User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
137 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Tuning Türkiye Ekim sayısı bayilerde.

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece gulerek başlıorum, Eray sen konuları benle ıc ıce yasadığın ıcın bılıosun ondan bole tepkı gostermıssın. Onur abı senlede bole bıt gıbı bır resım dıe anlaşmamıştık yarım kapaktan bahsetmiştik ama ben su an kapakta arabamın rc maketını goruorum sankı burda.

ewet hoş sohbetımız oldu senle ama ben bu arba ıcın muhattap olduğum nerdeyse herkezle bu hoş sohbetı yaptım yukarda bana bazı oncelıkler gosterdığını yazmışşsın (yazıyı ve resımlerı onceden gostermek gıbı) bunlar ıcın tesekkur edıorum ama bu kapak konusu ıcınde ıkı katı tesekkur edıorum...saygılar....

Bu alem ole bır alemkı bırde, ağzınızdan cıkan bişeyın en ufacık bır zerresı olmadığında lakabınız kolpacı oluyor, ve benım 15 gundur ağzımdan cıkan laf arabam yarım kapak oluyor Tunıng Turkıye de...

saner müftüoğlu
    Misafir
    kımse kolpacı veya yalancı degıl mehmetcım...ne sen ne de bız.. aracının bu sekılde olabılecegını soylemıstık. belkı daha buyuk beklentın vardı ama maalesef bundan daha farklı sekılde olması boyle bır zamanda ımkansızdı. ama ıcerde,posterde ve dahası autohıfı dergısınde de en ıyı sekılde sana yer verdık. umarım sen de bızlerı bu sekılde olumlu karsılarsın...Aylardır dergıde cıkmak ıcın sıra bekleyenlerı veya dergının kapagında olması gereken bır cok aracı maalesef yayımlayamadık. cunku bellı bır kadraj ve tasarım soz konusu...ama dedıgım gıbı bu halıyle de ınsallah begenırsın..herseyden once aramızda olusan dostlugumuza ve arkadaslıgımıza gölge dusmesını ıstemem..kazasız belasız kullanman dılegıyle. sen ve bız emeklerını bılıyoruz ayrıca tum turkıye de..

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçerideki Mavi renk BMW E30 Turbo bildiğiniz üzere 2007 senesinde Oto Drag sezonunda yarışıyordu. Zamanında Ankarada Bugaru, Taxi, Msupra, çift motorlu CRX gibi araçların olduğu sınıfta Ankarada birinci oldu. +600HP olduğu iddia ediliyor. Bu araç 18 ay önce çekilmiş. Bugün içeride 4 sayfa yer verildi E30'a. Dışında en azından bir kaç şey olmadığı için. Kapakta yer veremedik. Sırf söz verdiğimiz insanlar olduğu için. Ama poster verip en azından bir hatıra bırakmak istedik araç sahibine. Düşünsenize... Bir dergide çıkan araçların tamamını kapağa koyulduğunu? Bizi de anlamaya çalışın dostlarım. Her şeyin mantıklı bir açıklaması var.
    Loading World's Best Magazine...

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu alem ole bır alemkı bırde, ağzınızdan cıkan bişeyın en ufacık bır zerresı olmadığında lakabınız kolpacı oluyor, ve benım 15 gundur ağzımdan cıkan laf arabam yarım kapak oluyor Tunıng Turkıye de...

Ben bu kısmı kendım ıcın soledım sızler ıcın solemedım...Baştan solıyım farklı yerlere kaymasın cunku..

Ben daha ıcersını gormedım ama haklı olarak kapakta arabayı bole gorunce canım sıkıldı...Sız benım anlattıklarımı zaten harfıyen bılıosunuz tekrar yazmaya gerek yok....

Hepınıze saygılar...

NOSman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel Sayı ,Olmuş Yarını İpLe çekiyorum

emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dr.ecu yine döktürmüş.....

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah infi ah o fotolar için saatlermizi verdik gece 4 tü eve geldik .Bu sayınında güzel ve ilgi çekici olduğuna inanıyorum.İnşallah önümüzdeki aylarda bizim turbo corollada yer alır çekimler için mutlaka beklyoruz herşeymiz hazır.
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    g35 in detaylari neler , dergiyi alamayacagim icin merak ettim .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benı sundugun ıcın tesekkur ederım kaanım da ben her hangi bir dergiye cıkmayı planlamıyorum .
    mantıklı bı karar bro
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece bir kaçını paylaşıyorum, detaylı olarak daha sonra özelden gönderebilirim.

Greddy 18G Twin Turbo, Greddy Intercooler, Oz Map, Greddy cai, Greddy bov, 2 x HKS son susturucu, Greddy headers, Greddy wastegate, RC 440cc enjektör vs.vs. diye gidiyor. Aklımda kalanlar bunlar...

