Cidden helal olsun![]()
adamlarda yardımlaşma bızde olsa beter olsun der gıderler ...
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Gecen sirket arabasinin akusu bitti takviye kablom olmasina ragmen tam yarim saat kimse yardim etmedi en sonunda dayının biri durdu keske durmasaydı bi takviye yaptık kufur yemedigimiz kaldı,ornek olsun bize.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Koskoca cruze 25 beygire düşmüş![]()
Kendi milletimize laf ediyoruz ama Ankaralı arkadaşlar bilirler, son zamanlarda arabam bozuldu vs bahanesiyle para koparmaya çalışan tipler türedi. Oldukça sık yaşanan bi olay Ankarada. Diğer illerde durum nedir bilmiyorum ama bu sebepten yol ortasında bu şekilde kalan birisi için durmadan önce 5 kere düşünmek gerekir oldu.
Bana da benzer durumda yurdum insanı yardım etmişti. Üst başlarını hiçe sayarak yerlere yattılar, yönlendirdiler, çektiler vs. Sonuç olarak gece gece kaldığım yerden kurtardılar beni. Ben de aynı şekilde birini görsem yardım ediyorum, eminim çoğumuz da eder. Türk insanının en sevdiğim huylarından biri bu.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Kesinlikle katılıyorum.
Yukarıdaki bi arkadaş Ankarada dolandırma olaylarından örnek gösterdi fakat bu videoya bakarak bütün Rusların melek olduğunu çıkaramayız çok iyi biliyoruz nasıl insanlar olduğunu ayrıca araç yolun ortasında kalmamış bildiğin bahçeye uçmuş bu bir senaryoya ancak Arka Sokaklarda olur.
Kesin vodkalı kafalar..
Ayrıca kesin olaydan sonra bir bara gidip kurtardıkları adamın hesabından 2-3 er shot minimum vodka içmişlerdir diyorum ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)