User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Rent A Car arabası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem araba kiralayacaksınız 30 - 40 lira fazla verin adam gibi firmadan kiralasaydınız kardeşim. Bu devirde senet imzalamak ne demek? hiç tanımadğın adamlara senet imzalayıp veriyorsun.
    Allah yardımcınız olsun inş sorunsuz sıkıntısız düzelir. adamlar çokcaz yaparsa sizde onları şikayet edin maliyeye sigorta firmalarına
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtemelen size ödetirler onu. en azından tamamını ödememek için , garibanız ayağına yatın , bizim suçumuz yok deyin , hata arabada deyin. yarı yarıya ödeyelim deyin. muhtemelen sanayide en ucuz şekilde yapılır zaten.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar rent a car niye adama ödetsin arabanın masrafını ne alakası var kardeşim sen arayıp abi araç bozuldu yolda kaldı baskı balata bitti bana yeni araç yolla diyip yeni araç talep edebilrdin bile . arabanın bakımı masrafı kiracıyı ne ilgilendirir ki ? masraf sana kalmaz kardeşim merak etmem çok ta caz yaparsa kardeş senendimi ver arabanı al de
    Hakkı Can Eryüzlü...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    rente car dakiler mutlaka daha önceden biliyolardır sorun çıkarıcağını bizde de kiralık araba arza ışığı yaktı iş gereği bir hafta kiralamıştık kayıtsız şartsız aracı teslim alıp başka araba verdiler kafanıza takmayın tabi rente carın tutumuna görede değişir durum ama içiniz rahatlasın diye yazim dedim
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar rent a car niye adama ödetsin arabanın masrafını ne alakası var kardeşim sen arayıp abi araç bozuldu yolda kaldı baskı balata bitti bana yeni araç yolla diyip yeni araç talep edebilrdin bile . arabanın bakımı masrafı kiracıyı ne ilgilendirir ki ? masraf sana kalmaz kardeşim merak etmem çok ta caz yaparsa kardeş senendimi ver arabanı al de
    Büyük kurumlar için haklısın ama sokak arasında mafyadan bozma heriflerin yaptığı kiralamalarda durumlar öyle olmuyor.

18'imde üniye başladım. Ehliyeti de alıp direk üniversiteye gidince her hafta araba kiralıyorduk. Bela , pislik ama bir o kadar da kafa dengi adama denk geldik. Hep ondan aldım arabaları hiç sıkıntı olmadı ama şimdi düşününce o adamdan nasıl araba kiralamışım şaşıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senet haricinde kiralama yapildigina dair resmi belge imzaladiniz mi ? Imzaladiysaniz orada kiralayan ve kiralama yapan firmanin yukumlulukleri belirtilmis olmalidir . Ha eger resmiyet olmadan elden kiralama yapip senet imzaladiysaniz Allah yardimciniz olsun . Yalniz suçu direk firmada aramak da mantiksiz sonucta yas 18 arac saglam iken siz ustunuze almadiginiz halde sorun sizden kaynakli da olabilir . Bu arada yanlis anlama sana veya arkadasina kasitli soylemedim ama 2de bile patinaj cekiyor lafindan sonra aklima bu ihtimal de geldi

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu notersiz senetler işe yarıyor mu?Benim imzam çok basit adam direk atsa benim imzam olmadığını nasıl kanıtlayacam?
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu notersiz senetler işe yarıyor mu?Benim imzam çok basit adam direk atsa benim imzam olmadığını nasıl kanıtlayacam?
    Taze bir hukuk mezunu olarak cevaplayayim, eksigim ya da hatam varsa bilgi sahibi buyuklerim duzeltir.

Elinde alacak icin gerekli senet bulunan alacakli, icra dairesine giderek icra takibi yapmak istedigini bildirir. Ilamli veya ilamsiz icra takibi yollarindan istedigi secebilir.

Yapilan takip basvurusu uzerine icra muduru takip talebini borcluya teblig eder. Eger alacakli, ilamli icra yoluna basvurmus ise, borca itiraz edemezsiniz, zira borc belge ile sabittir. Ancak senedin sahte olduğunu dusunuyorsaniz borca itiraz kapsaminda sahtelik davasi acabilirsiniz.

Ancak altindaki imzanin size ait olmadigi dusunuyorsanix, imzaya itiraz yoluna basvurarak itiraz edebilirsiniz. Yapilan bu itiraz uzerine borclu itirazin iptali veya itirazin kalsirilmasi icin basvurursa hakim imzanin incelenmesi icin kriminal laboratuvara yollar. Bu yolla imzanin size ait olup olmadigi tespit edilebilir.

Ancak haksiz yere borca veya imzaya itiraz yoluna basvurmussaniz, ve inceleme sonucunda borcun ve imzanin size ait oldugu tespit edilirse icra inkar tazminati odemek zorunda kalirsiniz.
    "Korkmadık, savaştık"

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatura kesmeden yasa disi arac kiraliyor bu sahis o zaman ? Guzellikle bir buyugunuz soylesin senedi verme biz de gerekli yerlere sikayet mi edelim diye..
    -Fırat

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taze bir hukuk mezunu olarak cevaplayayim, eksigim ya da hatam varsa bilgi sahibi buyuklerim duzeltir.

