Merhaba max 20.000 tl bütçeyle bu modellerden hangisini düşünürdünüz tüm artı ve eksileriyle. Fotoğraflar temsilidir hepsini forumdan seçtim fakat hepsi zevkime uygun olduğu için içlerinden bunları seçtim şimdiden teşekkürler
![]()
Peugeot 307
Fiat Punto
Clio 3
Merhaba max 20.000 tl bütçeyle bu modellerden hangisini düşünürdünüz tüm artı ve eksileriyle. Fotoğraflar temsilidir hepsini forumdan seçtim fakat hepsi zevkime uygun olduğu için içlerinden bunları seçtim şimdiden teşekkürler
![]()
307 c segmenti diğerleri b segmenti. Aynı paraya 2003 2005 307 alırsın diğerleri daha modelli olur. Donanım olarak 307 her türlü öndedir, içi çok daha ferahtır, bagajı daha büyüktür. Daha güvenlidir, daha doludur ama daha eski olacaktır doğal olarak. Şu sıralar alamazsın 20bine ama kışı beklersen güzel temiz bir 307 alırsan mutlu eder seni. Kronik diye çıkardığı sorunlar basit sorunlardır, ama bakımsızından hor kullanılmışından uzak dur
punto daha az yakmaz. Mj motorlar daha sağlamdır ama daha fazla yakıyor. 1.4hdi benim aracım depoyu fulledikten sonra 500km oldu yarım depoya düşmedi daha ama nerdeyse hiç trafiğe girmedim fullediğimden beri. Trafiğe çok kalıncada en az 800 görüyor bir depo ile. Ortalaması 4lt civarında genelde. 80binde almıştık şuan 200küsür binde frenlerden herangi bir sorun yaşamadık çok şükür, 4 fren disk standart 307lerde puntonun daha iyi olacağını sanmıyorum. puntonun tek avantajı daha modelli alabilecek olman ve temizini daha kolay bulabilecek olman
biz 2000 yılında sıfır km fiat tempra almıştık 2009 da çekişten falan düşmeye başlamıştı ilk canavar gibiydi. fiatların çoğunda olur diyolar o sorun için. peki ekim aylarına doğru temiz 307 konusunda yardımcı olabilir misiniz bana piyasa araştırmasında. temiz ararken nelere dikkat etmeliyim 307 de.
İlk aracım 307 dizel 110 luktu, 307 110 luk bul derim![]()
Citroen c3 1.4 hdi'dan sonra 2005 307 1.4 hdi aldim ve gercekten fransiza karsi butun onyargilarimi yikti. Bugune kadar allaha sukur hicbir problem yasamadim. Donanim-yakit-konfor uclusunu tanimlayan bi araba 307. Ama kesinlikle 2005 ve sonrasini + dizel + manuelini almani tavsiye ederim. Digerleri sikinti
içlerinde en yavaşı clio ama en ekonomiğide clio eğer sembol alıcaksan
307 1.6 hdi. punto.sembol
ama clio 3 alırsan
307. clio3.punto derim
gerçi bütçene göre alabilceğin en modelli araba sembol çünkü bomboş bi araba reno çalablceği herşeyi çalmış![]()
110luk 307 var bende , diğerlerine hiç bakmadan al derim. Freni asla üzmez daha balata disk değiştirmedim lastiğim eski ona rağmen hiç sıkıntısı yok guven veriyor.
Yakıttan yana şüphe olmasın sağlıklı 110luk çok az yakıyor. 22 bin km izmir de ortalamam 4.7 4.8. Bugün az yakayım dersen 3.8 - 4.2 arası yakar çok trafiğe girmeden. Basa basa kullan et yine 6-6.3 arasını geçemedim. 1. vitesi sadece tekerlek dönsün diye kullan 1 de gereksiz basma yakıt düşer zaten. Her yönden memnun edecektir 307 , alırken yardımcı olmaya çalışırım.
-Fırat
307 Olacaksa dizel olmalı. Bende Lpg mevcut smdı sıkıntı yok da ilk zmanları bıktırmıstı...
34 vm 3404
diğerlerini bilmem de ben 307 aldım otomatik lpg li 2005 model 22k tl ye. 98k km de. honda civic ies almak istiyordum. fiyatları temizi 20k altı bulamadım hem de 98 model falan. lpg de km ye 33 kuruş yakıyorum şehir içi. otomatik kullanımı bezdiriyor ilk zamanlarda. megane coupe manuel arabadan sonra kağnı gibi geldi tabi. eşim kullanacak diye idare ediyoruz. ama sınıfına göre ciddi geniş bi arabaymış alınca gördüm. şimdilik bi eksiği yok gözümde. full donanım güzel. tabi arkadaşları dediği gibi dizel bulunursa 20k civarı zor ama süper olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)