User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
59 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Değişik bir arabayı elden çıkarma yöntemi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Değişik bir arabayı elden çıkarma yöntemi ?

Arkadaşlar aklıma böyle değişik bişey geldi birde sizin yorumunuzu almak istiyorum. Şimdi bende 2004 Golf FSI sportline var. Bilirsiniz ki FSI piyasası ölü, arabayı ilana koyunca temizde olsa pek arayan olmuyor e birde 10 yıllık araba haliyle.

Vw AVEK takasta arabaya ( orjinal haliyle ) 25 bin liraya sayıyor. Ben şimdi ordan bi polo 1.2 tsi 2014 ile takasa girsem ( 45 bin lira ) o poloyu alsam sonra poloyu ilana koysam aldığım paraya satabilir miyim? Yada 44-45 gibi bi fiyata? Bu arada kullanmış olurum bir süre satılana kadar hem. Yani piyasası varmıdır satılır mı hemen alacağım polo. Bu arada makyajlı kasa pololardan bahsediyorum..

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasası olmayan arabaya eğer doğrudan distribütör destekli güncel takas indirimleri falan yoksa markanın iş takasa gelince Plaza da para vermez. Sıfır araçla takas yapıp sıfırı da ikinci ele düşürerek kar zor. İki katı uğraş, iki katı prosedür ve iki katı risk...
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Osman Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasası olmayan arabaya eğer doğrudan distribütör destekli güncel takas indirimleri falan yoksa markanın iş takasa gelince Plaza da para vermez. Sıfır araçla takas yapıp sıfırı da ikinci ele düşürerek kar zor. İki katı uğraş, iki katı prosedür ve iki katı risk...
    Anladım sizi ama avek'in babama teklifi bu şekilde;

Arabamızı 25 bine sayacaklar, poloyu normal anahtar teslim fiyatından verecekler. yani üstüne 20bin lira ekleyip poloyu alacaz.

Sonra benim kafamda ki düşünce de aldığımız poloyu sıfır diye 2. el olarak satmak. İlanlara bakınca km yapmamış (1000-2000 falan) poloları bayi fiyatından satışa koymuşlar. (sıra bekleme mantığı) Tutar mı diye düşünüyorum o yüzden. en kötü çok az kullanırsam bin lira düşüğüne vereyim..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    fsi ın, orjinal haline 25 verdiyse bence at üstlerine al poloyu. tampon vs hertürlü gider bence ayrıda satarsın
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fsi ın, orjinal haline 25 verdiyse bence at üstlerine al poloyu. tampon vs hertürlü gider bence ayrıda satarsın
    Aynen zaten projem tutarsa poloyu satıp tekrar golf alma niyetim var o yüzden jantları ve yayı kullanırım ön tamponu bi şekilde satarım artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bir düşünceniz varsa bence trendline gibi değil de siz arabayı alsanız hangi donanımla alırsınız ona göre alın, satması daha kolay olur.
    Boşline arabalar genelde kiralama şirketleri için oluyor.
    Satma süresi ise Doüuş oto bekletme süresi-müşterinin istediği donanım ile alakalı bence.
    Ben olsam sıfır fiyatına ikinci el almam, biraz indirim beklerim.....
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle bir düşünceniz varsa bence trendline gibi değil de siz arabayı alsanız hangi donanımla alırsınız ona göre alın, satması daha kolay olur.
    Boşline arabalar genelde kiralama şirketleri için oluyor.
    Satma süresi ise Doüuş oto bekletme süresi-müşterinin istediği donanım ile alakalı bence.
    Ben olsam sıfır fiyatına ikinci el almam, biraz indirim beklerim.....
    Zaten düşüncemde ki araba Polo 1.2 TSI comf. Donanımlı biraz zaten fonksyonel direksyon, büyük renkli ekran teybi falan var. Hani hemen satamasam da kullanırken şikayet etmiyeceğim bi araba

Dediğim gibi hani şansımı denesem mi diye sizede bi danışayım dedim çok az kullanırsam da en kötü 44 e veririm vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Binerim dersen dene şansını. Ama 45 milyar ile bitmiyor ki ilk aşamada..... Kasko, yılbaşında vergi gibi masrafları da olacak......
    İlana koy ve gelecek olan muhtemelen abuk sabuk mesajlara cevap hazır ol .....
    Yılbaşı yaklaşıyor, yılbaşına kadar satamazsan, biliyorsun Aralık ayında güzel kampanyalar yapıyor firmalar kota doldurmak için, o zaman hiç satamayabilirsin.....
    Okumadan imzalamam.....

jumpeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aklıma böyle değişik bişey geldi birde sizin yorumunuzu almak istiyorum. Şimdi bende 2004 Golf FSI sportline var. Bilirsiniz ki FSI piyasası ölü, arabayı ilana koyunca temizde olsa pek arayan olmuyor e birde 10 yıllık araba haliyle.

