grkm Nickli Üyeden Alıntı Osman güzel iş çıkartmış ellerine sağlık , siz de kazasız belasız kirletin inşallah Valet Prolar görününce bayağı mutlu oldum.. Auto Finesse'in bu tarz fırçası mevcut değil. Auto Finesse Detay Fırçaları şu şekilde : DETAIL BRUSHES Çok tesekkür ederim , fircalarda marka örnek vermek istemistim sadece
bariz bir şekilde güzel işler çıkarıyorsun araba, garaj, çekimler, müzik vs bence hepsi süper bir bütün olmuş... tebrikler...
gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Güzel çalışma olmuş.Araçları aslında 3 ayda bir bu şekilde elden geçirmek lazım. Teşekkür ederim
brnsn Nickli Üyeden Alıntı Biran wörthersee te sandım kendimi başarılı bir çalışma olmuş hem video hem temizleme konusunda Çok Teşekkür ederim
sedat Nickli Üyeden Alıntı güzel çalışma olmuş .elinize sağlık Teşekkür ederim
oselami Nickli Üyeden Alıntı video genel anlamda başarılı ama bitiş sahnesi çok hoşuma gitti emeğine sağlık Çok Teşekkür ederim
Farklı araçların da bu tarz videosunu görmek ister misinz ?
gakko Nickli Üyeden Alıntı bariz bir şekilde güzel işler çıkarıyorsun araba, garaj, çekimler, müzik vs bence hepsi süper bir bütün olmuş... tebrikler... Teşekkür ederim
Güzel olmuş hayalimdeki yer..
rafi Nickli Üyeden Alıntı Güzel olmuş hayalimdeki yer.. Teşekkür ederim
Güzel video elinize sağlık
TB4BSA
Eline sağlık özendirdi sabah sabah
TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Güzel video elinize sağlık Tesekkür ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları