User Tag List

Sonuçlar: Max. 20.000 tl bütçe ile hangisini alırdınız?

Katılımcı sayısı
58. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Peugeot 307

29 50.00%
  • Fiat Punto

18 31.03%
  • Clio 3

11 18.97%
Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 307 & Punto & Clio

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

307 & Punto & Clio

Merhaba max 20.000 tl bütçeyle bu modellerden hangisini düşünürdünüz tüm artı ve eksileriyle. Fotoğraflar temsilidir hepsini forumdan seçtim fakat hepsi zevkime uygun olduğu için içlerinden bunları seçtim şimdiden teşekkürler

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    307 c segmenti diğerleri b segmenti. Aynı paraya 2003 2005 307 alırsın diğerleri daha modelli olur. Donanım olarak 307 her türlü öndedir, içi çok daha ferahtır, bagajı daha büyüktür. Daha güvenlidir, daha doludur ama daha eski olacaktır doğal olarak. Şu sıralar alamazsın 20bine ama kışı beklersen güzel temiz bir 307 alırsan mutlu eder seni. Kronik diye çıkardığı sorunlar basit sorunlardır, ama bakımsızından hor kullanılmışından uzak dur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    307 c segmenti diğerleri b segmenti. Aynı paraya 2003 2005 307 alırsın diğerleri daha modelli olur. Donanım olarak 307 her türlü öndedir, içi çok daha ferahtır, bagajı daha büyüktür. Daha güvenlidir, daha doludur ama daha eski olacaktır doğal olarak. Şu sıralar alamazsın 20bine ama kışı beklersen güzel temiz bir 307 alırsan mutlu eder seni. Kronik diye çıkardığı sorunlar basit sorunlardır, ama bakımsızından hor kullanılmışından uzak dur
    bütçemiz mevcut ama ekimi bekliyoruz almak için şu bayramlar bitsin kış gelsin düğün dernek bitsin ortalık durulsun ozaman ama araştırıyoruz yavaş yavaş benimde ilk açtığım konudaki gibi gönlüm hep 307den yana ama bu iki alternatifte çıktı yeni araba vs diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bayramoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütçemiz mevcut ama ekimi bekliyoruz almak için şu bayramlar bitsin kış gelsin düğün dernek bitsin ortalık durulsun ozaman ama araştırıyoruz yavaş yavaş benimde ilk açtığım konudaki gibi gönlüm hep 307den yana ama bu iki alternatifte çıktı yeni araba vs diye
    bence segment çok önemli, sonuçta siz binmek için alıcaksınız size sunduğu çok önemli aracın. Mesela şirket aracı olarak 2014 sandero kullanıyorum 30bink'daki araç resmen ızdırap ne durmaya duruyor ne virajlarda güven veriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence segment çok önemli, sonuçta siz binmek için alıcaksınız size sunduğu çok önemli aracın. Mesela şirket aracı olarak 2014 sandero kullanıyorum 30bink'daki araç resmen ızdırap ne durmaya duruyor ne virajlarda güven veriyor.
    bugün birisi 307nin frenleri çok ayarsız çabuk bozuluyor demişti tecrübe amaçlı bindim çok rahat ben hiçbirinde o güveni görmedim konsol falan çok güzel ama puntonunda konsol çok güzel. puntoda aklıma yatıyor ikisi 50-50 yakıtta punto daha az sanırım.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arada segment farkı var. kafadan 1.6 dizel 307 alırdım ben.hem az yakar hemde az-çok gideri var.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün birisi 307nin frenleri çok ayarsız çabuk bozuluyor demişti tecrübe amaçlı bindim çok rahat ben hiçbirinde o güveni görmedim konsol falan çok güzel ama puntonunda konsol çok güzel. puntoda aklıma yatıyor ikisi 50-50 yakıtta punto daha az sanırım.
    punto daha az yakmaz. Mj motorlar daha sağlamdır ama daha fazla yakıyor. 1.4hdi benim aracım depoyu fulledikten sonra 500km oldu yarım depoya düşmedi daha ama nerdeyse hiç trafiğe girmedim fullediğimden beri. Trafiğe çok kalıncada en az 800 görüyor bir depo ile. Ortalaması 4lt civarında genelde. 80binde almıştık şuan 200küsür binde frenlerden herangi bir sorun yaşamadık çok şükür, 4 fren disk standart 307lerde puntonun daha iyi olacağını sanmıyorum. puntonun tek avantajı daha modelli alabilecek olman ve temizini daha kolay bulabilecek olman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punto daha az yakmaz. Mj motorlar daha sağlamdır ama daha fazla yakıyor. 1.4hdi benim aracım depoyu fulledikten sonra 500km oldu yarım depoya düşmedi daha ama nerdeyse hiç trafiğe girmedim fullediğimden beri. Trafiğe çok kalıncada en az 800 görüyor bir depo ile. Ortalaması 4lt civarında genelde. 80binde almıştık şuan 200küsür binde frenlerden herangi bir sorun yaşamadık çok şükür, 4 fren disk standart 307lerde puntonun daha iyi olacağını sanmıyorum. puntonun tek avantajı daha modelli alabilecek olman ve temizini daha kolay bulabilecek olman
    biz 2000 yılında sıfır km fiat tempra almıştık 2009 da çekişten falan düşmeye başlamıştı ilk canavar gibiydi. fiatların çoğunda olur diyolar o sorun için. peki ekim aylarına doğru temiz 307 konusunda yardımcı olabilir misiniz bana piyasa araştırmasında. temiz ararken nelere dikkat etmeliyim 307 de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk aracım 307 dizel 110 luktu, 307 110 luk bul derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıtı nasıldı

EfeTopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Citroen c3 1.4 hdi'dan sonra 2005 307 1.4 hdi aldim ve gercekten fransiza karsi butun onyargilarimi yikti. Bugune kadar allaha sukur hicbir problem yasamadim. Donanim-yakit-konfor uclusunu tanimlayan bi araba 307. Ama kesinlikle 2005 ve sonrasini + dizel + manuelini almani tavsiye ederim. Digerleri sikinti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EfeTopcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Citroen c3 1.4 hdi'dan sonra 2005 307 1.4 hdi aldim ve gercekten fransiza karsi butun onyargilarimi yikti. Bugune kadar allaha sukur hicbir problem yasamadim. Donanim-yakit-konfor uclusunu tanimlayan bi araba 307. Ama kesinlikle 2005 ve sonrasini + dizel + manuelini almani tavsiye ederim. Digerleri sikinti
    elimdeki bütçeyle bulunabilir mi sahibinden.com a güvenmiyorum

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içlerinde en yavaşı clio ama en ekonomiğide clio eğer sembol alıcaksan

307 1.6 hdi. punto.sembol

ama clio 3 alırsan

307. clio3.punto derim

gerçi bütçene göre alabilceğin en modelli araba sembol çünkü bomboş bi araba reno çalablceği herşeyi çalmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıtı nasıldı
    O zamanlar 6.4-7 arası gidip geliyordum ist trafiğinde belki de daha az şu an tam hatırlayamıyorum.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110luk 307 var bende , diğerlerine hiç bakmadan al derim. Freni asla üzmez daha balata disk değiştirmedim lastiğim eski ona rağmen hiç sıkıntısı yok guven veriyor.

Yakıttan yana şüphe olmasın sağlıklı 110luk çok az yakıyor. 22 bin km izmir de ortalamam 4.7 4.8. Bugün az yakayım dersen 3.8 - 4.2 arası yakar çok trafiğe girmeden. Basa basa kullan et yine 6-6.3 arasını geçemedim. 1. vitesi sadece tekerlek dönsün diye kullan 1 de gereksiz basma yakıt düşer zaten. Her yönden memnun edecektir 307 , alırken yardımcı olmaya çalışırım.
    -Fırat

barış yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    307 Olacaksa dizel olmalı. Bende Lpg mevcut smdı sıkıntı yok da ilk zmanları bıktırmıstı...
    34 vm 3404

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladığım kadarıyla 110luk hdi lar en iyisi en sorunsuzu. büyük ihtimalle ondan olcak

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklasık 4 tane tek kapı puntoya bindim 1.4 starjet cam tavan 6 ileri dijital klima vs vs vs gırtlak dolu hiçbirinde de sorun yasamadım tavsiye ederim.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diğerlerini bilmem de ben 307 aldım otomatik lpg li 2005 model 22k tl ye. 98k km de. honda civic ies almak istiyordum. fiyatları temizi 20k altı bulamadım hem de 98 model falan. lpg de km ye 33 kuruş yakıyorum şehir içi. otomatik kullanımı bezdiriyor ilk zamanlarda. megane coupe manuel arabadan sonra kağnı gibi geldi tabi. eşim kullanacak diye idare ediyoruz. ama sınıfına göre ciddi geniş bi arabaymış alınca gördüm. şimdilik bi eksiği yok gözümde. full donanım güzel. tabi arkadaşları dediği gibi dizel bulunursa 20k civarı zor ama süper olur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)