User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
58 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Lukoil Taraftar Kart hakkında

_yekta_
    Misafir

Question Lukoil Taraftar Kart hakkında

Merhaba beyler , bu Lukoilin reklamlarda çıkan yeni taraftar kartlarını alıp deneyen oldu mu ? duyduğuma göre hem iyi fiyata benzin mazot alabiliyormuşuz hemde tuttuğumuzun takıma aldığımız tutarın %2 kisi mi ne katkıda bulunuyormuşuz daha da artıları olacakmış falen hiç deniyen kullanan oldu mu ? bende almayı düşünüyorum kartları instagramdan gördüm çok güzel duruyor fiyatlar ne kadar düşüyor bilgisi olan var mı ?

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüzde 4 de puan veriyor herhalde

_yekta_
    Misafir
    puan mı veriyor yoksa yüzde 4 indirim mi yapıyor onu anlamadım her firmanın farklı galiba birisi puan yüklüyor birisi başka birşey yapıyor ben bir olmadı denicem bakalım müsait olunca gidip kart alıp denemek gerekiyor

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazotu nasıl peki acaba ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

_yekta_
    Misafir
    kartı alıp bir denicem denedikten sonra burada paylaşırım olmadı , bir kaç kişiden duymuştum yakıtı bulgaristandaki kendi rafinerisinden yada rusyadan gemiyle geliyormuş ithalmiş yani ciddi merak uyandırdı bende

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim site anlaşmalı lukoil ile bu kartlarla anında indirim alınıyor. puan biriktirme vs yok

_yekta_
    Misafir
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim site anlaşmalı lukoil ile bu kartlarla anında indirim alınıyor. puan biriktirme vs yok
    yüzde kaç indirim yapılıyor yada fiyat kaç iken tam olarak kaça düşüyor ? fiş var mı ?

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lukoil dünya pazarında çok fazla söz sahibi olan bir firma ama ülkemizde bilinirliği pek yok.Bu şekilde reklamlarla imaj kazanma peşindeler.Başarılı olurlarsa rekabet açısından iyi olur diye düşünüyorum.

_yekta_
    Misafir
    arkadaşlarla konuşuyorumda yurtdışında varsa hep lukoilden alıyolarmış yakıtı ortada indirim varmış demek ki dünyada kartlı indirimli satış revaçta , depoyu bitirip gidip deneme yapmak gerek

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aman aman bir indirim olmuyor misal 2.54,40 olan fiyat 2.53,70 e filan düşüyor

_yekta_
    Misafir
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman aman bir indirim olmuyor misal 2.54,40 olan fiyat 2.53,70 e filan düşüyor
    bu yazdığınız oranlar baya bir düşükmüş , ben daha fazla oluyor diye duymuştum neyse burda fazla alan yok galiba ben bizzat gidip kart alıp denicem hatta resim çekebiliyorsam birde resim çekerim fiyatları taraftar kartlarını bu arada yakıt kalitesinide denemiş oluruz

_yekta_
    Misafir
    evet bugun Lukoil bayisine gidip genel olarak firma , ürünleri , ve kampanyaları hakkında bilgi aldım , dünyanın en büyük 2.ci firması olduğunu amerika kıtasından japonyaya olmadığı girmediği ülke kalmadığı istasyonu olmadığı ülkelerde toptan ürün verdiği hatta ve hatta sahibinin rusyada yaşayan tatar türklerinden olduğunu yardımcı olmaya çalışan istasyon yetkilisinden öğrendim

Asıl merak ettiğim ürünlerin kalitesi ve fiyatları idi konuşmamız sırasında bulgaristan burgas italya e rusyadan duruma göre ithal ürün geldiğini tüpraşa dahil çok büyük miktarlarda türkiyeye ürün sattıklarını , hatta bp ve shell gibi firmalara bile tüpraş vesilesi ile yakıt verdiklerini söylediler her firma gibi kendi katkılarının olduğunu ve kesinlikle diğer yakıtlardan çok farklı olduğunu söyleyip mutlaka birkaç depo denememi söylediler ,

Fiyat konusunda ise şu anda iki farklı kart ile indirim yaptıklarını bu kartların bir tanesi benzin ve mazotta %1 ama lpg de %8.75 indirim yapıyormuş uzun zamandan beri bu kartların dağıtıldığını söylediler birde tvlerde yeni gösterilmeye başlanan ama benim daha görmediğim reklamlarda çıkan taraftar kart ile benzin ve mazotta %4 indirim yapıldığını öğrendim.

Doğal olarak bende hemen bir tane taraftar kart edindim sms yollayıp kartı aktif ettiler depoyu fullemektense 100 tl lik alıp denemeyelim dedim e söyledikleri gibi fiyat katkılı diye geçen euro dizel 4.240 iken kart ile indirim yapılınca 4.070 den akaryakıtı alınca keşke daha önce burun kıvırıp küçük gördüğüm bu markayı deneseymişim dedim , sohbet sırasında diğer yakıt alanların fiyatlarına baktım benzinde 4,720 fiyat var iken indirim kartı geçince 4,531 e fiyatın düştüğünü gördüm hile olmadan abartma olmadan adamlar her gelene kart ile ucuzdan veriyolar gerçektende bu iş baya hoşuma gitti eğer bu fiyata aynı km yapabilirsem sonuçlar harika olur , ki göya daha fazla yaparmış ediler ama görücez hayırlısı bakalım umarım yeni çıkıpta kolpa olan birçok şey gibi buda balon çıkmaz

neyse ben yakıtı denemeye devam ediyim umarım bir sıkıntı çıkmaz

bunlarda kartların resimleri

https://drive.google.com/file/d/0B9y...mRMZzJTVkVLRHM
    https://drive.google.com/file/d/0B9y...XlWWE13UDVMMEk
    https://drive.google.com/file/d/0B9y...2V1R0toWXBZTjQ

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgi için teşekkürler denemekte fayda var yeniliğe açık olmak lazım.Fiyatta çok iyiymiş özellikle lpgdeki indirim
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akpet de lukoilin sanırım sitesine girdiğimde istasyon aramada bir akpet bir lukoil çıkıyor
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lukoil ve opet harici yerden benzin almam ikisinden de çok memnunum.Lukoil Rus markası ve hiç problem yaşayan görmedim bu güne kadar.

_yekta_
    Misafir
    evet lukoil büyümek için zamanında akpeti satın almış ve lpg satışı gibi konularda hali hazırda lisansı bulunan bu firmayı kullanıyor , prosedür gereği bu arada yakıt güzel gibi çekiş iyileşti sanki etrafımdaki insanlarda tvde görüp taraftar kart almaya başlamış kabul görmeye başladı galiba bu kampanya

erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    citroen saxo 1.5 dizelim var 1 seneden fazladır lukoilden normal motorin kullanıyorum bir kere bile sorun yaşamadım çekişi olsun gidişi olsun gayet memnundum, geçenlerde ilk defa pendik yunus emre km nin yanında yeni açılan biyerden aldım mazotu, nasılsa araba herşeyi yakıyor diye anladığım kadarıyla su yakmıyormuş lukoil normal motorinde tavsiymdir. sayılar.

LAST_ZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    :Lukoil kullandım memnun kaldım , hatta beni şaşırttı şöyle ki shell nitro ile aynı ya da bir tık daha iyi performans aldım , katkılı mazot için söylüyorum.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lukoil o kadar güzel mi gerçekten ?
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler