güzel para valla
güzel para valla
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
e30 larda motor numarasına bakmaya başladılar demekalta yatıp incelemeler, varexe bakmalar, camları kapattırıp filmlere bakmalar falan
![]()
önce ehliyetsiz olup kırmızıda geçerken insan ezenleri yakalasınlar
ÜLKEMİN TOPRAĞINA GÖZ DİKENE KURŞUNDUR TEK SÖZÜM !!!
amerikan aracından ses çıkmamasını beklemek te nasıl bir fantazidir anlamış değilim...
e30 konusunda adamlar haklı.![]()
Kendini insan yerine koyup kemer takmazsan, arabada seni adam yerine koyup hava yastığı açmaz.
Bende egzozdan ceza yedim en azından normal cevirme de ceza yemedim çok üzülmedim hakettimkesici kesici yanlarindan gectim ilerden kavsaktan bi döndüm süpriz yaptilar
![]()
Bağdat caddesi bir yana E-5 İdealtepe sahil bağlantısından iyi ekmek çıkar.Egzoslar,motorlar uyutmuyorlar valla
ya bu adamların durdugu yerler belli niyetleri de belli .. artık oralara bu tarz araclarla gitmek bile bile lades demek... 1 senedir gece gecmıyorum oralardan .. bence siz de oyle yapın
benim s2000de egsoz tamamen standart kat bile üstünde film yok plakalar önde ve arkada yerli yerinde sadece araba alçak buna takarmı bu adamlar diye korkuyorum katil olurum vallahi cehalete hiç saygım yok.
mustang'a ne yaptılar merak ediyorum
hahah ben bu çevirmeden yırttım aynı gün. Minili hatundan tanıdım. İki ışık önce yanımda duruyordu. Audinin gözünü seviim ya.
IN BOOST WE TRUST
Hizli ve ofkeliler, need for speedler vs cikmadan, bi hava filtresiyle 20-30 beygir, cama asilan cd ile 50 beygir alinan devirlerden beri modifiye isleriyle ugrasiyoruz. Yemin ediyorum teroristlerden daha cok polisle muhattap olmusumdur... Yau park halindeki arabanin gelip plakasini bile alani gordum, sorduk polise ne is diye "olm benim altimda toros var siz gazlayinca ben nasil yetisecem, pesin pesin aliyorum plakanizi" bile dedi adam yau... RC grubuyla kumandali araclari bile yaristirirken 3 ekip basti bizi yauPolisler bile aptal olduydu RCleri gorunce
Iki oynayip gitmislerdi
Medya bence bu konuyu cok abartti, etrafi rahatsiz etmeden modifiye yapanlar bile yaniyor. Adam orda sirket araciyla teror estirir goren yok. hafriyat kamyonu tepene cikar, egzozuyla seni zehirler bakan yok. ama sen bi film yapmayagor abowwww tiz vurun kellesini...
ben nolur nolmaz diye plakayı taktım öne
kumanda da kapalı geziyorum kumandaları eve bıraktım
amerikanı da kapalı konuma getirdim dikkat çekmesin diye![]()
film yok zatenmemur spec geçiyorum önlerinden avr yakasına da gelirler yakında
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
valla dediğim gibi cut out u olanlar söksün, varex yine kurtarır mekanizma yukarıda kaldığı için ama cut out direk fener tutunca belli oluyor. bugün gidip sökücem ben de.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)