Vw AVEK takasta arabaya ( orjinal haliyle ) 25 bin liraya sayıyor. Ben şimdi ordan bi polo 1.2 tsi 2014 ile takasa girsem ( 45 bin lira ) o poloyu alsam sonra poloyu ilana koysam aldığım paraya satabilir miyim? Yada 44-45 gibi bi fiyata? Bu arada kullanmış olurum bir süre satılana kadar hem. Yani piyasası varmıdır satılır mı hemen alacağım polo. Bu arada makyajlı kasa pololardan bahsediyorum..

arabanın özelliklerini ve tramer geçmişini bana pm atarmısın bakalım kaça alabiliyorum.
    _

JoYTeaM

-

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23 liraya golfü satmak mı zorlar ? 43 liraya poloyu satmak mı ? aradaki farkı düşün öyle hareket et. Aradaki alım satım ıvır zıvır hariç bide..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    23 liraya golfü satmak mı zorlar ? 43 liraya poloyu satmak mı ? aradaki farkı düşün öyle hareket et. Aradaki alım satım ıvır zıvır hariç bide..
    Sanırım demek istediğin poloyu satmak zor olur vs. Ama 23 lirayada kullandığım arabayı satmam binerim öyle bişeyde var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani 1-2 lira zararla iki aracıda satabilirsin demek istiyorum. sıfır ayarında poloda 43 e satılır, 2 lira tersine 23 24 e golfte.. Burda olay senin aradaki 20 bin liranın nakit mi kredi mi oluşu, ve aracı neden satmak isteyişin.. Eğer sorunun yoksa bana göre golften devam et, elbet satılır. Ama yok 20 lira nakitim var, arabadan kurtulmak istiyorum dersen al poloyu, ha polodan zarar etmişsin, ha golften bişey değişmez..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani 1-2 lira zararla iki aracıda satabilirsin demek istiyorum. sıfır ayarında poloda 43 e satılır, 2 lira tersine 23 24 e golfte.. Burda olay senin aradaki 20 bin liranın nakit mi kredi mi oluşu, ve aracı neden satmak isteyişin.. Eğer sorunun yoksa bana göre golften devam et, elbet satılır. Ama yok 20 lira nakitim var, arabadan kurtulmak istiyorum dersen al poloyu, ha polodan zarar etmişsin, ha golften bişey değişmez..
    Aynen anladım şimdi seni tam olarak. Nakit değil kredi ile ödeme yapılacaktı bu durumda. Ya dostum insan kendi arabasını kötüler mi kötüler ya motor konusunda çok can sıkıyor performans ayaklar altında yaktığı yakıt cabası. He sürüş zevki olarak mutluyum tabi haz veriyor çakma R32 olması

ersandeniz
    Misafir
    sahibinden'e baktım da eğer hasar kaydı filan yoksa 25e müşteriye de çok rahat satarsınız, ondan sonra kafanıza gore araba bakarsınız doğuşa bağımlı kalmadan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibinden'e baktım da eğer hasar kaydı filan yoksa 25e müşteriye de çok rahat satarsınız, ondan sonra kafanıza gore araba bakarsınız doğuşa bağımlı kalmadan
    Değişensiz lokal boyalı sadece hasar kaydıda 3bin küsür olması lazımdı tam hatırlamıyorum. Ama ilanı arayan soran yok malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bi golf5 vardı düz 1.6 , arabanın sağ şase açık kaynatmamıslar, burnu 3 cm kayık, 3 parça değişen komple boyalı direkler işlemli airbag açık klima kompresörü arızalı tavan lambasına kadar arıza veriyo beyni komple diyotlamışlar vs vs vs.. Bide yeşil sorma gitsin. Komple orjinal gtı tamponlar vardı, 17 audi sLine jantlar vs.. Ben bile o arabayı 26 ya verdiysem sen rahat rahat satarsın icin rahat olsun
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracının ilanı var mı _ ??
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınız kaç aydır satılık ? Uzun süredir satılmadı mı ?
    -Fırat

ersandeniz
    Misafir
    Connecting site...
    sanırım araç bu, bence yeni bir üyelikten yeni bir ilan açın, ilan eskidikçe insanlar daha soğuk yaklaşıyorlar araçlara, eğer 25 bin sizin için yeterli bir paraysa 26500 filan yazın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)