sonuna kadar kavga çıkacak diye bekledimkürekle falan birinin kafası yarılır birşey olur diye ama şaşırdım yahu
![]()
sonuna kadar kavga çıkacak diye bekledimkürekle falan birinin kafası yarılır birşey olur diye ama şaşırdım yahu
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
gecende kaçaktan akü bitmişti hafif rampa aşagı, arkada arabada 20 25 yaşarında iki kişi vardı dedim bi hafiften itseniz kendi gider araba zaten dedim,biri yok itemeyiz dedi öbürü biraz düşündükten sonra yardım etmişti,,bende araba iten kişilere direk yardım ederim mesela
İvanizm....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Bizde olsa donarız soğuktan
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
eskiden bende yardım ederdimde son 10 yılda çok şey değişti, artık insanımız birbirini sevmiyor hep bi kargaşa kavga hakim ve tabi artık güven yok takviye yapayım diye duruyosun cüzdanı kaptırıyosun.
Siz hiç kış geceleri uludağda ki yardımlaşmaları görmemişsiniz![]()
![]()
Benzeri bir durumu biz yaşamıştık.Bu kadar kalabalık olmamamıza rağmen kaldırıp yola koyvermiştik arabayı. Bu rusların kafası çalışmıyor.Askıda kalmışş arabayı çekmeye çalışıyorlar.Kaldırıp taşıdınmı daha kolay oluyor.
Nadide şeyler değerlidir.
eğlenceli abi severim böyle işleri
arkadan birsürü araba geçti bitane zekide durdurup/durup sunu 2 dakka cekiyim gardaş demedi
ayrıca yolmu bitti orda ne işin varhatuna saplıyım derken kar abiye saplanmış gibi kuytu kose spec
![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)