Elinde alacak icin gerekli senet bulunan alacakli, icra dairesine giderek icra takibi yapmak istedigini bildirir. Ilamli veya ilamsiz icra takibi yollarindan istedigi secebilir.

Yapilan takip basvurusu uzerine icra muduru takip talebini borcluya teblig eder. Eger alacakli, ilamli icra yoluna basvurmus ise, borca itiraz edemezsiniz, zira borc belge ile sabittir. Ancak senedin sahte olduğunu dusunuyorsaniz borca itiraz kapsaminda sahtelik davasi acabilirsiniz.

Ancak altindaki imzanin size ait olmadigi dusunuyorsanix, imzaya itiraz yoluna basvurarak itiraz edebilirsiniz. Yapilan bu itiraz uzerine borclu itirazin iptali veya itirazin kalsirilmasi icin basvurursa hakim imzanin incelenmesi icin kriminal laboratuvara yollar. Bu yolla imzanin size ait olup olmadigi tespit edilebilir.

Ancak haksiz yere borca veya imzaya itiraz yoluna basvurmussaniz, ve inceleme sonucunda borcun ve imzanin size ait oldugu tespit edilirse icra inkar tazminati odemek zorunda kalirsiniz.
    tesekkurler dostum peki kriminalde kesin dogru sonuc cikar mi? Sonucta parmak izi degil
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamdan bıle senetle araba almam. daha dogrusu senet e yaklasmam bıle.goz gore gore lades olurmu ınsan.. 1000dolarlık bı senete ımza attım oda ablam ıcın ev kıralarken kefıl ıstedıler daha da yakınından bıle gecmem insanın yaşadıkları olgunlastırır derler ya tıcaretle ugrastıgımız ıcın neler neler gördum cok yakınlarımda Allah korusun..

MuzafferKirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlarınız için teşekkür ederim, Araç şuan serviste ne olacağını yarın görücez .
    Firma öyle üst düzey bi firma değil zaten mahalle arası mafya bozması rent a car, Soru sorulunca insana cevap vermeyen tiplerden.
    Ben adama araba bozuldu abi, böyle böyle oldu diyorum, adam tamam hallederiz ya iftar vakti şimdi diyor.
    İftardan sonra arıyorum, bu akşam yapacak bişey yok yarın bakarız diyor.
    Ertesi gün aradık, Telefonlara bakmıyor.
    Dükkana gidince ancak ulaşabildik, şuanlık herşey bizden yana araç kullanıcı hatası değil.
    İnşallah Alnımız ak çıkarız şu işten başka bişey istediğimiz yok şuanlık

Ama yinede onlar işin yakasını bırakmayacak bişeyler kitlicek bize,
    Bugün servise geldiler, durumu gördüler gittiler yatar parası dedi eleman bizde ne parası falan dedik.
    Artık bizlik bişey yok diye düşünüyorum benim zararım var 3-4 saatlik araba kullandık, ondada sıkıntı üstüne sıkıntı.
    Biz adam akıllı iş yapmak istedikçe her sıkıntı buluyo zaten bizi, Arabayla patinaj çektiysek kırmadık ya bi tarafını hor da kullanmadık aracı.
    1.4 Olunca biraz gaz bastık güzel gidiyodu, direksiyonu bırakınca direk sağ çekmesi aracı, abs'nin devreye girmemesi ve 2 de hoplayıp zıplaması dışında
    Slammed Society Corci !

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte bunlar hep tecrübe..
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben belgeleri kaskosu falan herseyi usulune uygun olan ve parasini pesin odedigim kiralamada bile tirsiyorum aracin basina bisey gelir diye sizdeki iyi cesaret umarim sikintisiz halledersiniz

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yatar parası verme , koparmanın peşinde onlar. İlla ki yokuş yapıp arabanın masrafını alacaklardır. Arızalı arabayı müşteriye veriş amaçları o zaten. Hepsi aynı mantıkla çalışıyor zaten.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yatar parasıymış ? Ulan asıl onun sana ödemesi lazım, sen işin için araç kiraladın, parasını verdin. ama paranın karşılıgını alamadın? gününü mahfetti. Önce o senin mağduriyetini gidersin, horboya ite köpege para kaptırmayın.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verme sakın para.Çok üstelerlerse üstünüze gelirlerse savcılıktan tut maliye bakanlıgına kadar heryere şikayet ederim de... Hatta git et... Tabi en son çare olarak
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ATS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun.
    Yanlış anlamayın ama ,hiç tanımadık rent a cardan araba kiralamak akıl karı değil..
    Aynen yukarıda da yazılmış bakımı gelmiş, bir yerleri bozulmaya başlayacak bir arabayı bilerek kiraya verip masrafları kiracıya yaptırtma mantığı ile kiralamacı etrafta çok maalesef,tehditle bile yaptıran var hatta.(İstisnalar hariç tabi hepsi böyle değil).
    Hal böyle olunca masrafları karşılayan kiracıda var ,hakkını arayanda..
    Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yoyo veya mobilizm kullanın. on numara 5 yıldız
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)