Modifiyeli otomobillere ceza yağdı - Hürriyet GÜNDEM
hava biraz ısındıya hemen başlayın cezalara,o kadar trafik sorunu varken siz bunlara takılın ohh ne ala memleket.ya ülkede sattırmıyacaksın o modifiye ürünlerini yada serbest bırakıcaksın.
Modifiyeli otomobillere ceza yağdı - Hürriyet GÜNDEM
hava biraz ısındıya hemen başlayın cezalara,o kadar trafik sorunu varken siz bunlara takılın ohh ne ala memleket.ya ülkede sattırmıyacaksın o modifiye ürünlerini yada serbest bırakıcaksın.
yerinde uygulama. havaların ısınmasıyla soba borularını evden alıp aracına takanlara takanlar.
yav su sahinlere dandık scooterlara takıyolarya eşek kadar eksoz basurlu *** gibi bagrınıyo alayına basmak lazım cezayı
Felsefi tespit;
Modifiyeyi seviyorum. Modifiye hayattır.
ellerinde fener, eksozları inceliyor yani kesin yazıcam kurtuluşun yok diyor
yahu benim anlamadığım tek nokta var lütfen beni biri aydınlatsın
bu mübarek badem bıyıklı memurlarımız ferrari lambo tarzı araçları durdurduklarında bu araçların egsozlarına ceza yazıyolarmı çünkü bu araçlarında egsozları hiç kanunlardaki desibel sınırlarının altındaki gibi çıkmıyor ?
ordaki arkadaş eksoz için yakıt tasarrufumu diyor benmi yanlış duydum
bu uygulama haber kanallarından birini çağırılıp yapılmış . ve bakın bunları yapıyoruz haberiniz olsun demek için tahminimce .
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
cevirmede catır catır konusan polis amiri kamera karsısında konusmakda zorlanmıs. cevirmelere kamerayla girmek lazm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Yakit tasarrufu![]()
haram zıkkım olsun vergi kaçıranları bulun şovunuzu skim.
devletten boş yere teşvik alanları 10 daire karşılığı onay verenleri su yüzüne çıkarın o kadar yanlış varken buna sevinmeyin ya bu kadar mı basit?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)