Hura'canırttılarr diyorsunuz![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bu kadar ayrıntıyı TR de yapsalar arabanın için uzay mekiği gibi olur.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Araba süper, ben ilk önce normal test aracı sandım, arabayı anlatıyor filan![]()
çok sade bir o kadar da yırtıcı olmuş kalbi![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Abi gormek lazım son halimde 220 den fazla yapmadım o yuzden ne kadar daha hızlandık bilemiyorum. Videoda huracan bi anda ansızın cok kopuyo bence adam ayagını gazdan cekiyo da olabilir sonucta huracanın ustlerı de cok kotu degildir0 dan kalkarak 5.5 sec 100-200 yapmıs ben bir tık hızlı olabilirim diye dusunuyorum . Yinede bizimkisi daha yarıs arabası gibi bu ise gundelige uygun 1.7 bar basıyo ınteral wg li bi setup ve 50 bin km dir gazlıyormus ... Oldukca basarılı bence ama 65 bın euro cok yuksek maliyet. Bu arada bilgilendirme amaclı soyluyorum, sahibindende de emniyetteki sistemde de bizim arac tsı olarak gozukuyo, nitekim motor kapagında da TSI yazıyor fakat aslında TFSI. Ikı motorun benzin sistemleri farklı . TSI ın ki bosch TFSI kı Hitachi, ki bu yuzden bu kadar sıkıntısını cekiyoruz...
bana da Levent in golf daha hızlı gibi geldi.
Cok cok iyi en guzel yani abarti olmaması body olarak
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
https://www.youtube.com/watch?v=BN3Z0QjtFk0
Huracan Stage 1 630 hp - Golf R 700 hp
Levent Y ;
Hep ruslardan izletme bize
Senin aracın en az bunun kadar hızlı gibi duruyor
Şöyle Tr de çekilmiş GTR- Golf R , Aventador Golf R vb gibi ütopik videolar hiç fena olmazdı![]()
Valla izlemesi zevkli olur kaliteli çekimlerle![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Duz yolda uzunda huracan bi tik one bile gecebilir kafa kafayalar.. Aslinda hem huracan hem de f12 var deneyebilecegimizama suana kadar firsat olmadi. Olursa en iyi sekilde cekmeye calisir karsilatirma yapariz...
çok iyi masalah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)