bu arada değerinde araçlarla takası degerlendir derim daha hızlı elden çıkarmak adına, ne bileyim vtec 2 olur baska bişey olur falan filan..
Handikap'ı çok aracın ne yazıkki ;
Bende 04 mavi midlineyi 4 5 ay önce 21 e vermiştim.
Ş.içi en az 10lt aracın yaşından dolayı şanzuman tesisat
boya durumu (adana için özel)
km ve
oto. şanzuman
No Comment!
al bir polo , 1 sene bin zaten milllet farklı kafalar yasıyor 1 sene binilmiş arabaya sıfır parası çekiyor(tabi devletimizin güzel vergileri ve bizimde mükemmel ötesi olan euro kurumuzunda etkisi var) sende yazıp beklersin biri gelip alsın diye 2-3 bin altına verirsin seneyeAma adamlar size poloyu liste fiyatında veririz demişler. En son doğuş liste fiyatına güzel indirimler yapıyordu yani sizin aracınıza 25 demiş olabilirler ama atıyorum size vericekleri polonun liste fiyatı 40 dır ama nakit parayla gidildiginde 37-38 e verebilirler. Bu durumda aracınız 22-23 e satılmıs oluyor sanırım bu fiyatlarada satılır diye düşünüyorum.
kardesım arabanı ıyıcene kotu konuma sokma yakırmızı sunroof r32 body daha ne olsun ıstesen bu kombınasyonu bulamazsın yapman gereken guzel bır mekanda foto temız gozuksn 30 cıvarına satman lazm. kredıyle polo alıp satmayla fılan ugrasma
Connecting site... yada arabandakı parcaları sok bu aracı hem hızlı hem dızel.
kardeşim golf arıyoruz bana detaylı bir kaza bela değişen boya km bilgisi verirmisin ?
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Fsi jettam vardi internete ilan vermistim bir tane arayan olmamisti. Midline ve nokta boya ve degisen olmayan bi arabaydi. Dedim madem arayan yok sifir clio4 veya polo bakayim takasla belki uyar bana. Aracima 25 25.5civari vermislerdi bana da az geldi. 6 7 ay sonra Qashqai denk geldi takas ettik. Benden alan Citroene takasa verip sifir c4 picasso aldi, 25 e vermis citroene. Ordan da 29 dan ilana koymuslar tekrar ilk sahibinden diye.
Diyecegim, nasipte ne varsa hakkaten onu goruyosun. Bakarsin simdi satilmaz ilerde daha avantajli bi durum cikar karsina.
Allah gonlune gore versin![]()
TB4BSA
güzel çekilmiş fotolar + 1. sayfada kalmayı sağlayacak sıklıkta güncelim dopingi + varsa kitapçıklarının ve servis faturalarının görüntüsü. insanımız bayılıyor bunlara. laf kalabalığı değilde arabaya özen gösterdiğini ve arabadan anladığını belirtir detaylı ilan açıklamalarıda kimi alıcılar için ilgi çekici olabiliyor.
aracın temiz ve boş bi yerde her taraftan çekilmiş fotosunu ekle..sanayide lift üstünde foto ekleme..sanki sürekli arıza çıkartıyomuş gibi birşey uyandırma insanlarda..
onun harici satılmayacak bir araç değil..çokta hoşuma gitti![]()
2000 A3 8L
Fotografları güncelleyip sahibinden de üst sıradayım dopingi al golf almak isteyen herkes görür aracını.Kolay gelsin satılmayacak mal yoktur kendinede sıkıntı verme![]()
#eksikpazar
2 3 lira aşağısına ver gitsin uğraşma bence
yeni polo alıcam diosun verigisi kaskosu kılı tüyü bi dünya para harcıycaksın
Golf piyasası o kadar mı kötü? Bilmediğimden soruyorum. Araç söylediğinize göre dolu bi araç değişen yok. Dsg çok mu olumsuz etkiliyor fiyatı yoksa bilmediğiniz hasar kaydı falan mı var? Tanıdığınız sigortacıya baktırın isterseniz.
ben amcam için Golf V bakıyorum yalnız öyle 25'e felan bulamadık biz. Bence kendi aracını satmayı dene. Birde bu FSI motorların sıkıntısı nedir ki ben bilmiyorum ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)