İlk önce arkadaşa geçmiş olsun diyorum. Facebookta bir grupta gördüm video paylaşmak istedim hepimiz dikkatli olalım.Ayrıca kaza yapan arkadaş buraya üye ise rahatsız olursa söylesin konu silinebilir.
czt nin içinden
207 içinden
İlk önce arkadaşa geçmiş olsun diyorum. Facebookta bir grupta gördüm video paylaşmak istedim hepimiz dikkatli olalım.Ayrıca kaza yapan arkadaş buraya üye ise rahatsız olursa söylesin konu silinebilir.
czt nin içinden
207 içinden
Elleme Sekelesin...
Arkadaşlara geçmiş olsun. Panik haliyle direksiyonu kırmasaymış durabilirmiş gibi sanki?
Ben anlamadım su birikintisi falan vardı ondan mı kaçmaya çalıştı?
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Biz ne yapacagiz orda ne demek ya. Kosup yardim edeceksin tabiki.
Arkadaslara gecmis olsun.umarim sagliklari yerindedir.
Bile bile lades olmuş. 207 bırakmasına rağmen ayağını gazdan kaldırmamış, farlar desen açık değil.
Her şeyi geçtim belki çok daha az hasarla çıkabilirlerdi araçtan tabi kemerleri takılı olsaydı. Büyük geçmiş olsun.
Çok kötü olmuş be :/ Umarım kimsede ciddi bir şey yoktur.
Panik haliyle dedi herhalde o " ne yapacağız orada" cümlesini ciddi ciddi öyle düşünebileceğini sanmıyorum . Keşke dörtlüler yanınca gazdan ayak çekilseymiş.
Geçmiş olsun
peco bişe yapmamış bence, gereksiz bir hareket yüzünden kaza meydana gelmiş birkaç kez izledim sebepsizce sağa kırıp sonra toplamaya çalışıyor. Kesin başka bişey düşündü sonra vazgeçti.
DR. OWL
büyük geçmiş olsun.
rollde neden farlar yakılmadan gidiliyor ben onu anlamadım,arabanın gücünden mi yiyor ()yada gelenek falan mı bu? dikkat ediyorum 5 roll videosunun 2sinde farlar yanmıyor.hakikaten mantıklı bi sebebi var mı bunun?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)