User Tag List

Sayfa 1/8 123 ... SonSon
137 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Tuning Türkiye Ekim sayısı bayilerde.

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tuning Türkiye Ekim sayısı bayilerde.

Türkiye’nin ilk ve en çok satan modifiye dergisi Tuning Türkiye, her sayısında olduğu gibi Ekim ayında da muhteşem araçlar ve konularla siz okuyucularına dolu dolu bir ay geçirecek. Bu ay 8 farklı otomobille, derginiz sizleri karşılıyor. Kapak araçlarımız muhteşem görünümleriyle size içeriğin de zengin olduğunun sinyalini veriyor. İzmir’den sayfalarımıza konuk olan Twin Turbo 434 HP Infiniti G35, Ankara’dan sayfalarımıza konuk olan 400 HP’den fazla motor gücüne sahip olan S2000 Turbo, İstanbul’dan sayfalarımıza konuk olan müzik sistemi ve body-kit dopingli Renault Megane kapakta yer alan araçlar. Bu üç aracın haricinde bir çok otomobili de zevkle okuyacaksınız. İçerikte sizleri bekleyen diğer araçlar ise Swap motorlu BMW E30 320 ve Honda Civic EX, Turbo Nissan 200SX S13, şık body-kit’i ile Toyota Corolla ve SQ odaklı hazırlanmış Chevrolet Lacetti’den oluşuyor. Test köşemizde ise Porsche Cayenne GTS, Seat Ibiza 1.2 Reference, Hyundai i10 1.1 Select, Kia Cee’d 1.6 CRDI Concept A/T konuk oluyor. Bu ay farklı konularda hazırlanmış dosyalarda bir hayli ilginizi çekecek. Bunların başında efsane olarak algılayabileceğimiz ve modifiye dünyasının en iyi spor otomobillerinden biri olan Nissan Skyline GTR’ın detaylı hikayesi geliyor. Ardından Türkiye’de satışı gerçekleştirilen 12 farklı coilover markasının dosyası sizleri karşılayacak. Coilover sistemleri hakkında da bilgi edinebileceğiniz bu bölümde, fiyat aralıkları, üretilen modeller ve hangi ülkede üretildiklerine kadar detaylı hazırlanan bir dosya sizleri bekliyor. Teknik bölümünde ise DR.ECU’nun hazırladığı “Sonradan takılan turbo hakkında her şey!” bölümü, aşırı beslemenin tercihlerinden biri olan Turbo hakkında detaylı halde bilgi veriyor. Büyük titizlikle Savaş Paşaoğlu’nun hazırladığı Soru Cevap bölümü, BHP Tuning’in tanıtımı, Garage Tune bölümünde JDM Works’ün tanıtımı, Power Tune bölümünde Honda Civic TypeR’ın atmosferik verileri, kış lastikleri hakkında bilinmesi gerekenler, multimedya bölümünde en güncel teknoloji ürünleri, Brands Tune bölümünde KW süspansiyon sistemlerinin kuruluş ve bugünlere geliş hikayesi, Trafik Mağdurları Derneğiyle hazırlamış olduğumuz özel dosya, tune shop bölümünde en güncel modifiye ürünleri, RC Tune bölümünde Honda Civic VTI’ın 1/10 ölçeği, Motorsporları bölümünde Türkiye Pist Şampiyonası’nın üçüncü ayağı, İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye Off Road Şampiyonasının 4. Ayağı, Formula 1 İtalya GP, Moto GP Indianapolis, Yeşil Bursa Rallisi, Çeşme Tırmanma yarışı ve WRC Yeni Zelanda haberi, etkinlik bölümünde 5 farklı forumun haberleri ve en güncel otomobil ve modifiye haberlerinden oluşan yeniler bölümü bu ayki konularımızı oluşturuyor. Kaliteli otomobil tanıtımları ve zengin içerikle donatılan Tuning Türkiye Ekim sayısı ayrıca 4 dev poster hediyeli. Türkiye’nin rakipsiz modifiye dergisi Tuning Türkiye, 4.90 YTL’lik fiyatıyla tüm gazete bayilerinde Cumartesi (27 Eylül) gününden itibaren bayilerde.

Loading World's Best Magazine...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağ üstteki ufak araba by megane mı ya ? yakıştıramadım kapak olabilcek kalitedeki bir araçı mehmet nası izin verdide böyle ufak bi şekilde yayınlanmasına izin verdi ? ilginç

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılıyorum eray sana

( bu arada gergi için : dikkate alırsanız tavsiyem olsun Atay aydıner ın barış manço dan alıp gt 350 yi 500 e çevirşini komple bi makele yapabilirsiniz gerçekten çok sıkı bi araç ) . amerikan yüklemek isyen arklar için güzel bi aydınlatma olur. Yada japon olarak Gürsel Sünbül'ün (Grs91 nickli arkımız bu forumda ) Evo sunu alabilirz uğruna sayfa harcamaya değer araçlar ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şahsen öle bi araç yapcam ve bana senın arabanı kapak yapcaz diyip gaz vercekler sonra sağ üst köşeye logo gibi gömücekler. hey gidi hey insanlar hep iyiniyetten kaybediyo

bu arada dışa önem vermek derken ben düzgün yapılmış fiber işçiliğine karşı değilim bu arabadada o var oyüzden hakkı neyse onu söliyorum

Grs91
    Misafir
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şahsen öle bi araç yapcam ve bana senın arabanı kapak yapcaz diyip gaz vercekler sonra sağ üst köşeye logo gibi gömücekler. hey gidi hey insanlar hep iyiniyetten kaybediyo

bu arada dışa önem vermek derken ben düzgün yapılmış fiber işçiliğine karşı değilim bu arabadada o var oyüzden hakkı neyse onu söliyorum
    eray kanka mehmete senı kapak yapıcaz dıyıpte kapak yapmadılar mı dıyosun yanı? egr oyleyse mehmete kapak olmuş.. ama bence bı yanlıs anlasılma wardır

