güzel video hazırlamışlar izlemesi keyifli. ancak huracan ı geçebilir mi aklım karıştı. tamam hurcan uzayıp gidemez golf hep peşinde olur ama hız arttıkça şanzıman oranı, güç eğrisi ve aero sebebi ile huracan öne geçer diye düşündüm ben
güzel video hazırlamışlar izlemesi keyifli. ancak huracan ı geçebilir mi aklım karıştı. tamam hurcan uzayıp gidemez golf hep peşinde olur ama hız arttıkça şanzıman oranı, güç eğrisi ve aero sebebi ile huracan öne geçer diye düşündüm ben
Bahadır Ustaoğlu
Motor 3.6lt Passat'tan alınmış, twin turbo ve şanzımanda Audi rs3'ün şanzımanı. Huracan'ı geçememesi için bence hiç bir sebep yok. Keza 300'e kadar da denemişler, geçmiş. Golf'üb Gidişine göre, Drag'da şansı yok Lambo'nun.
Real Cars, Real Roads.
Bu arabanın butun videolarını izledim, yüksek hızda filanda görüldüğü gibi müthiş ivmelenmesi var, yapanları tebrık etmek lazım.tabi insan bekliyor huracan yaklaşır diye ama umut işte![]()
Fabrikasyon gibi, çok güzel.
Bu aracın geçen sene konusu vardı galiba. Aracın verileri sağlam ama videoları yok muhabbeti dönmüştü. Araç sahibi en güçlü benim tarzında bi video yayınlamıştı..
200 e kadar evet 200 den sonra hayir bence benim araba 200-300 hizlanmasi bu kadar yoktur. Twin gtx28 ve 3.6 hacmin farki yukarlarda belli oluyo. Ayrica 50 bin km civari gazlamislar fabrikasyon gibi bence cok basarili ama tabi komik paralar istiyolar modifiyesine 65 bin euro civari arac haric![]()
Aynı araç değil ama herhalde specler aynıdır:
Golf VI Sonderumbau - HGP Turbonachrüstung GmbH
745hp 925nm
0-100:2,97s
0-200: 8,91s
0-300: 22s
Almanca videosu:
Bunu birtık ilerlettiler +900 nm torklu biturbo r36 paketleri de var, o da aventadorla yürüyor![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)