mekanı cennet olsun...
9. Cumhurba
mekanı cennet olsun...
9. Cumhurba
Allah rahmet eylesin. Önemli bir kişilikti
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
seveni var sevmeyeni var ama saygı duyulması gereken bir kişiydi Allah rahmet eylesin
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Türk siyasetine yön vermiş önemli bir liderdi ALLAH gani gani rahmet eylesin
Bana göre Türkiye'nin en zeki siyasetcilerinden birtanesiydi..bircok siyasininde akıl hocasıydı..normal yaşamda nasıl biridir bilmem ama değerli bir devlet adamıydı..hazır cevaplığı,akıl dolu kaçamak cevapları ile bir çok kere zor sorulardan kaçmayı başaran,hafifte mizahi yönü olan bir liderdi..
Türkiye'nin bilinen masonlarındandı,bu yönü hakkında yorum yapamam tabıkı,bana göre siyasi duruşu olan bir kişinin bağlı olması gereken tek kurum,topluluk millet olmalıdır..
Her neyse,cenab-ı Allah'c.c tan sevdiklerine sabır,kendisininde mekanının cennet olmasını dilerim..
Türkiye tarihinde hatasıyla sevabıyla önemli bir figürdü..
Allah rahmet eylesin..
yaş ortalaması itibariyle söyleyeyim, TT de çoğunun yaşı Evren,Özal,Erbakan,Ecevit,Demirel dönemlerini hatırlamaya yetmez, sadece isimleri bilinir ama hayattayken neler yaptıkları çok fazla bilinmez...
ölünün arkasından konuşulmaz, Allah rahmet eylesin, günahlarıyla sevaplarıyla ülkeye kattıklarıyla götürdükleriyle... ama şunu bilin ki bu saydıklarımın devrinde yanlışa YANLIŞ denilebiliyordu, TV ye çıktıklarında çanak sorular sorulmazdı, karikatürlerde hakarete bile varan çizgiler olabiliyordu, bütün liderler TV de aynı masada toplanıp tartışabiliyordu, Atatürk'ü kimse tartışmaz milli bayramlar gerçekten de bayram havasında geçerdi...
neyse, Allah rahmet eylesin...
Son 15 yılkı sıyasılerın hırsızlık ve namussuzlugunu gorunce mekanı cennet olsun ınsallah dıyorum...
Allah rahmet eylesin..
Allah Rahmet eylesin. Yüreğimizde sızı oldu ölüm haberi.
Kapısına giden herkese iş konusunda yardımcı olmuş büyük yürekli bir insandı.
91 yılı seçimleri için liderlerin seviyeli açık oturumu hatırlamakta yarar var (Görüntüsünü paylaşmak amacıyla koyuyorum amacım hiç bir siyasi görüşü desteklemek değil)
https://www.facebook.com/NationalTur...3284588103522/
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)