Merhaba arkadaşlar dün araçım detaylı temizlemeden geçti ufak bi video çektik umarım beğenırsınız fikrinizi alım.
Detaylı temizilin yapıldığı yer İzmirde Drive Cleandır soranlar ıcın
Merhaba arkadaşlar dün araçım detaylı temizlemeden geçti ufak bi video çektik umarım beğenırsınız fikrinizi alım.
Detaylı temizilin yapıldığı yer İzmirde Drive Cleandır soranlar ıcın
Güzel çalışma olmuş.Araçları aslında 3 ayda bir bu şekilde elden geçirmek lazım.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Biran wörthersee te sandım kendimibaşarılı bir çalışma olmuş hem video hem temizleme konusunda
ZV113
Yav video guzelde ne biliyim bende profseyonel calisma yapan 1yer gibi gelmedi acikcasi. Belki de aracin arka kapisini yukardan baslayipta taa en assa inmesinden dolayida olabilir. Hayatimda hic oyle araba yikamadim da.
Tavan sonra etek6 dedigimiz kisma kadar heryeri sampuanlayip en son farkli kova suyla etek6lari ve camurluk tampon vs geciyorum. Bide o izgarayi amblemi temizledigi firca makyaj fircasi mi mazur gorun anlayamadim da ne oldugunu.
- K -
________
Dr.Ecu
Yok ne icin nerde kullanildigini ne oldugunu biliyorum o firca hngi gruba giriyo ne marka o anlamda sormustum![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Güzel olmuş video başındaki giant brass1 mi ? az kullanmadım özel ve güzel bir bisiklettir
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Osman güzel iş çıkartmış ellerine sağlık , siz de kazasız belasız kirletin inşallah
Valet Prolar görününce bayağı mutlu oldum.. Auto Finesse'in bu tarz fırçası mevcut değil. Auto Finesse Detay Fırçaları şu şekilde : DETAIL BRUSHES
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)