Seneler gectı, modıfıye garajı detaılıng garjı derken aldık basımızı gıttık. Beklentılerımızde oyle. Pekı sız musterısınız. Almak ısteyıp alamadıgınız hızmetler nelerdır. Neler olsa daha guzel olurdu. Ucun ucabıldıgınız kadar
Seneler gectı, modıfıye garajı detaılıng garjı derken aldık basımızı gıttık. Beklentılerımızde oyle. Pekı sız musterısınız. Almak ısteyıp alamadıgınız hızmetler nelerdır. Neler olsa daha guzel olurdu. Ucun ucabıldıgınız kadar
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
benim arabamla uğraşırken başka arabaya bakılmaması. ilk önceliğim bu olurdu.garaj dendiği için böyle yazdım.
SEAT SPORT
Hızmet dıom baskan. Adabı muaseret degıl .![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bambaska bır formatla gelıyorum. Kılıt kelıme'hızmet'. Para kazanılıyor nasılsa. Ancak Turkıye modıfıyesı artık basamak atlamalı. Banlık bısı yok yanı
benim hep istediğim kendi araçımı kendim yıkayıp temizlemek bütün ekipmanlar verilip yıkayıp ücreti neyse verip gitmek gibi bi yer olsa hiç fena olmaz![]()
Benim ihtiyac duydugum lifti olan ve ekipmani olan garaj..
Boyle bir yer olsa, saatlik gunluk kiralansa guzel olabilir..
Kendi araciyla ugrasmak isteyen, yeri olmayanlara guzel gelir..
Var onu yapıyoruz. Kılıtlı dolap vs
mesela zaman geçirmek zor oluyo bazen sanayide aracı beklerken çogu garajın bırakın bekleme yerini fazladan koltugu bile yok k.çımızı koymaya.
güzel temiz bir bekleme salonu olur çayı olur tv vs vs.
Sıradışı olarakta artık ios olsun android olsun bir çok yazılımcı mevcut adınıza bir app yatırıp ordan araç sahibi plakasını adını yahut kendisine verilen kodu girerek. Bilgileri görsün ( aracın servis bırakılış tarihi,tahmini bitiş zamanının geri sayımı, o saat biriminde hangi sorun veya iş ile uğraşıldıgını hangi ustanın araç ile ilgilendigini vs vs)
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Motor modifiyesi, detaylı ya da ne tür bir garaj açmak istediğinizi bilmiyorum fakat insanların beklerken eğlenceli zaman geçirecekleri, masa tenisi ya da play station gibi oyunlar oynayabileceği bir oda olması güzel olabilir.
Instagram: mutusgarage
Aracım yıkanırken, bakım yapılırken , cafe ortamı olucak ,temiz , eli ayağı düzgün garson olucak, cocugum ile geldiğimde çimlerin üstüne salıp ,oyun balonları ile oynayabilecek
bknz : Eskişehir HOT ROD GARAGE CAFE
https://www.facebook.com/profile.php...926669&fref=ts
Video :
Hot Rod Garage on Vimeo
Biraz reklam gibi oldu ama kusura bakmayın , bu şekilde olması acısından hayata geçmiş bir örnek...
Cımler ve cocuklar harıcı olanlar ok .![]()
İnsandan insana çok değişiyor. Ben kendi aracım yapılırken yanında durmayı, incelemeyi, hatta ustaya yardım etmeyi severim. Yetkili servis gibi aracımı teslim edeyim basıp gideyim geri arabamı almaya gideyim tarzı bana güven vermiyor, hiç bir usta kasten güvenliğini tehlikeye atacak bir şey yapmaz ama insan sonuçta, gözünden kaçar, unutulur, bir şey olur, yolda giderken volan kurtulup bize girmesin sonra. Zaten ustama da liftle falan iş olunca gidiyorum, yoksa D.I.Y.
