuyor Bu nedenle elimden geldiğince sokak hayvanlarına geçici yuva oluyorum sahiplendirmeye çalışıyorum. Tedavilerini üstleniyorum. Elimden bu kadar geliyor.
Tüy dökmesini engelleyemezsiniz. mevsimsel olarak tüy dökümü olacaktır. Ancak sizi bilgilendirmeleri doğru kullandığınız mamaya göre hem kedinizin tüyleri sağlıklı ve parlak olacaktır hemde dökülme zamanlarında aşırı tüy dökümünün önünü alabileceksiniz. Kötü beslenme halinde takdir edersinizki biz bile bedenen sorunlar yaşayabiliriz bu kediler içinde geçerli, ne kadar iyi beslenme o kadar sağlıklı yaşam
Ben teşekkür ederim. 7 kedim benim evimde var. 7 kedi annemde var, 13 kedi kayınvalidemde var. epey kedisever bi aileyiz anlaşıldığı gibi.
evime mama olarak Hills Optimal care yada royal canin Fit 32 alıyorum. Çünkü kötü mama demek sağlıksız kedi demek sağlıksız kedide bol bol veterinere gitmek masraf ve üzücü can sıkıcı günler demek kediniz için.
Şuan paylaşacağım fotolardan hiçbir kedi sahiplenilmesi için buraya fotosunu koymuyorum. Biraz evdeki durumumu göstermek için paylaşıyorum.
her zamanki gibi mama aldığımız günden bir kare
Benek oğlum 5 Yaşında erkek
Tekir Renk soldaki tombik kız 10 yaşında karaciğer hastası sürekli özel mama ve ilaçla tedavi oluyor, sağdaki alacalı kız 5 yaşında kronik olarak öksürüyor ömrü boyuncada geçmeyecek bir rahatsızlık, çok heyecanlanınca krize girebiliyor.
karamel kız 1 yaşında 3 günlükken bulduk biberonla büyüttük
tekir oğlum 1.5 yaşında 3 aylıkken buldum tamamen görme engelli
İrfan oğlum 2 yaşında. ben arabayla çarptım, büyük bir kazayı çok hafif şekilde atlattı bulduğumda 2 aylık kadardı.
ve osman oğlum 2 yaşında, sahiplendirmek isteyip ama sahiplendirmeye kıyamadığım erkek parçası %30 a yakın özrü var bedeninde
evdeki durumum bu, yani yeniden bulacağım yardıma ihtiyacı olan kedilere yardımcı olabilmek için ilk posttaki yavruları sahiplendimem şart. ( Bu posttaki kedilerden en son fotodaki hariç diğerleri sahiplendirilmeyecektir)
Çok güzel bi davranış sahiplenmek bu hayvanları,
Allah yardımcınız olsun![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
3 yavruda bende var görkem abi seninkiler bitince benimkilerede yuva bulalım
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Gel misafirim ol izle kendisini. İnan gören kedilerden ayırt edemezsinkoşuyor oynuyor, tüm komutları biliyor, onun gözleri yok ama yerine kulakları ve burnu var. Hiçbirşekilde hiçbiryere çarpmadan düşmeden her işini halledebiliyor. Öyle bir alıştıkki görme engelli değilmiş gibi geliyor bize
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)