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısacası komple greddy turbo kit nismo difransiyel karbon parçalar wardı daha neler neler
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Keşke diğer dergi gibi çift kapak yapsaydınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke diğer dergi gibi çift kapak yapsaydınız
    Keşkenin tohumu yoktur bilirsiniz. Biz doğru olduğunu düşündüğümüz yoldan gidiyoruz. Satışlarda bunu gösteriyor. Çünkü insanlar artık Tuning Türkiye'yi eskisine göre daha iyi buluyor. Herkesin stratejisi farklıdır. Bizimkisi de bu. Türkiyede onlarca otomobil dergisi ve iki modifiye dergisi var. Tahminen toplam sayı 15. Biz ilk üçteyiz. Hatta geçen ayki dergi ilk sırada diyebiliriz. Tabiki resmi sonuçların gelmesini bekliyoruz. Dergi hazırlanırken her kafadan bir ses çıkar. Herkesin önerileri dikkate alınır ama ortaya karma bir şey çıkar. Bir kişinin ofiste "Ben şöyle olmasını istiyorum." dedikten sonra o derginin öyle olmasına ihtimal yok. Çünkü bu dergiyi büyük ve deneyimli bir kadro hazırlıyor. Herkesin fikirleri çok önemlidir. Genel düşüncemize göre tek kapak mantıklı. Geçmişte çift kapak yapılmıştı. Bundan 2 sene önceydi. Ama o dönemdeki kapak olan araçlar bile çok kaliteliydi. En azından 2. kapağı olmaya hak edecek araçlardı! Bir de konunun ticari amaçları vardır. Siz 2 sezon önceki jantları alıp da okuyucularınıza vermek isteyebilirsiniz. Çünkü elinizde kalmış, tozlu raflarda bekleyen mallardır onlar. Bunu bir dergi yoluyla promosyon veriyormuşcasına yapmak isteyebilirsiniz. Bunu kapaktan duyurmak zorundasınızdır. Ama derginin ana kapağına koyamazsınız. Çünkü estetiği bozar. Sonra ne yapılır? İkinci kapak. Bunlar hep stratejik kararlardır.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anlamıyorum kapak olunca ne oluo zaten dergıyı alacak olan kısı alıp ıcıne okuyoo kımse kapakta megane var dıye dergı almıooo...
    bence gereksız tartısma yorum yapmısınız.altu ustu 2 fıber tampon takıp kapak olunacaksa
    dıger kısılerın emeklerını hiç e sayarsınız.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ellerinize saglik.

Guzel bir sayi gibi gorunuyor.

Kapak olayina gelince bu biraz zevkler meselesi...

Bazisi kapakta performansa yonelik arac gormek ister bazisi da boyle gorsel acidan guzel otomobilleri...

Sonuc olarak soz verilip yapilmadiysa tabiki yanlis ama sonuc olarak derginin tercihidir diye dusunuyorum.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Jan™
    Misafir
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben anlamıyorum kapak olunca ne oluo zaten dergıyı alacak olan kısı alıp ıcıne okuyoo kımse kapakta megane var dıye dergı almıooo...
    bence gereksız tartısma yorum yapmısınız.altu ustu 2 fıber tampon takıp kapak olunacaksa
    dıger kısılerın emeklerını hiç e sayarsınız.
    Kapak dergi satışını ne yazıkki etkileyen en büyük etkenlerden biri Mertcan Söylemek istemezdim ama ne yazıkki ülkemizdeki yeni başlayan az bilinçli çoğunluk halen kapaklara ve derginin üstünde yazan araç modellerine göre dergiyi alıyor, takip ediyor v.s.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jan™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapak dergi satışını ne yazıkki etkileyen en büyük etkenlerden biri Mertcan Söylemek istemezdim ama ne yazıkki ülkemizdeki yeni başlayan az bilinçli çoğunluk halen kapaklara ve derginin üstünde yazan araç modellerine göre dergiyi alıyor, takip ediyor v.s.
    açıkcası benı etkılemıo yanı gıdıp tr tunıng yerıne tunıng turkıye alıyorum

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SWAP Nedir?

Neden türkçe yazılmıyor ki. O garip göründü açıkçası. Swap demek daha sosyetik duruyorsa ona bişi diyemicem.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SWAP Nedir?

Neden türkçe yazılmıyor ki. O garip göründü açıkçası. Swap demek daha sosyetik duruyorsa ona bişi diyemicem.
    Guzel tespit. Derginin icinde EG Civic'ten bahsederken `Swap Civic Tozu Dumana Katiyor' yazilmis..Ister istemez takildim bariz bir bozukluk var cunku..

Dergideki arabalar ve ozellikle bu sayidaki fotograflar cok cok guzeldi..Elinize saglik..

Ayrica belirtmek isterim, S2000'in poster fotografi muhtesem cikmis..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)