Ama insanlar var, hiç tahammül edemiyor yağdır sestir ayakta durmaktır soğuktur, böyle şeylere. Bu tip insanlar otomobili sadece taşıt olarak görürler, genelde ucuz veya yeni model 1 küsür litre araçlara binerler ve sadece büyük bir sorun çıkınca ya da bakım periyotu geldiğinde sanayinin yolunu tutarlar, genelde de Türkçe pop dinlerler. Bu insanlar ayak altında dolaşınca da hem ustanın ayağına dolanıyor hem insanı bunaltıyor, gereksiz sorular ve ezilmemek için bilmişlik taslamalarıyla. Bu insanlar için içinde wireless olan konforlu bir bekleme salonu çok hoş olacaktır. Yine böyle insanlar için, usta aracı bitirdiğinde isteğe bağlı olarak yıkatırsa güzel bir dokunuş olur. Gerçi benim ustalar yapıyordu böyle, millet eşşek olduğu için adap bilmediği için ekstra bi 10 lira vermek yerine daha da pazarlığa geçince tabi bıraktılar o işi.
Yine benim ustanın dükkanında bir pano var. Birbirinden habersiz müşteriler buraya not bırakıyor, örneğin satılık 2009 320, satılık 94 mazda, 2005 civic için kapı bandı arıyorum, v.b. Böylece usta unutsa bile, gidip baktığında diğer müşterilere malzeme satıp onlardan malzeme alabiliyorsun. Bu da güzel bir şey.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
abi açılış ne zaman manisadan gelcem valla bıktım billa bıktım burda![]()
yurtdisindan gelecek lafinin olmadigi bi garaj hep hayalimdir..Hersey hazir market gibi al cik seklinde![]()
lift, playstation, on numara muhabbet, detailing veya yıkama ekipmanları kiralayarak aracı kendin yıkama (kimi yarım saatte kimi 2 saatte yıkar, bu biraz sorun çıkarabilir), para odaklı değil müşteri odaklı hizmet, sıradaki müşteri gelsin 30-40tlde ondan alıyım zihniyeti güden insanlar zamanla müşterilerini kaybediyorlar, parayı düşünmeyip hizmete odaklananlar da sürekli müşteri kazanıyor ve para kendiliğinden geliyor, hür türlü marka model için aftermarket parça siparişinde destek/aracılık, kilitçi/boyacı/kaportacı/rektefiyeci/turbocu vb. alanlarda en süper ustaları bulmak (en iyisi bu adam, sıfır hata ama ücreti diğerlerinden tabiki pahalı şeklinde tavsiyeler de olabilir), bu durum sanayi ortamında biraz zor olabilir ama müşteri elemeyi şahsen tercih ederim (yani her marka her model her sınıftan insan oldumu sözüm meclisten dışarı seviye biraz düşük olabiliyor), örneğim yıkama hizmetim 70 tl ama şunu şunu şunu yapıyorum dediğiniz zaman o hizmeti bekleyen ve o parayı verebilecek kişiler gelir, ama 20tlye 3 saatte kendi arabanı yıka dediğinde curcunadan sıra vb.tartışmalar, seviyesiz muhabbetler, gerginlikler olabilir... bla bla bla![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
rezervasyon sistemi olmalı yada üyelik gibi bişey mesela ben her ay 150 tl vereyim 3-4 saat zamanım olsun istediğim zaman rzv yaptırıp geleyım o ay kullanmazsan hakkın gelecek aya devir olmaz gibi kurallar olabilir boylece mekana kaynak akışı sağlanır bu tür mekanlarda en büyük sorun genelde devamlı iş olmaması oluyor gibi hafta içi oturuyor elemanlar haftasonu durmak yok buda haftasonu muşterisini memnun etmiyor haliyle , yer buyuk olursa kısa surelı otopark olarak kullanılbılır tatıle gıdıyorum mesela 3-5 gun bırakırım aracı kafam rahat olur fikirler geliştirilebilir .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)