Arkadaşlar yine şirkette kullanmak amaçlı vede sağa sola gidip gelmek için bu segmentte kalitesine güveneceğm araç bakıyorum. CC için 2017 de yeni kasası gelecek söylentileri başlayınca aslında çok sevdiğim aracımdan ince ince soğumaya başladım. Çok ama çok memnun olmama rağmen yenilik arayışındayım. Passat yeni versyonu inceledim, mükemmele yakın bir araç tasarlamışlar ve eski kasaya göre çok ciddi yenilikler mevcut. Ancak ben böyle rakamlar ne duydum ne gördüm. Sanki bir anda d segmenti değilde e segmenti bir araç ürettiklerini sanıyorlar diye düşünüyorum.Dizel 1.6 motora sahip dolu kombinasyonlu araç oluşturmak 160.000 tl leri bulduğu oluyor. Bmw bu hacimlerde kombinasyon yaptırsa bu rakamları bulamazdık heralde. Yada yeni C de.
Tipi mükemmel ona yine diyecek laf yok, hatta CC yi bile dönem dönem kıskandıracak bir araç. Yeni cam tavanı müthiş duruyor. Biraz basılsa ve özenli bir 19 jant koyulsa ekstraya bile ihtiyacı olmaz.
Gelelim Super B ye. Video izliyorum, resimlere bakıyorum ama fikir edinemiyrum. Eskiden super passatın xl abisi olarak daha dolu üretilir fiyatı altında kalırdı. Şimdi durum tam olarak nedir? Beklenip alınırmı fiyatlar vs ne olacak Skoda cı arkadaşlar bilgilendirebilirmi.