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet baska bı konuda kapak oldu dedı dıye hatırlıyorum bende ama yanlıs anlasılma olabılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir sayıya benziyor Onur'um,emeğinize sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bidakika Eraycım. Atladığın bir kaç nokta var. Dergi bayide olduğunda diğer dergilerin altında kaldığında hep üst kısımı gözükür. Bu araçlardan hangisi gözükecek? Tabiki Megane. Ben, Mehmete kapakta yer vericez ama tek başına büyük kapak olacak demedim. İç sayfalarda 5 sayfa yer verdik. İçerde 600 HP'lik araçlara bile 4 sayfa yer verdiğimizi görebilirsiniz. Ayrıca posteri de Tuning Türkiye'de es geçmedik. Bunun üzerine bir de diğer dergimiz AutoHiFi'de Mehmet'in aracının müzik sistemine detaylı yer verdik. Burada da 5 sayfa + poster olarak çıktı. Mehmet, her ay tanışıp sonra gördüğümüz ya da hatırladığımız zamanlarda selam verdiğimiz kişilerden biri değil. Oturur Tophane'de nargilemizi içer, çayımızı birlikte yudumlarız. Bu zamanda hiç bir body-kit+müzik sistemli araca yapmadığımızı yaptık. Yeri geldi, yazıyı okuyabilir miyim dedi. Tabiki dedim. Dergi basılmadan görebilme şansı oldu. Fotoğrafları da öyle... Lütfen bilip bilmeden konuşmasın kimse. Biz elimizden geldiğince okuyucu kitlesini düşünmek zorundayız. Hiç değilse daha özenerek yazılmış bir yazı ve diğer dergilerde olmayan kalitede fotoğraflar yer alıcak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eray kanka mehmete senı kapak yapıcaz dıyıpte kapak yapmadılar mı dıyosun yanı? egr oyleyse mehmete kapak olmuş.. ama bence bı yanlıs anlasılma wardır
    kapak oldu harbiden ama dergiye değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biilip bilmeden konuşmuyorumki. madem okuyucu kitleni düşünüyosun söz verme ? çok zor değil. durup dururken sana kapak yapmadın beni diye trip atcak kimse yok. atacak olan varsada işe yaramaz adamın tekidir zaten. ama işin içinde bazı konuşmalar geçmiş..örnek:

bana diceksinki eraycm arabanı kapak yapıcam bende gidicem aliye veliye dicem kanki arabam kapak bu ayki dergiye oo bekliyoruz. ay başı gelcek bi alcaz dergiyi sağda bi sivri sinek kapak oldu nereye aleme... şimdi mehmetin durumunun ne farkı var ?

saner müftüoğlu
    Misafir
    kıımse kötu durumda degıl eray..tutamayacağımız sözü vermeyiz. Motora agırlık vermıs bır dergı son ıkı aydır bu konuda olumlu elestırı almıs bır yayım kurulusu olarak ılk etapta motoru yuklu aracları on planda tutarız. Mehmetın durumdan haberı vardır. cekımler yapılmadan cok once durumu konusmustuk. Onur da zaten durumu ozetlemıs. konuyu bılmeyenler veya dergımıze daha sonra konuk olacak olan arac sahıplerını lutfen bu konuda rencıde etmeyelım

Grs91
    Misafir
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erayım renkler zevkler tartışılmaz sen ne nadakr motor a önem veriyorsan dışa da fiber e o kadr önem veren insanlar var sonuçta dergi genel olmak zorunda olay bence tamemen bu .. tuning turkiye son 2 sayısı gercekten çok iyidi .. güzel işler çıkarmaya başladılar inş. kalitelerini kaybetmeden güzel araçlar bulup devam ederler.

( bu arada gergi için : dikkate alırsanız tavsiyem olsun Atay aydıner ın barış manço dan alıp gt 350 yi 500 e çevirşini komple bi makele yapabilirsiniz gerçekten çok sıkı bi araç ) draglarda da kendini kanıtlamış bi araç amerikan yüklemek isyen arklar için güzel bi aydınlatma olur. Yada japon olarak Gürsel Sünbül'ün (Grs91 nickli arkımız bu forumda ) Evo sunu alabilirz uğruna sayfa harcamaya değer araçlar ...
    benı sundugun ıcın tesekkur ederım kaanım da ben her hangi bir dergiye cıkmayı planlamıyorum .

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resimler gözükmüyor onur bir yanlışlık olabbilirmi yoksa bendemi görünmüyorlar
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer bir forumdada konusu vardı ordada ben söyledim Onur'a düzeltiyodur sanırım.

Bendede resimler X-Men çünkü

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    kapak ve infiniti fotoğrafı çok güzel görünüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demin birisi daha söyledi bana. Yeniden yükledim. Halen çalışmıyor demek...

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resimler bende çıkıyor .

Kapaktaki araba gökhanın arbası degilmi,güzel sayı olmuş gene
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benı sundugun ıcın tesekkur ederım kaanım da ben her hangi bir dergiye cıkmayı planlamıyorum .
    bro bence bu kadar uğraştın ettin emek harcadın .. insanların bunu görmesi lazım ciddi emeiğin var... insanları bundan mahrum etme ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Grs91
    Misafir
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bro bence bu kadar uğraştın ettin emek harcadın .. insanların bunu görmesi lazım ciddi emeiğin var... insanları bundan mahrum etme ...
    kaan bunun nedenını senle gorustugumzde anlatırım. burası yeri deıl

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)