Allah rahmet eylesin
Milleti cahil yerine koyarak siyasette gelinebilecek en üst makama mevkiye gelmiş siyasi zekaya sahip, kendi K.çını kurtarabilmek için Masonluk faaliyetini üstlenerek Memleketin ne durumda olduğu gram umrunda olmayan, Cumhurbaşkanlığı döneminde terörle mücadelede kendi askerini teröre peşkeş çeken bu adamın Amma seveni varmış la. İyi insan iyiliği ile kötü insan yaptığı kötülüklerle anılır. Hakkım varsa helal etmiyorum.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Vaadlerini okuyorumda eski manşetlerden hakikaten vatandaşı gerizekalı yerine koyan ender siyasetçilerdenmiş.
süleyman demirel "seçmenlerle" bir seçim öncesi sohbeti yapmaktadir. işsizlik konusunda çok iddiali sözler sar feder: "göreceksiniz iktidara geldiğimiz zaman işsizlik problemini 3 ay, evet, 3 ay içerisinde çözeceğiz. bakin bunun altini çizerek söylüyorum. o sirada not almakta olan gazeteciye döner:
sen de altini çiz o satirlarin" der
aradan 10-11 ay geçer; demirel başbakandir ama işsizlik sorunu çözülmemiştir! o günkü konuşmada bulunan ve not alan gazeteci kendisini ziyaret eder. demirel yaptiklarini, yapamadiklarini, önündeki engelleri vs. anlatir. söz sirasi kendisine geldiğinde konuklara geldiğinde not almiş olan gazeteci ***** kağidi çikartir ve gösterir. ikisi arasindaki diyalog şöyle gelişir:
-efendim siz bize işsizliği 3 ay içerisinde bitireceğinizi vurgulamiş ve 'bunun altini çizin' demiştiniz ben de çizmiştim. buyurun."
- kağidi vermene gerek yok. o gün 'altini çizin' demiştim değil mi? çikar kalemini tekrar. al kağidi eline bul o satirlari. buldun mu? hah tamam; şimdi de üstünü çiz!
Vatandaşı gerizekalı yerine koyan "ender" siyasetçi mi?
Yahu vatandaşı gerizekalı yerine koymayan siyasetçileri saymaya kalksak, sayacak adam bulamayız
Bugünkiler daha mı dürüst, ahlaklı sanki..
Bugünü tartışmıyorum, geçmişte bu vaadlerde bulunmak vatandaşın zekası ile t.şak geçildiğini göstermiyormu?
Kendisi hesabını Allah'a verecek elbet.
Kesinlikle öyle, hem de taşşağın dibi.
Ama bence bu taşşağı geçme hakkını siyasilere veren de vatandaş.. Biraz akıllan, biraz aç gözünü.. Yok..
Dün 2 anahtar, işsizliğe son diye taşşak geçtiler bugün farklı doneler aynı taşşak devam.. Gözünü açan yine yok yine yok
e eşek, eşek olmaya devam ederse sırtına sopa vuran da cok olur..
bişeyler yaptıysa hesabını verecektir (görmedim günahını almayayım)
ama şunu sölemek istiyorum..
3 aylar başladı,,,
""recep"" ayında Kenan Evren,, ""şaban"" ayında Süleyman Demirel vefat etti.
""ACABA"" diyorum,, Ramazan BİR BOMBA YAŞANIR MI??
Saygılar
Rıdvan...
haziran ölümleri gerçekten çok zamansız kimi yürek dağlıyor kimi gönül şenlendiriyor..
60lı yıllarda "merkez sağ parti" boşluğunu dolduran, çok zeki bir siyasetçi. bizim jenerasyon onu solcu, cumhuriyetçi falan gibi doğru olmayan değerlendirmelerle bilir, halbuki bundan 30 yıl önceki karikatürlerde "şeriatçı" olarak nitelendirilen bir adamdır. bu anlam(a) kargaşasının sebebi de ayrı bir muamma!... Türkiye gerçeğini bilen ender adamlardandı vesselam
DT * Type-R
Mobilya Yolsuzluğu'ndan yargılanan yeğeni Yahya Demirel'le ilgili olarak '25 yaşında çocukla uğraşıyorlar' diyor. 6 Mayıs 1972'de ise idam edilen Deniz, Yusuf, Hüseyin'in idam kararları oylanıyordu. Süleyman Bey ise AP Grubu'nun en önünde oturuyordu. Elini 'İdama evet' için kaldırdığında arkasına dönüp baktı, herkesin kaldırıp kaldırmadığını kontrol ediyordu. Sonra vakur bir ifadeyle önüne döndü. İdamlar kabul edilmişti. Deniz ve Yusuf da 25 yaşındaydı. Süleyman Bey onlar için hiç '25 yaşında çocuklar' demedi. İdam edilmelerini istedi. İsteğine ulaştı da..."
Yaptıklarının hesabını vereceği yerde kendisine Allah'dan rahmet diliyorum
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Tam bir dönem siysetçisi. Kimin arabasına binmişse onun türküsünü söylemiş we bu ülke için hiçbişey yapmamış bir siyasetçidir.
Yanlış hatırlamıyorsam iki siyasi darbe görmüş tüm ilkelerini yok saymış bir darbe daha görseydi sanırım türk siyaset tarihinin en büyük solcusu olucak karakterde bir dönektir kendileri.
Şimdi buna çok zeki bir siyasetçi deniyor.
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)