Selam arkadaşlar bir süredir dügün dernek derken arabasız kalmıştım en son Rover 414 si ı sattık tan sonra dügün hazırlıkları nedeniyle araba hayallerimi ertelemek zorunda kaldım sonra azmettim biriktirdim ve senelerdir honda hayranı ve honda takipcisi olarak noktayı koyup ilk hondamı aldım Honda İntegra 91 model stock mu stock ve otomatik beyaz güvercinimi sizinle paylaşıyorum
aracı alma aşamasında bile öyle bir macera yaşadım ki sizlere anlatmaktan geçemeyecegim 2 haftalık iznime cıkıp 1 haftasını tatille meşgul olduktan sonra diger haftasında araba arayışlarına girmiştim subaru mu nissan mı honda civic prelude mü integramı derken iznimin son günlerinde perşembe günü akşam aracı ilanda gördüm hemen aradım bir kaç kez telefon acılmadı sonra geri arandım ve başladık arkadaşla konuşmaaya nedir ne degildir derken yarın geliyorum bakmayayla bitti konuşmamız sonrasında plakayı sorgulattım e devletten ruhsat tarihi 2007 idi yani 7 senedir aracı kullanıyorlarmış
Cuma günü sabahtan yollara koyuldum karşıya yenikapıdan bindim marmaray dan kücükyalıya neyse araca baktım motoru yürürü sıkıntısız kullandım biraz otomatik araca karşı olmama ragmen bu araçın otomatigi benim hoşuma gitmişti ve ilk otomatik deneyimim olucaktı. Fiyatta anlaştık ettik lakin aracın muayenesi yoktu yakın bir zamanda da sol sinyalden darbe almış ve sinyal kırılmıştı aracında muayenesi olmadıgı için tamir etmek gerekiyordu arkadaş pek ugraşamadıgı için ve ugraşşa belki astarından pahalı olacagı için sinyali ve sis i ben aldım ertesi gün cumartesi günü takmaya gittim aracın far ayarlarını yaptırdık pazartesiye muayene için gün aldık pazartesi hevesli bir bekleyiş başladı sabah 9.30 da muayeneden geçmedi diye arkadaş yüregime indirsede tek seferde geçti sıkıntı yok demesiyle bir oh cektim sonra satış ilemlerini ertisi gün yapabildik ....
Aracı alma hikayem böyle ve bundan sonra ufak tefek toplamalarda bulunacagım öncelikle aracın dış görünüşü ve motor bakımlarını yapmam gerekiyor zaman buldukca birşeyler yapacagım şimdilik hoşcakalın aracın bir kaç resimini paylaşıyorum
![]()