Uzun zamandır yoğun iş temposu sebebiyle ortalıkta yoktumarabayıda ilk fotoğraflarda göreceğiniz üzere yaklaşık 2 aydır yıkamadım. Gyeon uygulamasından 2 ay önce tek yaptığım Nanolex Washcoat'du. 2013 Aralık'da polisaj yapmıştım.
Arabayı tazyikli suyla bol bol ıslattım ve 17 litre suya 50ml Bath ekledim ve XXL Adam's süngerim ile yedire yedire yıkadım. Yıkama aşamasında bile inanılmaz fark oluşmaya başladı. Yüzeyde yağlı bir katman oluştu.
Yıkama sonrasında Onurcan'ın tarif ettiği şekilde bol bol duruladım ve paneller ıslakken her panele 1-2 damla olacak şekilde yine süngere Bath damlatıp panellerde gezdim. Köpürmemesi çok önemli bence yağlı yüzeyi devam ettirmek adına.
Arabayı tekrar duruladım ve üzerine Wetcoat uyguladım. Araba biraz büyük olduğu için şişenin yarısı gittiWashcoat gibi bekleme süresi önerilmediği için anında tekrar duruladım.
Ve film iş kurulamaya geldiğinde koptuvideo'da göreceğiniz şekilde sadece arabaya hava tuttum ve tamamını hiç bez değdirmeden bu şekilde kuruladım.
Tek kelimeyle muhteşem ürünler, detailing işini seven herkesin mutlaka almasını tavsiye ederim. Şuanda tek beklediğim şey yarın yağacak olan yağmur sonrasında göreceğim sonuçlar![]()
Sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür eder, herkese pırıl pırıl günler dilerim![]()
Fotoğraflarda hiçbir editleme kesinlikle yoktur. Htc One m8'den direkt Photobucket'a attım.
Koray
4 fotoğrafda arabaya gece çiğ düşmüştü sabah çektim
Bunlarda bugün işten geldikten sonra bahçede çektiklerim
Bonus kurutma seansı![]()
Gyeon Wetcoat - YouTube