User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Garajdan almak ıstedıgım hızmet

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Garajdan almak ıstedıgım hızmet

Seneler gectı, modıfıye garajı detaılıng garjı derken aldık basımızı gıttık. Beklentılerımızde oyle. Pekı sız musterısınız. Almak ısteyıp alamadıgınız hızmetler nelerdır. Neler olsa daha guzel olurdu. Ucun ucabıldıgınız kadar
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arabamla uğraşırken başka arabaya bakılmaması. ilk önceliğim bu olurdu.garaj dendiği için böyle yazdım.
    SEAT SPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hızmet dıom baskan. Adabı muaseret degıl .
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hızmet dıom baskan. Adabı muaseret degıl .
    ban yemiyek sonra
    SEAT SPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bambaska bır formatla gelıyorum. Kılıt kelıme'hızmet'. Para kazanılıyor nasılsa. Ancak Turkıye modıfıyesı artık basamak atlamalı. Banlık bısı yok yanı

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim hep istediğim kendi araçımı kendim yıkayıp temizlemek bütün ekipmanlar verilip yıkayıp ücreti neyse verip gitmek gibi bi yer olsa hiç fena olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ihtiyac duydugum lifti olan ve ekipmani olan garaj..

Boyle bir yer olsa, saatlik gunluk kiralansa guzel olabilir..

Kendi araciyla ugrasmak isteyen, yeri olmayanlara guzel gelir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Var onu yapıyoruz. Kılıtlı dolap vs

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela zaman geçirmek zor oluyo bazen sanayide aracı beklerken çogu garajın bırakın bekleme yerini fazladan koltugu bile yok k.çımızı koymaya.
    güzel temiz bir bekleme salonu olur çayı olur tv vs vs.

Sıradışı olarakta artık ios olsun android olsun bir çok yazılımcı mevcut adınıza bir app yatırıp ordan araç sahibi plakasını adını yahut kendisine verilen kodu girerek. Bilgileri görsün ( aracın servis bırakılış tarihi,tahmini bitiş zamanının geri sayımı, o saat biriminde hangi sorun veya iş ile uğraşıldıgını hangi ustanın araç ile ilgilendigini vs vs)
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor modifiyesi, detaylı ya da ne tür bir garaj açmak istediğinizi bilmiyorum fakat insanların beklerken eğlenceli zaman geçirecekleri, masa tenisi ya da play station gibi oyunlar oynayabileceği bir oda olması güzel olabilir.
    Instagram: mutusgarage

Güvenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracım yıkanırken, bakım yapılırken , cafe ortamı olucak ,temiz , eli ayağı düzgün garson olucak, cocugum ile geldiğimde çimlerin üstüne salıp ,oyun balonları ile oynayabilecek

bknz : Eskişehir HOT ROD GARAGE CAFE
    https://www.facebook.com/profile.php...926669&fref=ts

Video :
    Hot Rod Garage on Vimeo

Biraz reklam gibi oldu ama kusura bakmayın , bu şekilde olması acısından hayata geçmiş bir örnek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cımler ve cocuklar harıcı olanlar ok .

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ihtiyac duydugum lifti olan ve ekipmani olan garaj..

Boyle bir yer olsa, saatlik gunluk kiralansa guzel olabilir..

Kendi araciyla ugrasmak isteyen, yeri olmayanlara guzel gelir..
    +1 çok güzel düşünce..

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsandan insana çok değişiyor. Ben kendi aracım yapılırken yanında durmayı, incelemeyi, hatta ustaya yardım etmeyi severim. Yetkili servis gibi aracımı teslim edeyim basıp gideyim geri arabamı almaya gideyim tarzı bana güven vermiyor, hiç bir usta kasten güvenliğini tehlikeye atacak bir şey yapmaz ama insan sonuçta, gözünden kaçar, unutulur, bir şey olur, yolda giderken volan kurtulup bize girmesin sonra. Zaten ustama da liftle falan iş olunca gidiyorum, yoksa D.I.Y.

