Baktım FB7'ler çoğalıyor forumda, haftasonu temizliğinden sonra telefonla da olsa bir kaç fotoğraf çektim.
Kendimce gözüme çirkin görünen arkasını düzeltmeye çalışırken yaptıklarım ve olmazsa olmaz Llumar cam filmlerim sadece arabanın üzerindekiler.
![]()
Baktım FB7'ler çoğalıyor forumda, haftasonu temizliğinden sonra telefonla da olsa bir kaç fotoğraf çektim.
Kendimce gözüme çirkin görünen arkasını düzeltmeye çalışırken yaptıklarım ve olmazsa olmaz Llumar cam filmlerim sadece arabanın üzerindekiler.
![]()
Başıma gelen kapora dolandırıcılığı meselesi sonrası fotoları sildim, yönetim arzu ederse konuyu da silebilir. Kusura bakmayın teşekkürler.
Bir jant denemesi; 17" Type S jantları ve 205/50/17 lastikler
![]()
Model olarak çok yakışmış ama arkalar sanki biraz içeride kalmış gibi geldi gözüme. Spacerla çok çok iyi olacktır. Güle güle kullanın
abi jantlar pek olmamış yahondalar genelde orjinal jantlarının yakıştığını düşünüyorum . arka tamponun altını plastidip ile siyah yaparsan baya değişiyo arkası .
ben yapmıştım; http://www.techturkey.com/forum/otom...c%FDv%FDc+2014
fikir verir belki![]()
Araciniz guzel bir tanede bende vardi bu sekilde modifiye etmistim. Jdm sport coilover vardi aracimda jantlar esr sr2 daha bir suru sey cok tatli olmustu bence umarim begenirsiniz ve ilham alicaginiz seyler olur fotograftan![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)