94/3 gidiyorum inşallah 04.08.2014 tarihinde size sormak istedim acaba aramızda
MANİSA/KIRKAĞAÇ
JANDARMA/KOMANDO' olarak görev yapan var mıdır.
varsada orda isler nasıl yürür yardım![]()
94/3 gidiyorum inşallah 04.08.2014 tarihinde size sormak istedim acaba aramızda
MANİSA/KIRKAĞAÇ
JANDARMA/KOMANDO' olarak görev yapan var mıdır.
varsada orda isler nasıl yürür yardım![]()
senin ilacın Bilal Aktepe olması lazım komandoydu
korkutmasın ama gerçekler
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ndo-olmak.html
1881 - 193∞
hayırlı tezkereler arama motorunda aratınca face ve ekşide çıkıo bişeyler bir bakın isterseniz link
Bu işler Typer a binip millete saplamakla olmuyor kardeş , birazda ustalar sana saplasın.!!
Kardeşim Hayırlısıyla gidip geleceksin inşallah, herşeyi boşver , gidip yaşanılacak neticede, herkesin bi hikayesi vardır, önemli olan senin hikayenin nasıl olacağı, onu bunu bırakta bi komandomuz oldu ya fenamı..![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
teşekkür ederim![]()
teşekkür ederim![]()
teşekkür ederim bu baya benim işimi görücektirtabi yazanlar doğruysa :S
inşallah abi hayırlısıyla gidip gelirim elbet kötü zamanlar kötü günler zorluklar olacaktır ana ocagı değil hayırlısı ya bakalım neler bekler bizi herşey TYPER gibi olaydı iyidi be![]()
Hayırlı teskereler;
Kırkağaç eskisi gibi olmayabilir Profesyonel askerlik olduktan sonra.
Normalinde ağır bir eğitim ve direk doğu görevi oluyordu acemiliği bitirp komando olanlara. Ama artık oralardaki askerlikte zor değil,eskisi kadar sorun olmuyor galiba, acemide yine ağır eğitim olacakmı bilemiyorum.
Hayırlı teskereler öncelikle. Bende acemi birliğimi 86/3 Manisa Kırkağaçta yapmıştım. Gözün korkmasın hiç , bir şekilde bitiyor. Ama eğitim ve disiplin hat safhada. Meşguliyetle tedavi vardır. O kadar erkeği bir an boş bırakmazlar. Mesela bize komple bir cumartesi günü çakıl taşı toplatıp , ki gidenler bilir çok büyük bir alandır taşlık alan , ertesi günü hepsini aldığınız yere geri koyun diye emir vermişlerdiOrdan doğuya gitmen muhtemel. Çok düşük bir şansla batıya düşülüyor. Şimdiden Allah yar ve yardımcın olsun...
bende manisa - alaşehirde 94-1 olarak yapmıştım çok kötüydü şimdi ankaradayım usta birligim çoook rahat![]()
oraya fazla eşya götürme herşey veriyorlar boşuna agırlık yapmasınsenin acemi birligine katılış yaptın gün ben izne cıkıcam o gün gelmiyo bi türlü
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)