Arkadaşlar bence denemeden yaptığınız yorumlar çok çok yanlış olmuş![]()
Ben bu işe kafayı taktım ve ebayda ne kadar model Ledli Ampul varsa herbirinden sipariş verdim ve hepsini şirketimde olan profesyonel bi cihaz ile ölçümlerini yaptım.. En güçlüsü arkadaşın yukarıda verdiği linkteki gibi görünen led çıktı.. tam 28 watt çekiyor.. onun dışındakilerin güçleri ortalama 20watt larda hatta 17 watta kadar düşüyor.. Ayrıca hiçbirinin alırken yazdığı Watt larda olmadığı da zaten anlaşılıyordur![]()
Ancak 28 watt çeken bu apmulun kafası büyük olduğu için kendi H7 kısa farlarıma takamadım.. Şuanda Uzunlarımda bunları kullanıyorum kısalarımda ise 17watt çeken ampulleri kullanıyorum..
28watt çeken bu linkteki ampuller bi-xenon flan boşuna kıyaslamayın çok çok çok daha iyi .. Çok daha iyi olması için en önemli neden zaten perde açılış kapanış zamanının olmaması. flaşöre dokunduğunuz anda tam güçle yanıyor..
Ancak kısa farlarımdaki 17wattlık olanlar haliyle yeterli aydınlatmayı sağlıyamıyor.. O yüzden Linkteki dışındaki ürünleri tavsiye etmiyorum..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Düzeltme: Linkler karışmış galiba ürün aşağıdaki
http://www.ebay.com/itm/2X-HIGH-POWE...809c92&vxp=mtr
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
İlla ebay den mi sipariş vercez istanbulda yokmuhiç sipariş vermediö daha önce uğraşmayalım sonra 2 lamba için
Ride Or Die
ben arabamda h4 led ampul kullanıyorum inanıomaz memnunum, arabanızın ambul türünü söylerseniz ihtiyacı olana getirtirim.
hatta yavuzun bahsettiği ampulleride bizzat ben getirdimpaylaştığı linkteki ampulleride aracımda kullanıyorum
![]()
linkte kendi aracımda montajdan sonra yaptığım test mevcut, tıpkı fotoğraf makinası flaşı hızında atıyor selektörleri
https://www.facebook.com/video.php?v...7584347&type=3
Benim arabanın uzunları kaç bilmiyorum ama ortalama fiyatı bana PM atarmısınız güzel zenonlarım var ancak arada sarı sellektör yapınca hiç sevmiyorum ya bunlar çok hoşuma gidiyor sizin videodaki hatta mumkunse 1 sayfa önceki hondada olan ampullerden istiyorum PM bekliyorum sizden.![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Ben aldım hali hazırda arabamda takılı H7 soğuk beyaz (cool white) led ampul var pek memnun değilim belki lumeni düşük almışta olabilirim. Hele uzun yolda uzunlar lazım olduğunda çok kötü bir durum
bendeki ürün bu
http://www.dx.com/p/l20121225-12-h7-...5#.VN3WY_msV8E
h4 lerde tek reflektör onlarda led cree ler verimli olabilir yüksek watt değerlerinde olanlar.. neticede tek ampül var reflektör üstünde ve çoğu far tas seviyesinin gerisinde duruyor... güzelde olur düşüncesindeyim.. çünkü h4 lerde ışıma sorunu büyük sıkıntı xenon taksanda verim alamıyorsun çoğunda kaliteli markaların bile performans serileri bir nebze ancak iyi oluyor ama onlarda kullanıcının gözünü doyuramıyor..
ben bu cree ledleri clio ve lancer üstünde gördüm.. montajı sırasındada arkadaşın dükkandaydım o satıyor bu ürünleri ışıması rezaletti ..
yukardaki arkadaşın dediği gibi 60 watt - 80 watt yazıyor üstlerinde ama olsun olsun 10 watt -20 watt kutuda yazanla yakından uzakdan alakası yok.. arkadaşım dükkanında montaj dahil 250 tl ye satıyor.. ben o ışımaya o parayı hayatta vermezdim.. onun yerine xenon kit takardım uydurukdan 50-60 tl ye çok daha iyi ışıma alırdım yada gider philips osram performans serisi ampül alırdım unlimited extreme vision 50-60 tl ye gene fiyat performans eğrisinde on kat iyi ışıma alırdım.. hiç olmassa cebimde 200tl kalırdı.
bu led cree ler ebayda bile pahalı ucuz değil iyileri 60-70 dolarlardan başlıyor iyileri .. sellektör kısmını bilmem ama ışıması ben gördüm iyi değil.. belki çok yüksek wattlarda olanları çok iyidir ama onlarında arabanın elektrik tesisatına nasıl bir zarar vericeği muamma heleki yeni nesil araçlar bu konularda artık çok hassas..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
patlama yıldırım effecti olmaz olur diyen çeksin video koysun.. patlama dediğimiz şey bmw audilerdeki olay ise eğer..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bu tür yola atlayan şerefsizler için uçaklardaki çakardan lazım aslında bir daha ömrü boyunca şeridinden çıkamaz. ama onlarda 115 volt ile çalışıyor birde dışardan nerden bulucaz onu![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Ae0f73kd938
dedigim olay budur
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)