selamlar
hangi araca binersem bineyim asla vazgeçemediğim bağımlısı olduğum ve özellikle çini mavisinin hastası olduğum 106 ya yeniden kavuştum
aracı Aydın'dan Gürhan'dan aldım saolsun imkan ve olanaklar dahilinde 10 yıl boyunca aracına gerekli ilgi ve alakayı göstermiş
bende alıp kendimce eksiklerini gidermeye başladım
bu seneyi es geçip önümüzdeki sene boyatmak istiyordum açıkcası ama sabredemedim ve usta altın boya ile anlaşıp boyaya bıraktım kısmet olursa Ağustos sonu itibarı ile aracı teslim alacağım
komple bakımlarını yaptırdım eksiklerini giderdim.bugün farları bostancıda ki ilker'e götürüp bilgi alacağım eğer olursa kaliteli bir aracın bixenon sistemini kullanarak yaptırmayı düşünüyorum
aynaları orjinali ile değiştirdim spoileride bulursam değiştireceğim
komple sunroofu elektrikliye çevirecektim yapacak usta bulamadım bu sebeple sıfır komple orjinal sunroof mekanizmasıyla birlikte alıp takacağım
ufak çaplı bir müzik sistemi yaptırdım
kendimce hala bir kamyon eksiğim mevcutkısmet olur ömür yeterse aklımdakileri yapmayı düşünüyorum
şimdi boyaya bıraktığım hali ile bir kaç resim paylaşıyorum bittikçe resimleri güncelleyeceğim
ilk kez bir araç konusu açıyorum eksiklikle hatalar için kusura bakmayın çok cicili bicili olamadı
edit : bu 2 aylık bekleme süresinide MSX ile geçirmeye karar verdim ve gün gidip aldım
ilk motorum ve vitesli seçim yaptım dün biraz zorlandım ama alışacağımı düşünüyorum
![]()