Arkadaşlar GTC mi sattım maddi nedenlerden dolayı ve şimdi yine performanslı bir araç istiyorum. Fakat param bu sefer kısıtlı... Aklıma a3 TFSİ geldi en mantıklı seçenek olarak max 34bin tl ye çıkabiliyorum. Fakat arabayı bulmak çok zor piyasa her geçen gün artıyor gibi sanki... Sportif genç işi bir araç istiyorum araç yeter ki temiz olsun. Hiç araba bulamazsam a3 ün 1.6 103 hp lik arabası 2. seçenek olarak aklımdaTFSİ da olsa LPG kitini taktırmayı düşünüyorum çok uyumlu değil ama olduğu kadar. Aracımı servise verdiğimde dizel 1.3 corsa cdti verdiler bana. Şaka gibi ama 180 ni çok rahat gören bir arabaydı durmuyordu orası ayrı mesele 75 hp gibi bir gücü vardı yanılmıyorsam. Bu tarz arabalarda işimi görür inanın. Babamın 2. aracı olan opel astra 1.6 115 hp lik bir araba kullanıyorum ve hemen kurtulmam gerek artık bundan . Kasa tipi olarak Coupe cabrio hb 3 kapı araçlar ilk sırada 5 kapılarda son seçenekler arasında. Mesajımdan anladığınız gibi kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum.
![]()