Aracı yaklaşık 2 ay önce Denizli'de bi abimden aldım,nelere dikkat etmem lazım,masrafları neler sağolsun hepsini teker teker anlattı.
Arabanın sağıyla soluyla oynaya oynaya da arabalara karşı olan ilgim kat kat artmaya başladı ve daha sonra bu siteyi keşfettim.
Ben İzmir'de okuyorum İzmir'de abilerim ve tecrübeli arkadaşlarım vardır mutlaka. Kullanan varsa onlarla da tanışmak,bilgilendirilmek isterim.
Arka lambaları değiştirmeyi düşündüm kenarları beyaz olunca çok fazla sırıtıyor gibi. Almanya'dan sipariş verdim şu an onu bekliyorum
Elimde sadece arkadaşıma göstermek için çektiğim fotoğrafı var kalitesizlik için üzgünüm.
Komple bakıma sokup(çürük-çatlak,fitiller,çizikler vb.),arabayı soyup rengini turuncuya çevirmeyi düşünüyorum fakat biraz masraf çıkartıcağından bana,zaman alacak gibi görünüyor
Ve sanayi neresiymiş bana iyice öğretti
Doğru düzgün çok fazla fotoğraf çekemedim. Kazıda çalışıyorum şu an arkeoloji ile uğraşıyorum. İzmir'e döndüğümde 3-5 güne kadar güzelce fotoğraflarını çekip,yenilik yaptıkca paylaşıcam.
Yorumlarınız benim için çok değerli ve önemli bu arabaları tepeden tırnağa bilen tanıyan insanlar gördüm burda.
Herkese iyi günler geçirmek dileğiyle.![]()