Maşallah kazasız belasız binin cogu yerınde uygulama olmus ;
acilinden kafadan en az 3 cm basılmak istiyor ; belkı orjınal janta denenebılır ...
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
On tampondakı turunculuk estetiğini bozmus onun harici cok yakısıklı masallah.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Arkadaşların dediği gibi ufak tefek göze çarpan kısımlar var tampondaki turuncular gri tonlarında sırıtmış farlara uygun bi renk olsa fena durmaz sanırım emeğinize sağlık kazasız belasız
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Çok Tesekkürler Arkadaşlar Olmazsa Onlara Siyah Film Çektirim Tam Olur O Zaman Ne Dersiniz ? Sökme Sansim Yok Çünkü Maalesef..![]()
Tayfun abi zevkli adamsın bitek gözüme batan ön plaka oturmamış gibionun dışında gayet güzel maaşallah
![]()
Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk
Jantlar cok boğmuş turuncu sinyaller bide renault logosu orjinal olsa süper olucak.
Nazar değmesin maşallah
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Faz 2 stop düşünülüp, jant değişmi yapılıp, fardaki folyo sökülürse canavar olur. Çok sevdiğim bir araçtır megane 2 4 sene kullandım. fiyat/performans göz önünde bulundurulduğunda gayet mantıklıdır. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Çok Tesekkürler Arkadaşlar ;
Plaka Pleksi Kalinliğindan Oturmadi Takimi Bozmamak İçin Çikarmakta İstemiyorum BakalimRS jantlari 5 Bijon benim arac uymuyor maalesef.. Renault logosu için farkli bir planim war onu uygulayacağim ...
Maşallah Kazasız belasız keyifli sürüşler.
Cam rüzgarlıkları çıksa iyi olur sanki.
İlk defa megane hoşuma gitti. Sadece acaba 1 parmak daha mı basık olsaymış dedim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)