User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: Garajdan almak ıstedıgım hızmet

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılan işlem, takılan parça (kodu ile beraber), kilometre bilgisi ve ödeme bilgisi bilgisayar ortamında birkaç kopya ile tam olarak tutulsun. Deftere el ile yazan esnaf bile çok az.

En önemlisi de araç teslim alınırken araçta daha önce çizik oluştuysa teslim alınırken hatırlatılmalı, servis sırasında araç çizilmesinin önüne geçilmesi. Bu konudan çok muzdaripim, çamurluklarım düğme çiziği, kapılarım köpek tasma ve tırnak çiziği, bagaj ve kaput çay bardağı masası ve eşya koyma çiziği içinde.

Parça satılıyorsa (ithal edilip) net teslim süresi

Daha aklıma gelir birkaç garajda iş yaptırıp memnun kalmamış birisi olarak daha sayarım.
    Tabi saydıklarım esasen yenilik değil kalite yönetimi ile alakalı hususlar.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ihtiyac duydugum lifti olan ve ekipmani olan garaj..

Boyle bir yer olsa, saatlik gunluk kiralansa guzel olabilir..

Kendi araciyla ugrasmak isteyen, yeri olmayanlara guzel gelir..
    aynen katılıyorum saati 20 liradan kiraya vericek misal
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temizlik, düzen, işini iyi bilen eleman. Bu üçünün olduğu servis daha görmedim

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temizlik, düzen, işini iyi bilen eleman. Bu üçünün olduğu servis daha görmedim
    aynen öyle sanayideki dükkanların 4de 3ü pislik içinde.

İyi esnaf işi ne olursa olsun temiz ve düzenli olmalı.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunların yaklaşık tamamı yapılabilecek. Parça bekletilmesi araçlarımız özel olduğundan herzaman olur *****.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rezervasyon sistemi olmalı yada üyelik gibi bişey mesela ben her ay 150 tl vereyim 3-4 saat zamanım olsun istediğim zaman rzv yaptırıp geleyım o ay kullanmazsan hakkın gelecek aya devir olmaz gibi kurallar olabilir boylece mekana kaynak akışı sağlanır bu tür mekanlarda en büyük sorun genelde devamlı iş olmaması oluyor gibi hafta içi oturuyor elemanlar haftasonu durmak yok buda haftasonu muşterisini memnun etmiyor haliyle , yer buyuk olursa kısa surelı otopark olarak kullanılbılır tatıle gıdıyorum mesela 3-5 gun bırakırım aracı kafam rahat olur fikirler geliştirilebilir .
    Tam dün akşam düşünürken aklıma gelmişti. Tarkan abi madem siz öncelik müşteri diyerek yola çıkıyorsunuz , bu iş böyle kulüp gibi olsa aidat gibi aylık ödeme yapılsa herkes hakkı kadar faydalansa ekipmanlardan. Üzerine kafa yormak lazım tabii ama fikir olarak düşünülebilir yani. Uzun vadede sizi de tatmin etmesi açısından..
    -Fırat

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar fikir alınması, değişik ve hizmet odaklı çalışılma isteği gerçekten güzel bir yer olacağını işaret ediyor ve açılacak mekana yakın olduğum için de çok heyecanlı ve şanslı hissediyorum..

Yapılacak hizmet müşteri odaklı olduğu için benim için en önemli özelliği yapılmasını isteidğim işin ardından yüzüm gülüyorsa bu en iyi hizmettir. Bu yüzden özellikle araç yıkanırken gözüme batan yerleri söyledikten sonra çalışanın surat asması, dudak bükmesi gibi tavırlar beni en sinir eden şeylerden birisidir.. Bu yüzden çalışan elemanlarınızı bu yönde seçerseniz çok iyi olur..
    Çoğu esnafın sözüdür "güler yüzlü iyi hizmet" ama uygulamada pek göremiyoruz..

Self servicehizmeti kulağa hoş geliyor.. SRK'nın bir yarısındaki kısmı bölmelere ayırabilirsiniz enine, ordaki kısımları 1-2-3 saatliğine randevu ile kiralarsanız hem bekleme/bekletme olayı bir nevi çözülmüş olur, hem bizler de daha keyif alarak mekanınızda bulunuruz..

