istanbul'da yapılan sonnn trafik denetlemesinde çok sayıda abartı/abartan/abartılı/abarık/mübalağalı/aborey/aborjin egsoz ele geçmiş
modifiyeliii araçlaraaaa göz açtırılmamışşşşşşş......
bu önemli haberi paylaşmak istedim![]()
istanbul'da yapılan sonnn trafik denetlemesinde çok sayıda abartı/abartan/abartılı/abarık/mübalağalı/aborey/aborjin egsoz ele geçmiş
modifiyeliii araçlaraaaa göz açtırılmamışşşşşşş......
bu önemli haberi paylaşmak istedim![]()
artık çevirince egzoz sesi duymayınca da "aç gumandadan sesi aç" gibi paranoyak bi yaklaşım içerisindeler![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Modifikli araçların haberi için ise
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/ya...lara-gecit-yok
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
polis yüzünden drifit atamıyorum, abaran egsoz yassah, vana da takamıyoz
modifiyeye adeta geçit yok
LPG serbest
vayyy
bazen mülayim, yumuşak başlı, böyle seni dinleyen, derdine ortak olacak sevimli mi sevimli bi egsoz istiyor insan...
Abi dün akşam cadde de 23:00 sularında sahilde de yukarı yolda da aşırı bir çevirme vardı. Göztepe park ın orada çevirme var ileride bir motorize var bir ilerisinde bir tane daha çevirme var. Biraz bekledim izledim, 3-5 tane araç çektiler , kesilen cezanın haddi hesabı yoktu dün akşam ki benim gördüğümBir tane de rocco vardı , biraz apaçi modifiyeli. Polis dedi ki , kaşınıyor bu dedi alıcam geçerse bir daha. Dedim bu tarz şeyler yasak mı , modifiye kesinlikle yasak dedi eyv dedim ..
gazete net net yazmış "modifiyeye geçit yok"
aklınızı başınıza alın
Nerde çevirme var merak mı ediyosunuz ?
T1R titanium komple
Çevirmelerden anında haberiniz olsun.
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
***** şüpeli eksozla iş üstünde yakalandı
Yok şaka bi yanada, 3yıldır arabada ön cam dahil film,eksoz geziyom elli kere cevirmeye girdim kızılay,tunalı bahçeli vs hiç ceza yemedim bide benimki capristo eksoz iyi gürlüyo
Keza eski rocco varkende öyleydi şimdi hanım kullanıyo roccoyu ondada hiç ceza yok. İ.nelik istanbulda bence![]()
İstanbulu bu hale getirenler belli neden bu kadar modifiyeli araçların peşinde olsun yoksa polis ?
90' Şahin
04' Polo 1.4 tdi
11' doblo 1.3 multijet
07'mondeo 2.0 tdci
07'focus 1.6 tdci 3k halen..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)