Erzurum da da bu ara cevirmeler felan cogaldi.
Yeni polis memurlari var onlara isi ogretiyolar sanirim.staj mi neyse artik.Ya da bana oyle denk geldi
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Benim evin orasi allahin dagi. Menemen egekent2 tam elfreni cekmek icin gaza basip su viraji doneyim dedigimde o koseyi polis kesmis oluyor.
Geçen hafta da vardı polis
bu hafta vurgun yapmıs demekki
adamların ıstedıgı herşey orda ceza yazmadan gıderse gece uyuyamaz zaten
ön kaldırarak giden değişik motorlar
yanlamaya calısan ticari araçlar
full kesici bmw ler
ama orda da kim rahatsız oluyo sıkayet ediyo anlamıyorum
dün mavişehirden evka 6 ya geçiyordum eve doğru. tıngır mıngır. zaten hava dehşet rüzgarlı 1.5 tonluk arabayı bile savuruyor. peşpeşe 106 gti 206 gti filan makas ata ata gidiyorlardı otobanda.
bilmiyorum bizde 7-8 ssenedir yarışırız kapışırız ama şu makas atma olayına gıcık oluyorum. yahuu 4 araç birden makas attıkları bir honda city deki kadın sağa çekti eli ayağı birbirine girmiş resmen, sağından 200 le geçince gti lar. indim sakinleştirdim artık kadını.
yarışacaksan da boş yolda bas kardeşim sonra yavaşla.! ne gerek var milleti tehlikeye atıyorsun
şu devirde hala makasla birsey kanitlamaya calismak sacma geliyo o yapanlarin odunluguda kadindada suc var madem bu kadar panik birisin cikma trafige ? yada ehliyeti verenlere sormak lazim bole tiplere niye veriyosunuz diye.ben direksyon calismasinda canimi vermedigime sukrediyodum ehliyeti alirken , bos yolda o kadar telas eden trafikte bu hale duser iste.niye atiyolar bilincsizce kendilerini yola ? bende varim bende yapabilirim bende surebilirim hirsi bu duruma dusuruyo
moilin ora bitik motorcular şahinciler şirket araçları var bide lastiklerini yakıolar yazık günahh drag yapıolar 3. vitesin sonuna gelmeden bitio mesafe kalite çok düşük yani sadece gürültü var başka bişe yok
bilmediğimden soruyorum otopark yani trafiğe kapalı alandaki araca polis gelip ceza yazabilir mi? yoksa normalde yazamaz ama şu egzoz db ölçüm cihazı olmadan egzoz cezası yazmak gibi bir şey mi?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)