Spor ve pahalı araçlarda öne plaka koymama alışkanlığı var, cezası yok herhalde...
bilmeden tanımadan konuşmaben alışkanlıktan garajda arabanın yerini değiştirirken bile emniyet kemeri takan biriyimdir. Arkadaş çevrem bilir bu durumu. Trafikte kuralları ihlal etmenin suçtan öte olduğunun farkında olarak hareket ediyorum. Çünkü benim yapacağım en ufak hata bile birinin hayatına mal olabilir.
bi aralar ön plaka takmama yasagı kalktı diyolardı ama hala yazıyorlar valla
İllada kuralları hiçe saymak ve belirsiz kişi olup yakalanmamak isteniyor, kafa ya kese kağıdı geçirip çıplak gezin, daha adrenalinli olur![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
tamamen polisin insifiyatine kalmış bu durum. birkaç ay önce incirli caddesinde bir Evo X'e plakası solda diye ceza yazmaya çalışan polis gördüm. halbuki aracın orjinal plakalığı solda duruyor. sonra bi dünya kavga gürültü tabi.
ben denizlide yaşıyorum günün 24 saati şehir içinde heryerde radar var geçen gün 131 km ile radara girdim ve 391tl ceza geldi o günden sonra ön plakayı söktüm tanıdıgım trafik polislerine sordum şuan yakalasalar ne olur diye çok kıl biri denk gelirsen en fazla ceza yazarlar dedi okadar oda zaten 89 tl.....
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)