Yaklasik iki haftadir Ist dayim. Geldigimden beri gerek trafikte gerekse parketmis sayisiz plakasiz arac gordum/goruyorum. Nedir bu plakasiz araclarin esprisi?
Yaklasik iki haftadir Ist dayim. Geldigimden beri gerek trafikte gerekse parketmis sayisiz plakasiz arac gordum/goruyorum. Nedir bu plakasiz araclarin esprisi?
Mobese yazmasın diye söküyolar kankacım. Emniyetciler onlar.
Her türlü naneyi yolda yiyip ceza yemeyen tayfa.
Sen unuttun iyice buraları
Kanun manun yok.. Herkes takılıyo bu aralar kafasına göre
Ben merakla metrobüs yoluna ilk kim girecek onu bekliyorum![]()
Benimde bu aralar gözüme sıkça ilişen plakasız araçlar var ve geneli park halinde olmuş oluyor. Geçen seçimlerden sonra paranoya olduk iyice.![]()
5-6 ay önce istanbulda beyaz polo kullanan bi abla görmüştüm, o da plakayı bişeyle kapatmış, onun bunun önüne kıra kıra ilerliyodu. Hayır bi de kadınsın ne cesaret.
Arabayı ben kullanıyo olsam vururdum gerçekten, öyle irrite edici idi hareketleri.
plakasızdan çok plakalarının harflerini yada rakamlarına band ceken var, veya ayakkabı boyasıyla yapan var bir kısmıda elektirik bandı kullanıyor,
DRİLL
Dr.Ecu
plakada boyama, harf değişikliği vs değerli evrakta tahrifat suçuna giriyor ve de çok ciddi cezası var, o nedenle sakın ha diyorum, hapisle yargılananlar var siyah bir bant yüzünden...
Taksicilerde bagaja bez sikistiriyor plakanin son 2-3 harfi kapanicak sekilde dolmuslarda yapiyor gerci
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)