Öncelikle merhaba, Corsa 1.7 aracımda anlam veremediğim bir sorunla karşılaştım son 3-4 gündür. Başına gelen yada bilgili forumdaşlarımız varsa yardımcı olursa sevinirim. Gelelim yaşadığım duruma;
Aracı sakin kullanırsam çok devirlenmeden vite geçersem 90-100 gidersem hiç bir sıkıntı yok. Fakat seri kullanırsam devirli kullanırsam şu sorunla karşılaşıyorum yedek su deposu kapağından su atmaya başlıyor basınç artıyor.
Fanın 1. kademesi çalışmıyor dediler elektirikçiye gittik çalışıyor dedi geri servise geldik makine bağlandı değerlere bakıldı şu gözüme çarptı: klima tuşuna basınca 1. seviye için aktif yazıyor ama klimayı kapatınca 1. seviye için aktif değil yazıyor. Normalde 1. kademe klima açılınca mı çalışır ?
Yedek su deposunun kapağını değiştik bende öğlene kadar zor izin alabilmiştim fazla uğraşamadık geri dönmek zorunda kaldım. Eve dönerken normal kullandım aracı hiç bir su atma falan yoktu. Durumu telefon açıp söyledim belki devir daim tam pompalamıyordur dediler. Hafta sonu bir aksilik olmazsa detaylı bakacağız.
Şunu da belirteyim 180-190 gitsem de hararet yapmıyor 92 93 derece de kalıyor sıcaklık göstergesi en fazla.
Böyle bir problemle karşılasan var mı acaba ?