Ama insanlar var, hiç tahammül edemiyor yağdır sestir ayakta durmaktır soğuktur, böyle şeylere. Bu tip insanlar otomobili sadece taşıt olarak görürler, genelde ucuz veya yeni model 1 küsür litre araçlara binerler ve sadece büyük bir sorun çıkınca ya da bakım periyotu geldiğinde sanayinin yolunu tutarlar, genelde de Türkçe pop dinlerler. Bu insanlar ayak altında dolaşınca da hem ustanın ayağına dolanıyor hem insanı bunaltıyor, gereksiz sorular ve ezilmemek için bilmişlik taslamalarıyla. Bu insanlar için içinde wireless olan konforlu bir bekleme salonu çok hoş olacaktır. Yine böyle insanlar için, usta aracı bitirdiğinde isteğe bağlı olarak yıkatırsa güzel bir dokunuş olur. Gerçi benim ustalar yapıyordu böyle, millet eşşek olduğu için adap bilmediği için ekstra bi 10 lira vermek yerine daha da pazarlığa geçince tabi bıraktılar o işi.

Yine benim ustanın dükkanında bir pano var. Birbirinden habersiz müşteriler buraya not bırakıyor, örneğin satılık 2009 320, satılık 94 mazda, 2005 civic için kapı bandı arıyorum, v.b. Böylece usta unutsa bile, gidip baktığında diğer müşterilere malzeme satıp onlardan malzeme alabiliyorsun. Bu da güzel bir şey.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi açılış ne zaman manisadan gelcem valla bıktım billa bıktım burda

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

..
    Bu tip insanlar otomobili sadece taşıt olarak görürler, genelde ucuz veya yeni model 1 küsür litre araçlara binerler ve sadece büyük bir sorun çıkınca ya da bakım periyotu geldiğinde sanayinin yolunu tutarlar, genelde de Türkçe pop dinlerler. Bu insanlar ayak altında dolaşınca da hem ustanın ayağına dolanıyor hem insanı bunaltıyor, gereksiz sorular ve ezilmemek için bilmişlik taslamalarıyla..

..
    Tespitler +1
    ER Corsa

EXCLUSIVE GARAGE

facebook.com/ecagal

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurtdisindan gelecek lafinin olmadigi bi garaj hep hayalimdir..Hersey hazir market gibi al cik seklinde

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lift, playstation, on numara muhabbet, detailing veya yıkama ekipmanları kiralayarak aracı kendin yıkama (kimi yarım saatte kimi 2 saatte yıkar, bu biraz sorun çıkarabilir), para odaklı değil müşteri odaklı hizmet, sıradaki müşteri gelsin 30-40tlde ondan alıyım zihniyeti güden insanlar zamanla müşterilerini kaybediyorlar, parayı düşünmeyip hizmete odaklananlar da sürekli müşteri kazanıyor ve para kendiliğinden geliyor, hür türlü marka model için aftermarket parça siparişinde destek/aracılık, kilitçi/boyacı/kaportacı/rektefiyeci/turbocu vb. alanlarda en süper ustaları bulmak (en iyisi bu adam, sıfır hata ama ücreti diğerlerinden tabiki pahalı şeklinde tavsiyeler de olabilir), bu durum sanayi ortamında biraz zor olabilir ama müşteri elemeyi şahsen tercih ederim (yani her marka her model her sınıftan insan oldumu sözüm meclisten dışarı seviye biraz düşük olabiliyor), örneğim yıkama hizmetim 70 tl ama şunu şunu şunu yapıyorum dediğiniz zaman o hizmeti bekleyen ve o parayı verebilecek kişiler gelir, ama 20tlye 3 saatte kendi arabanı yıka dediğinde curcunadan sıra vb.tartışmalar, seviyesiz muhabbetler, gerginlikler olabilir... bla bla bla
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rezervasyon sistemi olmalı yada üyelik gibi bişey mesela ben her ay 150 tl vereyim 3-4 saat zamanım olsun istediğim zaman rzv yaptırıp geleyım o ay kullanmazsan hakkın gelecek aya devir olmaz gibi kurallar olabilir boylece mekana kaynak akışı sağlanır bu tür mekanlarda en büyük sorun genelde devamlı iş olmaması oluyor gibi hafta içi oturuyor elemanlar haftasonu durmak yok buda haftasonu muşterisini memnun etmiyor haliyle , yer buyuk olursa kısa surelı otopark olarak kullanılbılır tatıle gıdıyorum mesela 3-5 gun bırakırım aracı kafam rahat olur fikirler geliştirilebilir .
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)