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim garajdan beklentim benim aracımla ilgilenirken başka arac ile ilgilenmemesi, ve en önemlisi boş adamların garajda olmaması gereksız yere ustayı veya çalışanı meşgul edıyorlar.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yer bölmelere ayrılacak. Boya fırınıda olacak ***** plasti dip uygulamaları içinde. Liftimiz zaten var. Harici olarak bölmede yapacağız.

Bekleme salonunun büyüklüğünü biliyorsunuz zaten. Oraya oturma takımları ps sistemleri. Prof müzik sistemi, çay kahve self servis makinaları olacak. Soğuk içeceklerde olacak tabiki.

Bu arada go pro hizmetleri vs de satın alınabilecek.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abi nacizane tavsiyem PS XBOX vs tarzında konsol koymak yerine vericeğin parayı başka şeylere harca.Mesela günün belli saatlerinde Bekleme salonu + araç yıkanan yer veya bakım yapılan herne ise.

Haberleri yayınlamak gibi.Gelen müşteri haber izlemek ister,haberdar olmak ister.ekranı pc den bağlayıp(yayını) ekranı 2ye bölüp döviz altın borsa vs de geçebilrsin bir kısımda.Ps3 xbox verceğin paraya da Birbirinden bağımsız veya bağımlı müzik sistemi yaparsın abi.

Onun harici benim her zaman istediğim tek şey SRK eski yerini bilmiyorum ama dükkan çıkışı temiz olsun abi,içerden çıkan araba dışarı çıktığı gibi balçık çamur su vs bulaşmadan yoluna gitsin.Onun harici mantıklı şeylersöyleyenler zaten olmuş katııyorum dusuncelere(raf/dolap,rezervasyonlu selfcare vs vs).

Hayırlı olsun.
    - K -

________
    Dr.Ecu

sadettin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısacası gelen müşteri işyeri ne kadar kalabalıkta olsa da daralmadan zaman geçirebileceği oturup bekleyebileceği yada aracının yanında ustalar uraşırken kendi arabasıyla ilgilenebileceği rahat bir yer olsa çok iyi olabilir.
    06 BG 0008 R56

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereken şeylerin çoğu yazılmış, çok üzerinde durulmayan bir konu daha var bence;

çalıştırdığınız personelin müşteriye karşı tutumu da çok önemli. Mekan ne kadar temiz ve düzgün olursa olsun, personeliniz müşteriye karşı ilgisiz / ters davranıyorsa o müşteriyi kaybetme riskiniz artar diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Personelımızde yıne forum uyelerımız bılmıyorum nekadar dogru

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı Lifte alırken Lifte kollarını öküz gibi marşpiyerlere vurmadan almak kaputu kapatırken bastırmadan kapatılması ( yere gömülü Lift ) ustanın aracımla bizzat ilgilenmesi, yaptığı işi adam gibi yapması çıtağa kalfaya bırakmaması başında durması....

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Personelımızde yıne forum uyelerımız bılmıyorum nekadar dogru
    eleman lazımsa geleyim
    tech ne la ara diyecen deme abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen elime bir miktar para geçiyor gidip diyorum jettaya yay alayım koca bursa da yay satan adam yok hepsi sipariş geçelim 1 haftaya en geç gelir arkadaş bende o para bir hafta durmaz kısacası stoklu çalışmlarını ısterdım.Müşteriye davranıslarıda çok önemli bursa da ısmı bılındık ıkı egzozcu var birisinin babası çok efendıydı ogluna bıraktı artıst bi çocuktu işin başına geçince baya ilgili güler yüzlü görünce şaşırmıstım memnun kaldım diğerleri zaten aşırı artıst bursa da tekız havaları filan

Ö.mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen elime bir miktar para geçiyor gidip diyorum jettaya yay alayım koca bursa da yay satan adam yok hepsi sipariş geçelim 1 haftaya en geç gelir arkadaş bende o para bir hafta durmaz kısacası stoklu çalışmlarını ısterdım.Müşteriye davranıslarıda çok önemli bursa da ısmı bılındık ıkı egzozcu var birisinin babası çok efendıydı ogluna bıraktı artıst bi çocuktu işin başına geçince baya ilgili güler yüzlü görünce şaşırmıstım memnun kaldım diğerleri zaten aşırı artıst bursa da tekız havaları filan
    Carpilirsin valla kardesim, yarin gel yayini vereyim

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heyecan had safhada.. Açılış ne zaman olacak kesin tarih belli mi?
    Hep özlenen istenen mekana ne zaman kavuşuyoruz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)