User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: RCZ göğüslük derisi kalkma(ayrılma) problemi.. Kronik sorun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O degılde ben aracın her yerının sokulup takılıp yarın obur guun her yerınden ses gelemsıne fecı gıcık olurum. İnşillah oyle bır sorun olmaz. Yetkılı servıslerde işinin ehlı pek usta bulundurulmayacagınızı da aklınızın bır kenarında tutun ve değişim sırasında kesınlıkle asama asama takıp etmek istiyorum deyın.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Furkan_z3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç sanmıyorum böyle bir garanti olsun genelde para koparmak için kötü niyet garantisi verirler hemen kullanıcı hatası gibi cevaplar hazırdır yetkili servislerde..Bakalım bugun görücez ne dicekler...
    Kia'da Berkanın da söylemiş olduğu gibi torpidoları direk değiştiriyoruz..
    Garantisi biten araçlar içinde iyi niyet garantisi mevcut..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de garantinin bitmiş olması hiçbirşey ifade etmez. Kiada da böyle bir zorunluluk yoktu.

Ben Doğuş Maslak'ta garantisi bitmiş Audimin kavramasını, mekatroniğini değiştirdim yaklaşık 5000 TL tuttu 200 TL sembolik bişey ödedim.

Bu Pejonun kronik sorunu gibi görünüyor, o nedenle garantiye vs bakmadan her türlü değiştirmeleri lazım.

Bir bayiye gidin aracınızı gösterin, orda Pejo Türkiye ile de iletişime geçeceğinizi söyleyin ciddiye alırlar. Sonrasında da Pejo Türkiye ile gerçekten iletişime geçin, diğer markalarda özellikle kiada konsol değişimi yapıldığını belirtin. Audi ve VW grubunda araç şanzımanlarının garanti kapsamı dışında bile değiştirildiğinden bahsedin. Kısacası güçlü bir mail atarsanız o konsol değişir bence. Fransaya da aynı maili göndereceğinizi yazmayı unutmayın. Hakkınızı sonuna kadar arayın.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de garantinin bitmiş olması hiçbirşey ifade etmez. Kiada da böyle bir zorunluluk yoktu.

Ben Doğuş Maslak'ta garantisi bitmiş Audimin kavramasını, mekatroniğini değiştirdim yaklaşık 5000 TL tuttu 200 TL sembolik bişey ödedim.

Bu Pejonun kronik sorunu gibi görünüyor, o nedenle garantiye vs bakmadan her türlü değiştirmeleri lazım.

Bir bayiye gidin aracınızı gösterin, orda Pejo Türkiye ile de iletişime geçeceğinizi söyleyin ciddiye alırlar. Sonrasında da Pejo Türkiye ile gerçekten iletişime geçin, diğer markalarda özellikle kiada konsol değişimi yapıldığını belirtin. Audi ve VW grubunda araç şanzımanlarının garanti kapsamı dışında bile değiştirildiğinden bahsedin. Kısacası güçlü bir mail atarsanız o konsol değişir bence. Fransaya da aynı maili göndereceğinizi yazmayı unutmayın. Hakkınızı sonuna kadar arayın.
    DSG ile alakalı olan her işte iyi niyet garantisi mevcut sebebi başlı başına DSG problem 2012 arabam kitlendi park modunda drive'a kesinlikle geçmiyordu periyodik bakım yaptırın ücretsiz halledelim dediler alturda.Emin ol başka bir aksam bozulsa garantiye sokamazsın müşteriye özel değil yani o davranış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler