Arkadaşlar bugün başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum kime denk geleceği belli olmaz herkez bu tiplere dikkat etsin...
Video kameramı aksesuvarlarıyla beraber sahibinden.com da satılığa çıkardım bir iki gün sonra bir telefon geldi, arayan arkadaş ortaköyde düğün salonunun olduğunu kamerayı burada kullanacanı söyledi iş yoğunluğuyla gelemediğini mümkünse kamerayı benim getirmemi istedi. Bende tamam dedim. Arkadaşla beraber atladık gittik. Telefonla yaklaşık 1 saat konuştuk adam belli ortaköyü iyi bikmiyor dereboyu caddesinde(ana cadde) bir dükkanı bike adam gibi tarif edemedi, buraya kadar herşey normal zor bela tarif etiği yeri bulduk, dükkan bi kuru temizlemeci, bana dediği kardeş kamerayı oraya bırak az ilerde noterin orda benim dükkanım var oraya gel zarfın içinde paranı vereyim, babam dükkanda kamerayı aldığımı görmesin ondan habersiz alıcam. Yok abi dedim kamerayı falan bırakamam ben, delimiyim 15bin liralık malı bilmediğim yere bırakayım. Kurıtemizlemecideki elemanlada konuştum adamı bilmiyorlar. Cem diye bi çalışan varmış adam bana ona bırak dedi, kurutemizlemeciye sordum cem şuan burda yok dedi. Herneyse bende yanımdaki arkadaşıma sen burda kameranın başında bekle ben gidiyorum dedim ve kamerayı kurtemizlemcide başında arkadaşımla bıraktım ve adamın dediği yere gittim, adamı aradım dedim abi ben geldim kamera kurutemizlemecide dedim, e arkadaşın orda kameranın başında bekliyor dedi, e dedim bapacaktı, ya sen bilmediğim yerde 15bin liralık malı bırakmamı nasıl bekliyosu, abi söyle neresiyse dükkanın geliyom. Yok kardeş bem böyle iş yapmamda bilmemnede bem 100bin lik saatimi falanca yerde bıraktımda başladı palavraya... ya dedim ya sen çok zekisin yada beni salak sanıyorsun... kamerayı başıboş bırakıp gidicem sonra telefonda beni oyalarken alıp götürcek aklısıra... bide belli bizi uzaktan takip ediyor çakal arkadaşın dükkanda kameranın başında durduğunu nerden biliyorsa, arkadaşa dordum brn çıkınca dükkandaki eleman telefonla konuştumu, hayır konuşmadı dedi
herşeyi geçtim adamın şiveside bildiğiniz kandil şivesiydi, şimdi işin kötü yanı ben insaniyetimi bozup doğu şiveli konuşan kimseye güvenemicekmiyim artık?? Yanlış anlaşılmasın ama doğu şiveli konuşupta dolandırıcı çıkmayan bitane adama rastlamadım, arladaşa kaçtane araba bakmaya gittik şiveli konuşan herlez pert komple boyalı aracı boyasız kazasız diye çakmaya kalktı, benimde başıma bunun gibi birsürü saçma sapan şey geldi ama allahtan henüz dolandırılmadım...
herneyse arkadaşlar bu tipkansızlara dikkat edelim.. olan benim bir günüme oldu ucuz atlattık...