Dün aracımı Sonax Karşıyaka'da yıkattırıyordum ve o sırada meraklı bir arkadaşımda geldi aramızda diyalog geçiyordu abi işte ön cam filminden görebiliyormusun diye bende gel dedim bak arabanın dışından içi duvar gibi hiç gözükmüyor filmden filan derken bi baktım ana camla konsolun birleştiği yerde deriler ayrılmış kalkmış aracım hakkında çok titiz olan ben şok geçirdim.Oha dedim ne olmuş filan derken sonaxtan çıktım ve direk bilgisayar başına oturdum kimsenin başına gelmişmi diye forumlardan bu konuyu araştırdım ve bir çok peugeot (3008-5008-308-207)modelinde bu hakiki deri olan konsolun kabarma kalkma ve konsoldan ayrılma problemleri yaşadığını gördüm.
Senelerdir gittiğim yetkili servisi aradım ve bana yarın saat 14:00 de randevu verdiler telefonda bu problemın kullanıcı hatası olamıyacagını çünkü oraya bırakın parmağı kağıt parçası zorla iteleyerek girer diye anlattım telefonda.. Cevap olarak ustalarımızın bunu görmesi gerektiğini ve ondan sonra işleyişe bakıcaklarını söylediler.Bakalım senelerdir gittiğim beni tanıyan yetkili servis nasıl bir çözüm önerecek benden para talep etceklermi aracımın garantisi bitti fakat bu sonuçta kronik fabrıkasyon bir hata... Hatta servise girerken bu konuda problem yaşayacağımı umdugumdan herşeyı kayda almayı düşünüyorum ses kaydı gibi birşey. Gerçi bu da bir suç izinsiz kayıt filan.Yarın artık duruma göre bakıcam.Ama benim için yarın saat 2 ye kadar hayat durdu ufacık şeyde olsa canımı sıktı.
Peugeot aracı olupta bu tür sorun yaşayan varmı acaba?