Tam toplantıya gidiyordum hoop girdim benzinliğe.
Mazot alıp topuk..![]()
Tam toplantıya gidiyordum hoop girdim benzinliğe.
Mazot alıp topuk..![]()
Bazen gerçekten cılkını çıkarıyo kendini bilmezler .. Öyle olunca maalesef kurunun yanında yaş da yanıyo ..
Insta : Nardohawkeye
Insta : Autolyewax
insanları maddı guclerıne göre degerlendırmek cok sacma fakat o sahınci gazcı egzozu takıp kasılıp bagırttırıp gurultu yapan ortalık karıstıran tıplerın aq onlar yuzunden mılletın huzuru kalmadı
Bokunu çıkardılar, öncedende belirtmiştim ciddi kalabalık ve ses var diye. Böyle olcagı baştan belliydii...
bu toplantı işleri çıgrından çıktı hakkatende, bi gün toplu halde sasalıyı basıcak polisler yazık olucak herkese
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
20 gün önce yazmıştım polis baskını an meselesi diye nitekim de baskın geçekleşmiş
izmir gençleri çok seviyor bir mekanın bokunu çıkartmayı ilk mavişehir carrefour arkasında toplanmaya başaldı millet sonra sportsun ora sonra çifte şimdide sasalı ama her mekanın sonu bu şekilde bitiyor malesef aslında adam gibi toplanılıp sohbet muhabbet edilse denicek adamlar çıkıp deneyip gelse kimse karışmaz ama nerde o kafa bizim milletimizde mekan kalmadı artık izmirde
1-2 ay önce yine böyle baskın yemişti 2-3 ekip gelmişti otoparktan ilk çıkan bendim meğer ters yöne girmişim geri dönmeye çalıştım arkamda 20 araba vardı dönemedimde polis baskını verdiği zaman gerçekten ortalık çok karışıyo kaza olmaması bile mucize millet kaçarrken bile bokunu çıkarıyo malesef
Herkes hızlı araba alınca ortamlarda böyle hızlı degıstı hey gıdı eskı gınler hey 2-3arabaydık mutluyduk sımdı ıse fos
www.honda-tech.com
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Bu akşam TR genelindemi bişeyler var anlamadım izmitte fazlasıyla hareketliydi her köşe başında polis otosu ,çevirmemi dersin
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
bırının o sahıncılerı alması gerekıyordu ama ıns kurunun yanında yas da yanmamıstır